Dakkapel op maat

Wilt u een dakkapel op uw dak plaatsen om een slaapkamer, kantoorruimte of andere ruimte uit te breiden? Bij Perfect Dakkapellen bent u aan het juiste adres voor dakkapellen op maat. Kies een van de zes breedtematen, variërend van drie tot acht meter en bepaal vervolgens zelf hoe we uw dakkapel in onze fabriek afwerken. De volledige fabricage van uw op maat gemaakte dakkapel vindt plaats in deze fabriek, waarna we deze als een geheel naar uw woning transporteren en de dakkapel met een kraan op het dak plaatsen. Wilt u een dakkapel op maat van Perfect Dakkapellen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dakkapel op maat van Perfect Dakkapellen

Een dakkapel op maat van Perfect Dakkapellen is vervaardigd van hoge kwaliteit polyester, die we in onze fabriek de gewenste uiterlijke kenmerken meegeven. Voordat we echter aan de slag gaan met het fabriceren van uw dakkapel op maat, komen we eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. We horen graag van u wat uw wensen zijn en bekijken de situatie ter plaatse om een goede inschatting te maken van de werkzaamheden die moeten uitvoeren en om meetwerk te verrichten. Vervolgens zien we u nog een keer terug op ons kantoor, waar we samen met u naar een gericht ontwerp toewerken. Tijdens deze gesprekken informeren en adviseren we u over de mogelijkheden die u heeft en de keuzes die wij aanraden.

Dakkapel op maat mogelijkheden

Wilt u een dakkapel op maat die volledig naar wens is samengesteld? Hoewel we gebruik maken van standaardmaten en vaste opties, krijgt u alle ruimte om een dakkapel naar wens te realiseren. Zo zijn alle RAL-kleuren mogelijk en kunt u zelfs kiezen voor een afwerking met houtlook. Ook bepaalt u hoe het boeideel – dit is de dakrand die uw dakkapel beschermd tegen neerslag – eruit komt te zien. Op deze manier krijgt u toch een dakkapel op maat voor een scherpe prijs. Tijdens ons adviesgesprek op ons kantoor kunnen we u precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien. Dankzij de naadloze structuur heeft u minder kans op lekkages. Ook voldoen onze dakkapellen aan de isolatiewaarden die zijn vastgesteld in het bouwbesluit.

Snel geleverd, nog sneller geplaatst

We zijn erg trots op onze dakkapellen en minstens zo trots op de service die we leveren. We hechten veel waarde aan het snel verwerken van opdrachten, zonder aan kwaliteit in te boeten. We fabriceren de dakkapellen in eigen fabriek, waar de beste vaklui werken met geavanceerde en nauwkeurige machines en software. Omdat we in onze fabriek in volledig gecontroleerde omstandigheden werken kunnen we snelle en foutloze resultaten behalen. Binnen vijf weken is uw dakkapel op maat gemaakt en klaar voor transport. Wanneer we de dakkapel komen plaatsen zijn we binnen één dag klaar en nemen eventueel het bouwafval mee om af te voeren.

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op

Interesse in een dakkapel op maat? Of wilt u graag meer weten over de voordelen, het productieproces of de prijs van een dakkapel? Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Stuur een mailtje via het contactformulier of bel naar 0416 – 23 50 50. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een beter beeld te krijgen van het project.

Goed om te weten: Perfect Dakkapellen voert geen renovaties uit. Wij plaatsen dus enkel dakkapellen met een plat dak! Ook maken wij geen nokverhogingen of dakopbouw. Heeft u hier vragen over? Neem dan altijd even contact met ons op!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk