Onderhoudsvrije dakkapel

Een dakkapel is de meest eenvoudige oplossing om een huis met schuin dak uit te breiden. Maar levert een dakkapel dan niet alleen maar meer schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden op? Niet als u kiest voor een onderhoudsvrije dakkapel van Perfect Dakkapellen. Onze dakkapellen worden gefabriceerd uit een enkel stuk polyester en worden hierdoor niet snel aangetast door vuil of vocht en zijn tevens eenvoudig te onderhouden. Bijkomend voordeel is dat het naadloze design de kans op lekkages significant vermindert, wat u op de lange termijn ook weer onderhoud en onnodige kosten bespaart. Over kosten besparen gesproken: bij Perfect Dakkapellen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit voor scherpe prijzen.

Onderhoudsvrije dakkapel van Perfect Dakkapellen

Uw onderhoudsvrije dakkapel van Perfect Dakkapel wordt kant-en-klaar geleverd. We komen bij u langs om uw wensen te bespreken, de mogelijkheden te bekijken en de afmetingen te berekenen. Vervolgens nodigen we u uit voor een adviesgesprek op ons kantoor. Hier kunnen we u voorbeelden tonen van de mogelijkheden en maken we de afspraken voor uw onderhoudsvrije dakkapel. Onze medewerkers in de fabriek gaan hierna aan de slag met het fabriceren van uw dakkapel. Het transporteren en plaatsen doen we tot slot ook zelf, zodat we zeker weten dat alles naar wens gebeurd. Dit hele proces neemt vijf weken in beslag, het plaatsen van uw onderhoudsvrije dakkapel doen we zelfs in één dag!

Scherpe prijzen onderhoudsvrije dakkapel

De werkwijze van Perfect Dakkapellen levert u in verschillende opzichten een aantal mooie voordelen op. Zo kunnen we tijdens de fabricage in de fabriek toezien op een snel en foutloos proces, waardoor u niet betaald voor onnodige arbeidsuren of verspild materiaal. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en toch hoge kwaliteit leveren. Het materiaal dat wij gebruiken, hoogwaardig polyester, is zeer goed bestand tegen vocht, temperatuurwisselingen en aanslag. Vuil krijgt geen kans om zich te hechten aan het gladde materiaal, waardoor uw dakkapel nagenoeg onderhoudsvrij is. Is er na verloop van tijd toch vuil zichtbaar op de buitenkant van uw dakkapel? Dan is dit eenvoudig te verwijderen met water en een spons of doek. De onderhoudsvrije dakkapellen van Perfect dakkappellen worden standaard met 15 jaar garantie geleverd.

Stel naar wens samen

De onderhoudsvrije dakkapellen van Perfect Dakkapellen worden geleverd in zes standaardmaten, van 3 tot 8 meter breed. U bepaalt zelf hoe uw prefab dakkapel eruit komt te zien. Zo kunt u alle RAL-kleuren combineren voor een kleurstelling die perfect matcht met uw huis of kantoor. Kies voor een modern of traditioneel boeideel – dit is de dakrand die uw dakkapel beschermd tegen neerslag – en kies eventueel voor een afwerking met houtlook. Tijdens ons adviesgesprek op ons kantoor kunnen we u precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien.

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op!

Interesse in onze onderhoudsvrije dakkapellen? Of wilt u graag meer weten over de voordelen, het productieproces of de prijs van een dakkapel? Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Stuur een mailtje via het contactformulier of bel naar 0416 – 23 50 50. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een inschatting te maken van het project en de afmetingen van uw dakkapel. Aarzel niet en neem contact op met Perfect Dakkapellen om te profiteren van onze snelle levering, eenvoudige plaatsing en 15 jaar garantie!

Goed om te weten: Perfect Dakkapellen voert geen renovaties uit. Wij plaatsen dus enkel dakkapellen met een plat dak! Ook maken wij geen nokverhogingen of dakopbouw. Heeft u hier vragen over? Neem dan altijd even contact met ons op!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk