De dakkapel projecten van Perfect Dakkapellen

Hoewel onze naam al een duidelijke indicatie geeft over de kwaliteit van onze dakkapellen, kunnen we ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over ons aanbod, voordat u de keuze maakt om door ons een dakkapel te laten vervaardigen en plaatsen. We zullen ons dan ook aan u voorstellen en u voor u inzichtelijk maken waarom onze dakkapellen van een uitstekende duurzame kwaliteit zijn. Uiteraard zijn de dakkapel projecten van Perfect Dakkapellen het beste bewijs van ons vakmanschap. De kans is groot dat wij in uw omgeving al een dakkapel hebben geplaatst.

Waarom Perfect Dakkapellen gezien wordt als dé specialist op dit gebied

Perfect Dakkapellen is een bekende naam op gebied van dak voorzieningen. Veel mensen zien ons als dé specialist op dit gebied. Deze titel hebben we te danken aan onze werkwijze. Wij zijn al een geruime tijd gespecialiseerd in het plaatsen van dakkapellen waarbij we het gehele productieproces in eigen beheer hebben. Op basis van onze lange ervaring en uitstekende vakkennis, hebben we een dakkapel ontwikkeld die volledig voldoet aan alle moderne eisen op dit gebied. Dit maakt Perfect Dakkapellen de juiste partner voor het op maat maken en plaatsen van een polyester dakkapellen op uw woning of bedrijfspand.

Het aanbod van Perfect Dakkapellen

Om meer licht en ruimte op de bovenste etage te creëren, kunt u bij ons terecht voor een polyester- of kunststof dakkapel. Dit zijn duurzame materialen die uitstekende geschikt zijn voor deze toepassing. Polyester en kunststof zijn licht van gewicht, hebben een zeer geringe onderhoudsbehoefte en zijn uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Deze materialen zijn verkrijgbaar in iedere gewenste RAL kleur. Onze polyester dakkapellen kunnen we ook leveren in een houtlook als u een modern dakkapel met een klassiek uitstraling wenst. Het aanbod van Perfect Dakkapellen is uiteraard in iedere gewenste maat leverbaar.

Werkwijze van Perfect Dakkapellen bij uitvoer van een dakkapel project

Het volledige proces bij de uitvoer van een dakkapel project hebben we in eigen beheer. Alle elementen van onze dakkapellen worden in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hiervoor hebben we de beschikking over zeer geavanceerde apparatuur zodat we ons productieproces op de meest efficiënte manier en foutloos kunnen uitvoeren. De prefab onderdelen worden door ons eigen team (binnen één dag) geplaatst. Doordat we ons productieproces volledig in eigen hand hebben en hiervoor de meest duurzame materialen gebruiken, kunnen we een hoogstaande kwaliteit aanbieden. Onze dakkapellen voldoen aan de strengste eisen op dit gebied en bieden een isolatiewaarde volgens bouwbesluit.

Perfect Dakkapellen staat ook bekend om een uitstekende serviceverlening. Indien nodig regelen we de benodigde vergunningen voor u, kunnen we een airconditioning of rolluiken voor u monteren en voeren we gelijk al het bouwafval weer af.

De dakkapel projecten van Perfect Dakkapellen

Voordat we een project starten, nemen we graag vrijblijvend onze mogelijkheden met u door om u in de gelegenheid te stellen een overwogen keuze te maken. Hierbij denken onze medewerkers graag met u mee wat uw mogelijkheden zijn en kunt u al uw vragen aan ons stellen. Maak gerust gebruik van onze vakkennis en ervaring. Om onze mogelijkheden met u door te nemen zullen we ook een aantal dakkapel projecten van Perfect Dakkapellen aan u tonen. Inmiddels hebben we al meer dan 1500 dakkapellen mogen plaatsen. We hebben dus genoeg voorbeelden van dakkapel projecten.

Heeft u interesse om onze volgende klant te zijn?

Neem dan gerust contact met ons op. We nemen opdrachten aan in Noord Brabant en Limburg.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk