Dakkapel nieuwbouw

Bent u in het bezit van een nieuwbouwwoning en wilt u een dakkapel op het dak laten plaatsen? Zoals onze naam al aangeeft bent u bij Perfect Dakkapellen hiervoor aan het juiste adres. Wij kunnen een dakkapel op uw woning plaatsen die volledig aansluit op alle eisen die aan een nieuwbouwwoning worden gesteld. Onze nieuwbouw dakkapel is van een uitstekende kwaliteit en heeft een scherpe prijsstelling. Dit komt omdat we de dakkapel volledig zelf voor u vervaardigen.

Perfect Dakkapellen voor nieuwbouwwoningen

Perfect Dakkapellen is al vele jaren gespecialiseerd op het gebied van dakkapellen. Wekelijks plaatsen we een groot aantal dakkapellen op woningen en bedrijfspanden. We worden ook veel gevraagd om dakkapellen op nieuwbouwwoningen te plaatsen. Dit is niet verwonderlijk. Onze dakkapellen zijn door ons zelf ontwikkeld op basis van de meest moderne eisen aan deze zolderruimtes.

Onze dakkapellen worden gemaakt van polyester of kunststof die in iedere gewenste kleur of in een houtlook leverbaar is. Het voordeel van deze materialen is dat het uitstekende weersbestendige karaktereigenschappen heeft. Uiteraard zijn onze dakkapellen geïsoleerd volgens het bouwbesluit. Het dakkapel sluit hiermee perfect aan op de isolatiewaarde van uw woning.

Hoge kwaliteit dakkapellen voor nieuwbouwprojecten

Perfect Dakkapellen staat in voor een hoge kwaliteit dakkapellen voor nieuwbouwprojecten. Dit kunnen wij u garanderen omdat we het volledige productieproces van de dakkapellen in eigen beheer hebben. Alle elementen van de dakkapel worden in onze eigen werkplaats in Kaatsheuvel vervaardigd. Hiervoor hebben we de beschikking over de meest geavanceerde machines die uiteraard computergestuurd zijn. Hierdoor zijn we in staat om een snelle en foutloze productie te realiseren. Een ander groot voordeel is dat we maximaal kunnen omgaan met de beschikbare (duurzame) materialen.

Deze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat de prefab dakkapellen binnen slechts één dag geplaatst zijn. Voor de productie van uw dakkapel hebben we slechts 5 weken de tijd nodig. Uiteraard komen deze voordelen tot uiting in onze scherpe prijsstelling.

Veelzijdige keuzemogelijkheden voor een nieuwbouw dakkapel

Als u van plan bent om door ons een dakkapel op uw nieuwbouwwoning te laten plaatsen, maken we graag vooraf eerst een afspraak met u om de verschillende opties met u door te nemen. Wij bieden immers veelzijdige keuzemogelijkheden voor een nieuwbouw dakkapel. Dit begint bij de keuze tussen een polyester of kunststof dakkapel. Daarnaast kunnen we de gewenste maatvoering en kleurstelling vaststellen. Tevens kunt u door ons een airco, lichtspots of rolluiken laten monteren. Indien gewenst regelen we de benodigde bouwvergunning voor u en zorgen we voor de afvoer van het bouwafval.

Informatie en persoonlijk advies over het aanbod van Perfect Dakkapellen

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies over het aanbod van Perfect Dakkapellen. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Maak gerust gebruik van onze uitstekende vakkennis en lange ervaring op gebied van dakkapellen voor nieuwbouwwoningen. Perfect Dakkapellen neemt opdrachten aan van zowel particulieren als bedrijven. Wij zien heel Nederland als ons werkgebied.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk