Dakkapel prijzen

Bent u op zoek naar een dakkapel voor uw woning, dan is het logisch dat u ook benieuwd bent naar de prijzen voor uw dakkapel. Bij Perfect Dakkapellen werken we met standaardopties waar u uit kunt kiezen. De prijzen van een dakkapel liggen hierdoor vast in de verschillende standaardmogelijkheden. Maar indien u uw dakkapel uit wilt breiden met extra opties, is een prijs op maat ook mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor de verschillende dakkapel prijzen die wij aanbieden.

Dakkapel prijzen: laat u informeren

Een exact getal noemen is lastig. En dat is niet zo heel gek, want u kunt uw dakkapel zo uitgebreid maken als u dat zelf wilt. Hoeveel ramen wilt u aan uw dakkapel geven? Kiest u voor een enkele of dubbele raamkozijnen? Bij Perfect Dakkapellen heeft nu namelijk de keuze uit verschillende accessoires en toevoegingen aan de dakkapel. Denk aan ingebouwde rolluiken, ventilatieroosters of zelfs een ingebouwde airco. Kortom, de luxe die u zelf wilt voor uw dakkapel. De prijs is daardoor afhankelijk van de verschillende uitbreidingen. Wij denken hierin graag met u mee.

Altijd een dakkapel die bij uw woning past

Dankzij de verschillende opties in ons maatwerk die wij leveren, zijn onze dakkapellen snel leverbaar. Het is bovendien mogelijk om binnen een dag de dakkapellen uit ons assortiment te plaatsen. Uw dak hoeft dus niet langer dan noodzakelijk open te liggen. Alle accessoires en toevoegingen worden al in onze werkplaats gemonteerd. Na plaatsing sluiten we alles aan, zodat u meteen gebruik kunt maken van uw dakkapel en extra ruimte op uw (zolder)kamer.

Kwaliteitswerk

Onze dakkapellen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze gaan gemakkelijk jaren mee. Bovendien heeft u de keuze uit alle mogelijke RAL-kleuren. De dakkapel wordt in deze kleur geleverd, dus eens in de zoveel jaar overschilderen is niet nodig. De polyester basis van onze dakkapellen zorgt ervoor dat ze prima tegen weer en wind kunnen, zonder dat de dakkapellen slijten. Kiest u voor Perfect Dakkapellen dan bent u verzekerd van een leven lang kwaliteit. Kom gerust eens langs in onze showroom om de verschillende kant-en-klare modellen te bekijken. Onze medewerkers geven u graag advies en praktische tips.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Het kiezen van de juiste dakkapel is een persoonlijke keuze. Logisch dat u uzelf goed wilt informeren over de mogelijkheden en bijkomende kosten. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en geven u deskundig advies. Als u een goed beeld heeft van uw nieuwe dakkapel kunt u bij ons direct een offerte aanvragen. Neem hiervoor direct contact met ons op. We komen dan graag langs om een inschatting van het project te maken. Op basis van de omvang, afmetingen en gewenste toevoegingen maken we dan een kostenplaatje. We horen graag van u!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk