3D-beleving 3D-beleving

De ultieme 3D Dakkapel beleving

‘Hoe zou een dakkapel er in ons huis uitzien?’ is een hele belangrijke vraag in de zoektocht naar een dakkapel.

Om antwoord te kunnen geven op die vraag, hebben we de ultieme 3D dakkapel beleving ontwikkeld. Hiermee krijg jij een op maat gemaakte 3D-beleving van een dakkapel op jouw woning. Hierdoor ervaar jij precies wat een dakkapel voor jouw woning kan betekenen.

 

Maak een afspraak

Twijfels over een dakkapel? Ervaar de 3D Dakkapel beleving

Een dakkapel is een flinke investering, die zich uiteindelijk dubbel en dwars terugbetaalt. Wij kunnen het weten, want wij hebben al heel veel mensen blij gemaakt. Maar zo’n investering kan natuurlijk nog wat twijfels meebrengen, dat is helemaal niet gek. Daarom adviseren wij om eens langs te komen in onze showroom om een dakkapel écht te ervaren. Als je de 3D Dakkapel beleving hebt meegemaakt dan weet je precies hoe de ruimte er in jouw huis uit komt te zien. Twijfels zijn dan niet meer nodig!

3D-beleving

Hoe werkt de 3D-beleving van Perfect Dakkapellen?

Om een juist beeld te geven van een dakkapel op jouw woning, is het voor onze adviseurs het handigst als ze met de bouwtekeningen van jouw huis kunnen werken. Heb je die niet voorhanden, dan zijn de afmetingen van de ruimte waar de dakkapel gaat komen ook voldoende. Jij kiest vervolgens de stijl van de dakkapel die je op het oog hebt en onze adviseur zorgt voor een volledige 3D-beleving van jouw dakkapel. Jouw op maat ontworpen dakkapel bekijk je vervolgens van binnen én buiten op ons levensgrote beeldscherm.

3D-beleving 3D-beleving

Heb jij interesse of wil je meer informatie?

Heb jij nog vragen over de 3D-beleving of wil je meer te weten komen over wat een dakkapel voor jouw woning kan betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Nee, zeker niet. De 3D-beleving is bedoeld om jou een beeld te geven van jouw dakkapel, maar is verder geheel kosteloos en vrijblijvend.

Jazeker. Zo kun je hier inspiratie opdoen door de dakkapellen te bekijken van mensen die je voorgingen, maar kun je ook bij ons langskomen in onze showroom, waar we verschillende dakkapellen levensgroot hebben uitgestald om doorheen te lopen. Zo krijg je een mooi beeld van de mogelijkheden.

Helaas niet, aangezien onze adviseurs de dakkapel in moeten tekenen in het programma wat de 3D-beleving creëert. Maar geen nood: ze doen het graag voor je. Maak snel een afspraak en kom langs om te beleven wat een dakkapel voor jouw woning kan doen.

Je kunt de 3D-beleving ervaren in onze showroom. Onze showroom kun je vinden op Lipsstraat 52, 5151 RP in Drunen.

3D-beleving

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.