Dakkapel kosten

Een dakkapel is een mooie, populaire toevoeging aan uw dak die ook nog eens extra ruimte creëert. Wat de dakkapel kosten zijn en hoe die worden berekend is echter een verhaal apart en hangt van meerdere factoren af. Wij berekenen onze dakkapel kosten altijd aan de hand van een standaardprijs inclusief montage. Uiteraard komen daar eventueel nog extra kosten voor uw dakkapel bij en u moet zeker niet vergeten om een vergunning aan te vragen. Denk aan extra opties of toevoegingen. Daarover leest u op deze pagina meer. Maak kennis met de veelzijdigheid van onze dakkapellen!

Dakkapel kosten: altijd een kwestie van maatwerk

Wat een dakkapel gaat kosten is altijd een kwestie van maatwerk. Uiteraard leveren wij standaard dakkapellen op maat, maar de montage en afwerking vragen vaak nog bijkomende kosten. Gemiddeld zijn de dakkapel kosten van een polyester variant hoger dan een kunststof dakkapel. De dakkapel kosten zitten hem met name in het gebruikte materiaal en andere toepassingen. Omdat polyester een langere levensduur heeft dan bijvoorbeeld trespa of keralit, hoeft u minder snel aanpassingen te doen of de dakkapel op te schilderen of zelfs te vervangen. Op de langere termijn scheelt dat zeker in de portemonnee.

Kies uw eigen dakkapel

Een voordeel van ons maatwerk is dat u zelf ook een grote invloed op de prijs heeft. Bestelt u bijvoorbeeld een grotere dakkapel bij ons, dan heeft u ook nog toevoegingen aan de dakkapel. Dit kunnen speciale ventilatieroosters zijn, maar ook rolluiken, ingebouwde airco’s en zelfs ingebouwde verlichting. Heeft u een beperkt budget, dan hoeft u al deze opties natuurlijk niet per se te kiezen, waardoor u de prijs zelf lager houdt.

Profiteer van een betere isolering!

Maar er is nog een voordeel aan een polyester kant-en-klare dakkapel. Met onze dakkapellen profiteert u namelijk van een betere isolering. Er gaat minder warmte verloren door de isolatie en u verlaagt dus indirect dankzij een dakkapel uw stookkosten en uiteindelijke energiekosten. Hierdoor zijn onze modellen geschikt voor zowel nieuwere als oudere huizen. Wel is het belangrijk om te weten dat Perfect Dakkapellen geen renovaties uitvoert. Wij plaatsen enkel en alleen nieuwe dakkapellen uit ons eigen assortiment!

Plan een afspraak met ons in

Om tot de kosten van een dakkapel te komen is het belangrijk dat er een goed beeld van het project is. Daarom raden we het aan om altijd even een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Niet alleen werkt dit voor u fijner, wij kunnen ook meteen zien waar de dakkapel geplaatst moet worden. Ter plekke geven wij u daarbij ook passend advies. Uiteraard maken we een kostenberaming voor u.

Interesse? Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier of bel ons via 0416235050. Wij horen graag van u!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk