Dakkapel vergunning

Wanneer u van plan bent om een dakkapel te laten plaatsen, heeft u hier in de meeste gevallen een vergunning voor nodig. Met deze vergunning toont u aan dat het dak van uw huis geschikt en veilig genoeg is om een dakkapel te plaatsen. Op deze pagina vertellen wij u meer over deze vergunning en hoe u deze het beste kunt aanvragen. Neem bij vragen direct contact met ons op voor de mogelijkheden voor het aanvragen van een dakkapel vergunning.

Dakkapel vergunning aanvragen bij Perfect Dakkapellen

Het is mogelijk om de aanvraag voor uw dakkapel door ons uit te laten voeren. Wij nemen in dat geval de aanvraag van u over en deponeren deze bij uw gemeente. Wij volgen daarbij de normale procedure, conform de wet en plaatselijke regels. Het uitbesteden van een vergunning voor uw dakkapel is een goede stap. Het bespaart u de nodige tijd en ook kosten. Het is ook mogelijk dat u geen vergunning nodig heeft voor het plaatsen van uw dakkapel. Wij zoeken ook dit graag voor u uit. We raden het in ieder geval aan om voor een vergunningsaanvraag tijdig contact op te nemen.

Waarom wel of geen vergunning?

Een vergunning voor uw dakkapel is dus niet altijd nodig. Dit verschilt erg van plaats tot plaats en bovenal van de algehele omgevingsvergunning die voor uw straat, wijk of plaats geldt. Ook heeft het met het model en de plaats van uw dakkapel te maken. Bijvoorbeeld aan de voor- of achterkant van uw woning. De gemeente legt dit per woning of buurt vast in een zogenoemd bestemmingsplan. Hier vindt u informatie over de juiste maximale afmetingen voor dakkapellen, maar ook voor schuurtjes en of garages. Wij helpen u graag om deze vergunning in orde te krijgen.

Onderhoudsvriendelijke dakkapel direct plaatsen

Een groot voordeel van onze dakkapellen is dat het kant-en-klare modellen zijn in standaardmaten. Is de vergunning dus in orde en rond, dan kunnen wij binnen een dag de dakkapel op uw dak plaatsen. De dakkapellen uit ons assortiment zijn bovendien van polyester gemaakt en kunnen in diverse kleuren geleverd worden. Ze zijn bestand tegen extreme(re) weersinvloeden en vragen, naast het schoonmaken, geen extra periodiek onderhoud. U heeft dus een onderhoudsvriendelijke dakkapel voor een scherpe prijs en waar u ongetwijfeld tientallen jaren plezier aan beleeft. Dat is onze kracht wanneer uw dakkapel perfect moet zijn.

Plan een afspraak met ons in

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en plan een adviesgesprek met ons in. Tijdens een gesprek maakt u kennis met de mogelijkheden en verschillende opties. Wij horen graag hoe wij u optimaal kunnen helpen. Ook bent u altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek over de juiste dakkapel en bijpassende vergunning voor uw woning. Wij helpen u graag en denken met u mee in mogelijkheden en oplossingen.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk