Polyester dakkapel

Op zoek naar een polyester dakkapel? Dan bent u bij Perfect Dakkapellen op het juiste adres. We produceren, leveren en plaatsen polyester dakkapellen van de hoogste kwaliteit. Kies uit een van de zes standaardmaten en bepaal welke stijl en kleuren bij uw woning passen. De polyester dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn extreem weersbestendig en in alle RAL-kleuren leverbaar. Onze polyester dakkapellen worden in onze fabriek geproduceerd en kant-en-klaar geleverd. Dankzij de naadloze structuur hoeft u zich geen zorgen te maken om lekkages. De polyester dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn binnen vijf weken klaar voor transport en worden in één werkdag geplaatst. We streven naar een soepel proces en onze transparante werkwijze draagt daar aan bij. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze polyester dakkapellen en de service die u van ons kunt verwachten.

Een polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen

De geprefabriceerde polyester dakkapellen van Perfect Dakkapellen staan bekend om de hoge kwaliteit van het materiaal en de productie, de snelle levering en de scherpe prijzen. Naast topproducten leveren we ook een topservice. Nadat we zowel bij u thuis als bij ons op het kantoor hebben samengezeten gaan we aan de slag met het fabriceren van uw polyester dakkapel. Na deze gesprekken zijn we volledig op de hoogte van uw eisen, uw wensen en kunnen we gericht toewerken naar het resultaat: een gloednieuwe dakkapel op uw dak.

Terwijl onze specialisten hard aan het werk zijn in de fabriek, kunt u ontspannen. We houden u namelijk van begin tot eind van het proces op de hoogte van de voortgang. Binnen vijf weken is uw polyester dakkapel klaar voor transport. We spreken een datum en tijd met u af waarop we langs kunnen komen voor de plaatsing van uw dakkapel. We hebben aan één dag voldoende om uw polyester dakkapel te monteren. Wilt u dat wij een vergunning aanvragen en het bouwafval afvoeren? Geen zorgen, dat gaan we regelen.

Prijzen van polyester dakkapellen

We fabriceren de polyester dakkapellen in eigen fabriek, waar de beste vaklui werken met geavanceerde en nauwkeurige machines en software. Omdat we in onze fabriek in volledig gecontroleerde omstandigheden werken kunnen we snelle en foutloze resultaten behalen. Het plaatsen van uw polyester dakkapel wordt daarmee een eenvoudig proces. Binnen één dag is uw huis voorzien van een gloednieuwe dakkapel. Dankzij deze werkwijze hoeven we minder arbeidsuren te maken, maken we maximaal gebruik van het materiaal en kunnen we onze dakkapellen aanbieden voor zeer aantrekkelijke prijzen. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van onze dakkapellen, dat we standaard 15 jaar garantie geven op al onze producten!

Bepaal welke stijl bij u past

Wilt u een volledig naar wens samengestelde dakkapel? Hoewel we gebruik maken van standaardmaten en vaste opties, krijgt u alle ruimte om een polyester dakkapel naar wens te realiseren. Zo zijn alle RAL-kleuren mogelijk, kunt u kiezen voor een afwerking met houtlook. Ook selecteert u een boeideel, dit is de dakrand die uw dakkapel beschermd tegen neerslag. Op deze manier krijgt u toch een polyester dakkapel naar wens en blijft de scherpe prijs gewaarborgd. Tijdens ons adviesgesprek op ons kantoor kunnen we u precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien. Dankzij de naadloze structuur heeft u minder kans op lekkages. Ook voldoen onze polyester dakkapellen aan de isolatiewaarden die zijn vastgesteld in het bouwbesluit.

Informatie en deskundig advies nodig? Neem contact op!

Interesse in onze polyester dakkapellen? Of wilt u graag meer weten over de voordelen, het productieproces of de prijs van een dakkapel? Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Stuur een mailtje via het contactformulier of bel naar 0416 – 23 50 50. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een beter beeld te krijgen van het project.

Goed om te weten: Perfect Dakkapellen voert geen renovaties uit. Wij plaatsen dus enkel dakkapellen met een plat dak! Ook maken wij geen nokverhogingen of dakopbouw. Heeft u hier vragen over? Neem dan altijd even contact met ons op!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk