Dakkapel offerte

Een dakkapel is een mooie extra toevoeging aan uw dak. Of u de dakkapel gebruikt voor extra ruimte op uw (zolder)kamer of dat u een dakkapel mooi vindt staan bij uw woning; een dakkapel van Perfect Dakkapellen past in principe op zowel moderne als klassieke woningen. Benieuwd naar de kosten? Vraag dan een dakkapel offerte aan. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw offerte voor de dakkapel. Lees hier over de opties en vraag vandaag nog een offerte aan.

Dakkapel offerte aanvragen

Een offerte bij Perfect Dakkapellen is eenvoudig. U vult het contactformulier in, waarna wij zo snel mogelijk met u in contact komen. Op basis van een kennismakingsgesprek bekijken wij de mogelijkheden. Als het kan komen we ook graag bij u langs om een inschatting van het project en de mogelijke grootte van een dakkapel te maken. Wij werken namelijk met verschillende kant-en-klare modellen polyester dakkapellen in standaardmaten. Zo is er altijd wel een model dat perfect aansluit op uw dak. Vraagt u een offerte voor uw dakkapel aan, dan weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor uw dakkapel. Dat is ook budgettair gezien een prettig vooruitzicht.

Dakkapellen in allerlei soorten en maten

Onze dakkapellen zijn er in verschillende soorten en maten. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Voornamelijk polyester. Deze kunststof kan goed tegen verschillende weersinvloeden en vraagt relatief weinig onderhoud. Zeker vergeleken met een houten dakkapel die eens in de zoveel tijd een nieuwe verflaag dient te krijgen. Een polyester dakkapel hoeft niet geschilderd of behandeld te worden met lak of olie. Doordat onze standaard dakkapellen in iedere RAL-kleur geleverd kunnen worden, bent u verzekerd van een dakkapel die naadloos aansluit bij de rest van uw dak. Van ontwerp tot plaatsing en de volledig isolatie; bij Perfect Dakkapellen bent u verzekerd van een perfecte dakkapel.

Verzekerd van professionaliteit

Aan het plaatsen van een dakkapel op het dak van uw woning zijn vaak gemeentelijke eisen en een vergunning verbonden. We begrijpen goed dat het nogal een klus kan zijn om dit uit te zoeken. Daarom helpen wij u ook hierin graag een handje. Het is mogelijk om de vergunningsaanvraag en het bijkomende uitzoekwerk voor de mogelijkheden en eisen aan de dakkapel aan ons uit te besteden. Zo bespaart u niet alleen tijd, maar ook moeite. We raden het aan om dit op tijd te doen als u een dakkapel wil plaatsen.

Neem direct contact op

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van onze dakkapellen of andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste dakkapel voor uw woning. Laat u verrassen door de mogelijkheden. Liever onze standaardmodellen eerst zien? U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom en bekijk daar het actuele aanbod van onze standaardmodellen. Wij zijn altijd bereid voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk