Kunststof dakkapel

Wilt u uw huis of kantoor uitbreiden met een kunststof dakkapel? De kunststof dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn extreem weersbestendig en in alle RAL-kleuren leverbaar. Dankzij de geprefabriceerde productie heeft u minder kans op lekkages en profiteert u van een korte levertijd. We leveren uw kunststof dakkapel kant-en-klaar op, maar onze service is niets minder dan maatwerk. De kunststof dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn van hoge kwaliteit en tegelijkertijd leverbaar tegen scherpe prijzen. We streven naar een soepel proces en onze transparante werkwijze draagt daar aan bij. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze kunststof dakkapellen en de service die u van ons kunt verwachten.

Een kunststof dakkapel van Perfect Dakkapellen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor geprefabriceerde kunststof dakkapellen, vanwege de hoge kwaliteit van het materiaal en de productie, de snelle levering en de scherpe prijzen. Bij Perfect Dakkapellen profiteert u uiteraard ook optimaal van deze voordelen van een kunststof dakkapel. Maar onze service gaat verder dan het leveren van topkwaliteit dakkapellen. Als specialisten op het gebied van dakkapelproductie, -levering en -plaatsing zorgen wij voor een soepel proces. Dit begint met een adviesgesprek bij u thuis, waarbij we u informeren over de mogelijkheden en onze werkwijze en adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Na dit gesprek onderhouden we regelmatig contact, zijn we eerlijk en duidelijk over zaken als levertijden, kosten en eventuele vertragingen en werken we ondertussen keihard aan de realisatie van uw kunststof dakkapel.

Prijzen van kunststof dakkapellen

Een groot voordeel van de kunststof dakkapel is de lage kosten die verbonden zijn aan de productie en plaatsing. We fabriceren de dakkapellen in eigen fabriek, waar de beste vaklui werken met geavanceerde en nauwkeurige machines en software. Zoals bij iedere verbouwing zijn de marges klein en zorgen miscalculaties of fouten in de productie voor vertraging in het proces. Omdat we in onze fabriek in volledig gecontroleerde omstandigheden werken kunnen we snelle en foutloze resultaten behalen. Het plaatsen van uw kunststof dakkapel wordt daarmee een eenvoudig proces. Binnen één dag is uw huis voorzien van een gloednieuwe dakkapel. Dankzij deze werkwijze hoeven we minder arbeidsuren te maken, maken we maximaal gebruik van het materiaal en kunnen we onze dakkapellen aanbieden voor zeer aantrekkelijke prijzen.

In alle RAL-kleuren mogelijk

Hoewel we gebruik maken van standaardmaten en vaste opties, krijgt u alle ruimte om een kunststof dakkapel naar wens te realiseren. Zo zijn alle RAL-kleuren mogelijk, kunt u kiezen voor een afwerking met houtlook. Ook selecteert u een boeideel, dit is de dakrand die uw dakkapel beschermd tegen neerslag. Op deze manier krijgt u toch een kunststof dakkapel naar wens en blijft de scherpe prijs gewaarborgd. Tijdens ons adviesgesprek op ons kantoor kunnen we u precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien.

Informatie en deskundig advies nodig? Neem contact op!

Interesse in onze kunststof dakkapellen? Of wilt u graag meer weten over de voordelen, het productieproces of de prijs van een dakkapel? Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Stuur een mailtje via het contactformulier of bel naar 0416 – 23 50 50. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een inschatting te maken van het project en de afmetingen van uw dakkapel. Aarzel niet en neem contact op met Perfect Dakkapellen om te profiteren van onze snelle levering, eenvoudige plaatsing en 15 jaar garantie!

Goed om te weten: Perfect Dakkapellen voert geen renovaties uit. Wij plaatsen dus enkel dakkapellen met een plat dak! Ook maken wij geen nokverhogingen of dakopbouw. Heeft u hier vragen over? Neem dan altijd even contact met ons op!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk