Dakkapel Isolatie

Wanneer u een nieuwe dakkapel plaatst, is de dakkapel isolatie een belangrijk punt van aandacht. Een verkeerd geplaatste dakkapel of dakkapel met verminderde isolatie leidt namelijk tot warmteverlies. En uiteindelijk dus tot een hogere energierekening. Door te kiezen voor een goede dakkapel isolatie door Perfect Dakkapellen slaat u daarmee twee vliegen in één klap: Wij plaatsen uw kant-en-klaar dakkapel voor een scherp tarief. Én u profiteert van een compleet nieuwe dakkapel met verbeterde isolatie. Klinkt dit als iets voor uw woning? Maak dan kennis met onze polyester dakkapellen!

Dakkapel isolatie: bespaar op uw energiekosten!

Het aanbod van isolerende materialen is groot en kan zeer verwarrend zijn. Isolatiewaarden worden aangeduid in RC-waarde en U-waarde. De RC-waarde geeft warmteweerstand van de totale constructie aan. Hoe hoger dit getal is, des te beter de warmteweerstand, des te beter de dakkapel isolatie is. Deze waarde is een optelsom van alle isolatiewaarden van de materialen. De isolerende werking van kozijnen en glas wordt aangeduid in U-waarde. Dit geeft aan hoeveel warmte er ontsnapt aan de constructie. U-waarde is dus de omgekeerde RC-waarde.

Duurzaam materiaal bij dakkapel isolatie voor optimaal comfort

Onze dakkapellen zijn gemaakt van duurzame materialen met een hoge isolatiewaarden. Zij worden vervolgens gebouwd volgens de zogenoemde sandwichconstructie. Hierdoor ontstaan er geen koudebruggen die tot warmteverlies leiden en ook de dakkapel isolatie tenietdoen. Ook zijn ze opgebouwd volgens het nieuwe bouwbesluit: het dak heeft RC-waarde 6.0 en de zijwangen hebben RC-waarde 4.5. Daarnaast gebruiken we voor ons glas hoog-rendements-isolatieglas. Hierdoor bent u dus altijd verzekerd van een goed geïsoleerde dakkapel en laag energieverbruik. Een goede dakkapel isolatie heeft namelijk direct invloed op uw energierekening. Ook bent u sowieso verzekerd van een lange levensduur van uw dakkapel. Zonder dat u tussendoor nog het dak op moet om de dakkapel te schilderen of schoon te maken.

Altijd een dakkapel op maat

Buiten het feit dat onze dakkapellen een hoge isolatiewaarde hebben en uw stookkosten naar beneden brengen, profiteert u ook van verschillende opties. Sowieso zijn onze dakkapellen in de meest gangbare maten kant-en-klaar leverbaar. Hiermee bespaart u de tijd, onder meer op het inmeten, fabriceren en plaatsen. Binnen een dag kunnen wij dan ook de meeste standaardmodellen uit ons assortiment plaatsen. Uw dak ligt daardoor alleen open in de tijd dat het écht nodig is. De isolerende waarde van aan dakkapel is erg afhankelijk van het soort en de afmeting.

Meer informatie? Neem contact met ons op

De exacte kostenbesparing verschilt dus erg per dakkapel. Daarom raden we het u aan om hierover altijd even contact met ons op te nemen. Ook als u al een offerte heeft aangevraagd, maar op het gebied van dakkapel isolatie nog enkele vragen of tips zoekt. Onze mensen staan graag voor u klaar en denken graag met u mee. Neem dus vandaag nog contact met ons op via onze website of per telefoon. Wij hopen u graag te mogen helpen!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk