Dakkapel Inspiratie

Van plan om een nieuwe dakkapel te plaatsen en wilt u alvast enige dakkapel inspiratie opdoen? Dan bent u bij Perfect Dakkapellen op de goede plek. Wij hebben een groot aantal soorten dakkapellen in standaarduitvoering en kant-en-klaar leverbaar. U bepaalt echter zelf de onderdelen en extra opties van deze dakkapellen. Wat extra dakkapel inspiratie doet u dan ook op via de website. Lees hier over de mogelijkheden die we bieden en bestel uw dakkapel vandaag nog. 

Dakkapel inspiratie opdoen

Uiteraard heeft u vaak zelf al enig idee of inspiratie voor uw dakkapel. Kleuren of groottes zijn punten die u zelf al kunt kiezen. Toch is het altijd aan te raden om, eventueel samen met een professional, een dakkapel uit te kiezen. Bij Perfect Dakkapellen helpen wij u dan ook graag een handje bij uw dakkapel inspiratie. U bent dan ook op afspraak van harte welkom in onze showroom in Drunen. Hier is het mogelijk om een aantal standaardmodellen al te bezichtigen zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen u bovendien met adviezen en praktische tips.

Onze projecten

Perfect Dakkapellen is gevestigd in Drunen, maar u kunt onze diensten door de gehele provincie en Limburg inschakelen. Op dit moment hebben we standaardafmetingen voor onze prefab dakkapellen (3 tot en met 8 meter), maar u kunt ook om speciaal maatwerk vragen. Onze dakkapellen zijn niet trendgevoelig en kunnen dus op zowel moderne als oudere woningen worden geplaatst. Wilt u een beter beeld van de dakkapellen die wij de afgelopen tijd ergens geplaatst hebben? Onderaan deze pagina vindt u altijd een actueel overzicht met opgeleverde dakkapellen.

Diverse opties

Een ander uniek aspect aan onze dakkapellen is dat u de keuze heeft uit een aantal verschillende opties en toevoegingen aan of in uw dakkapel. Het is mogelijk een airco in de dakkapel te laten inbouwen, evenals speciale ventilatieroosters. Kortom: U maakt uw dakkapel zo luxe of praktisch als u zelf wilt!

Duurzaamheid en kwaliteit

Heeft u een dakkapel van Perfect Dakkapellen op het oog? Dan weet u dat u voor kwaliteit gaat. Onze dakkapellen worden gemaakt van hoogwaardig polyester dat bestand is tegen de weersinvloeden. Daarnaast hebben onze dakkapellen over een goede warmte-isolatie, onder andere door het hoogwaardige isolerend glas. Hierdoor treedt er zo min mogelijk warmteverlies op tijdens koude maanden. Uiteindelijk merkt u dit terug in uw energiekosten.

Vragen? Neem contact op

Kunt u dus wat extra advies én inspiratie gebruiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om uzelf alvast in te lezen op deze website. Vergelijk verschillende soorten dakkapellen en kom meer te weten over onze producten. Wij horen graag hoe wij u het beste kunnen helpen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tevreden over de dakkapel die wij hebben geplaatst?

We waarderen het als u foto’s van de dakkapel met ons deelt. Deze zullen wij deze anoniem als voorbeeld op onze website plaatsen. Eventueel met plaatsnaam erbij als u die vermeld.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk