Hoe gaat het plaatsen van een dakkapel in zijn werk?

Het plaatsen van een dakkapel is een slimme manier om extra ruimte en licht te creëren op zolder. Een dakkapel zorgt voor meer stahoogte en maakt het mogelijk om een extra kamer te realiseren. Maar hoe gaat het plaatsen van een dakkapel in zijn werk? Hieronder leggen we het stap voor stap uit.

 

Het adviesgesprek

Voor er ook maar iets gepland of geplaatst zal worden, komt een van onze adviseurs bij je langs. Hier zal het dak opgemeten worden en zullen alle opties in detail worden besproken zodat je een gepaste offerte op maat krijgt. Onze adviesgesprekken en offertes zijn geheel vrijblijvend en gratis. Als je akkoord gaat met de offerte beginnen wij met alle werkzaamheden en sturen we je benodigde informatie toe.

 

De voorbereiding

Na het bevestigen van de order gaan wij direct voor je aan de slag, we kopen alles voor je in en zorgen dat alles bij ons geleverd wordt. We plannen ruim van tevoren samen met jou een datum om de dakkapel te plaatsen. Er wordt een checklist naar je gestuurd zodat je de nodige voorbereidingen kan treffen om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

De plaatsing

Op de dag van plaatsing starten we met het maken van een opening in het dak en plaatsen we de dakkapel. Het voordeel van onze dakkapellen is dat deze compleet geleverd worden aan onze werkplaats in Drunen. Dit betekent dus dat het plaatsen van de dakkapel snel en efficiënt geregeld kan worden.

 

De afwerking

De afwerking is een belangrijk onderdeel van de plaatsing van een dakkapel. Hierbij worden alle kieren en naden netjes afgewerkt en wordt het dak weer waterdicht gemaakt. Ook wordt er gekeken naar de afvoer van het regenwater en wordt er eventueel nieuwe dakbedekking geplaatst. Na afloop van de plaatsing nemen we alles grondig schoon en wordt het afval afgevoerd.

 

De oplevering

Als laatste wordt de dakkapel opgeleverd. Hierbij wordt er gekeken of alles naar wens is. We geven advies over het onderhoud en de schoonmaak van de dakkapel. Mocht je na de oplevering nog vragen hebben kunt u ons natuurlijk altijd bellen of een mailtje sturen.

Het plaatsen van een dakkapel is dus een zorgvuldig proces dat begint met het adviesgesprek en eindigt met de oplevering. Bij Perfect Dakkapellen zorgen we voor een vlotte en professionele plaatsing van jouw dakkapel. Onze dakkapellen worden in eigen beheer gemaakt en zijn kant-en-klaar op locatie. Hierdoor is de plaatsing snel en gemakkelijk. Daarnaast bieden we volop keuze uit stijlen, kleuren en afwerkingen. Zo kun je jouw dakkapel helemaal naar wens samenstellen.

Heb je interesse in het plaatsen van een dakkapel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en de beste oplossing voor jouw woning.

Neem contact met ons op