Moderne dakkapel laten plaatsen

Bent u op zoek naar een moderne dakkapel? Dan is het zeker de moeite waard om naar het aanbod van Perfect Dakkapellen te kijken. Wij hebben een dakkapel ontwikkeld die voldoet aan de strengste eisen die aan deze dak voorzieningen worden gesteld. U kunt bij ons zelfs terecht om een moderne dakkapel met een klassieke uitstraling te laten plaatsen.

Moderne dakkapellen met een klassieke uitstraling

Er hebben op het gebied van dakkapellen de laatste periode veel ontwikkelingen plaatsgevonden. De dakkapellen die tegenwoordig geplaatst worden, voldoen aan veel strengere normen dan in het verleden. Deze regels hebben niet alleen betrekking op de kwaliteit van een dakkapel maar ook op de isolatiewaarde, die flink verbeterd is Steeds meer mensen kiezen dan ook voor kunststof dakkapellen of een dakkapel van polyester. Een dakkapel van dit laatste materiaal kan worden uitgevoerd in een mooie houtlook waardoor deze perfect past bij een klassieke uitstraling van een woning.

Voordelen van een polyester- of kunststof dakkapel

Het grote voordeel van een polyester- of kunststof dakkapel is dat deze materialen zeer duurzame materialen zijn en uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden. Polyester en kunststof hebben nauwelijks onderhoudsbehoefte en zijn materialen die voordeliger zijn in aanschaf dan bijvoorbeeld hout. Daarnaast zijn deze materialen in iedere gewenste RAL kleur verkrijgbaar. Deze voordelen van een polyester- of kunststof dakkapel maken een overweging voor deze moderne dakkapel zeer de moeite waard.

Een modern dakkapel van Perfect Dakkapellen

Perfect Dakkapellen is al een geruime tijd gespecialiseerd op het gebied van deze dak voorzieningen. Met behulp van onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis hebben we zelf een dakkapel ontwikkeld dat voldoet aan alle moderne eisen. Onze moderne dakkapel wordt volledig in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hiervoor beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur. De prefab onderdelen worden door ons eigen team geplaatst. Doordat we het volledige productieproces in eigen beheer hebben, kunnen we u onze hoogstaande kwaliteit garanderen. Daarnaast kunnen we op een snelle- en efficiënte manier werken. Dit komt uiteraard ook tot uiting in onze prijsstelling. Een modern dakkapel van Perfect Dakkapellen is scherp geprijsd.

Modern dakkapel op maat laten maken

Uiteraard kunt u door ons een moderne dakkapel op maat laten maken. Als u interesse heeft in ons aanbod maken we hiervoor graag een afspraak met u om onze mogelijkheden te bespreken. Onze moderne dakkapellen zijn in iedere gewenste maat en kleurstelling verkrijgbaar. Daarnaast hebben we uiteraard ook mogelijkheden om bijvoorbeeld lichtspots, een airconditioning en rolluiken te monteren. Doordat we alle werkzaamheden zelf uitvoeren is de levertijd van een dakkapel slechts 5 weken. Onze medewerkers kunnen de voorziening binnen één dag plaatsen.

Persoonlijk advies over het laten plaatsen van een modern dakkapel

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies over het laten plaatsen van een modern dakkapel. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder. Maak gerust gebruik van onze ervaring en vakkennis op dit gebied. Perfect Dakkapellen neemt opdrachten aan van zowel particulieren als bedrijven. Wij zien heel Nederland als ons werkgebied.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk