Dakkapellen vergelijken

Waarom kiezen voor een polyester dakkapel in plaats van een dakkapel van hout, Trespa of Keralit? Een polyester dakkapel wordt regelmatig verward met een kunststof dakkapel. Er zijn echter belangrijke verschillen. Op deze pagina vergelijken we verschillende dakkappellen met elkaar. Wat zijn de verschillen en zijn sommige soorten dakkapellen beter dan andere? Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de verschillende soorten dakkapellen en vergelijken we de verschillen, voor- en nadelen met elkaar.

Polyester dakkapellen

Thermo hardend polyester is een sterke kunststof dat bestand is tegen weer en wind. Het duurzame materiaal is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk en heeft een lange levensduur. Een polyester dakkapel wordt in de gewenste kleur of kleurcombinatie opgeleverd. Een kunststof dakkapel heeft doorgaans een houten basisconstructie, terwijl polyester dakkapellen uit één stuk kunststof gemaakt zijn. Kortom: een polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen is niet alleen stevig en duurzaam, maar is ook een tijd-, en daardoor kostenbesparende soort dakkapel. In tegenstelling tot andere materialen zoals hout of Trespa zijn bij een polyester dakkapel tijdrovende onderhoudsbeurten verleden tijd en hoeft hij niet geschilderd te worden.

Welke dakkapel is het beste?

Onze polyester dakkapellen worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hierdoor kunnen we de dakkapel volledig naar wens van de klant maken en de kwaliteit waarborgen. Wij geloven in maatwerk voor ieder soort woning. U beslist zelf over de afmeting, indeling, stijl, (RAL-)kleur en verdere opties voor uw dakkapel. Wij houden daarbij rekening met de voorwaarden van het nieuwe bouwbesluit zodat de productie en keuring volgens de richtlijnen en aan wettelijke eisen voldoet. Of u nu een moderne of juist klassieke dakkapel zoekt voor de juiste uitstraling voor uw woning; maak kennis met de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Een moderne of klassieke dakkapel

Boven alle voordelen die een polyester dakkapel u kan bieden, is hij erg mooi en geeft uw woning een luxe uitstraling. U kunt de dakkapel helemaal zelf samenstellen waardoor hij bij elk type woning past. Van boerderij tot jaren 30 woning. U heeft de keus uit diverse varianten polyester dakkapellen: een moderne of klassieke, strak of houtlook. Alle varianten zijn verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en kleurcombinaties. Vervolgens kiest u een boeideel naar wens. Een boeideel is de dakrand die uw dakkapel beschermt tegen de invloed van neerslag. Aan de voor- en zijkant van de dakkapel vormt het boeideel de visuele overgang naar de bovenkant van uw dakkapel.

Meer over de mogelijkheden

Tot zover het vergelijken van de dakkapellen. Bent u benieuwd naar de mogelijke kosten voor uw dakkapel? Doordat we met verschillende standaardmodellen werken, kunnen we al vrij snel een prijsindicatie voor de montage en levering rekenen. Handig als u op korte termijn gaat verbouwen en een hoogwaardige dakkapel nodig heeft. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak in plannen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk