Verhoog de waarde van uw woning met een dakkapel

U kunt de waarde van uw woning flink verhogen door simpelweg de woning uit te breiden met een dakkapel. Bovendien gaat het plaatsen van een polyester dakkapel tegenwoordig vrij snel. Wij plaatsen dakkapellen binnen één dag om ongemak zoals een open dak te voorkomen. U creëert met een dakkapel meer ruimte in huis. Deze investering verdient zich terug bij de verkoop van uw huis. Lees hieronder meer over de voordelen van een dakkapel en hoe dit invloed heeft op de waarde van uw woning.

 

De voordelen van een dakkapel

De zolder is in veel gevallen een plek die niet optimaal benut wordt. Het is een opbergruimte, die vanwege het schuin aflopende dak niet gebruikt kan worden als slaapkamer of werkplek bijvoorbeeld. Enkel het midden van de ruimte is wellicht beloopbaar. Qua vloeroppervlakte zijn zolders vaak even groot als de rest van de woning. Door een dakkapel te laten plaatsen haalt u het maximale uit uw woonoppervlak. Dit kunt uiteraard doen aan één kant, maar het kan ook aan beide kanten van het dak. Wat u ook besluit, u profiteert in ieder geval van meer bewegingsruimte en meer licht. Dakkapellen zijn namelijk voorzien van mooie, grote ramen. Een fraaie toevoeging aan uw woning, die zeker zorgt voor een waardevermeerdering.

 

Een stijl die past bij uw woning

Dakkapellen komen in diverse modellen, stijlen en kleuren. Hierdoor is er altijd wel een dakkapel te vinden die past bij uw smaak en woning. Liefhebbers van een moderne dakkapel kunnen gaan voor een strakke witte kleur, terwijl woningen met een klassieke uitstraling wellicht wel op zoek zijn naar een dakkapel in een houtlook. Onze kunststof dakkapellen zijn te vervaardigen in tal van stijlen en kleuren. Er is altijd wel een passende oplossing te vinden. Polyester is een duurzaam materiaal en is bovendien onderhoudsvrij. Deze kwaliteiten en eigenschappen zijn absoluut interessant voor potentiële kopers.

 

De investering waard, of niet?

Het investeren in een dakkapel is absoluut de overweging waard. Het levert u meer wooncomfort- en plezier op, omdat u nu een extra ruimte erbij hebt. En bij de verkoop van uw huis, onderscheidt u zich van de massa door een huis aan te bieden inclusief moderne dakkapel die weinig onderhoud vraagt. De woning is nu tot in iedere hoek bewoonbaar, wat een positieve invloed heeft op de verkoopprijs. Voordat u zomaar een dakkapel laat plaatsen, raden we wel aan om eerst te onderzoeken of u een vergunning van de gemeente nodig heeft. In veel gevallen is dit namelijk verplicht.

 

Neem contact met ons op