Prefab dakkapel

U wilt graag een dakkapel laten plaatsen, maar heeft geen zin in een maandenlang voortraject en bouwvakkers die dagenlang in uw huis in de weer zijn met het opbouwen van een traditionele dakkapel? Met een prefab dakkapel van Perfect Dakkapellen heeft u binnen vijf weken een hoge kwaliteit dakkapel op uw dak staan. Voor het plaatsen hebben we aan één dag voldoende en als u wilt dragen wij zorg voor de afvoer van het bouwafval. Onze prefab dakkapellen worden in onze eigen fabriek gefabriceerd en zijn volledig naar uw wens aan te passen. We streven naar een soepel proces en onze transparante werkwijze draagt daar aan bij. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze prefab dakkapellen en de service die u van ons kunt verwachten.

Een prefab dakkapel van Perfect Dakkapellen

Een prefab dakkapel wordt als kant-en-klaar product bij u thuis afgeleverd. In onze fabriek werken we keihard aan het realiseren van prachtige dakkapellen van polyester. Deze prefab dakkapellen zijn volledig naadloos, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over lekkages en de isolatie voldoet aan de normen gesteld in het bouwbesluit. Naast het fabriceren, leveren en plaatsen van state-of-the-art prefab dakkapellen investeren wij ook in een prettige samenwerking met onze klant. Twee adviesgesprekken, eentje op locatie en eentje bij ons op kantoor, zitten bij de prijs van uw prefab dakkapel inbegrepen, evenals het leveren en plaatsen ervan. We houden u tijdens het proces op de hoogte van de laatste ontwikkelingen middels duidelijke en eerlijke communicatie. Moet er een vergunning geregeld worden en heeft u graag dat wij het bouwafval afvoeren? Geen enkel probleem, wij gaan het voor u regelen.

Scherpe prijzen prefab dakkapel

We fabriceren al onze dakkapellen in onze fabriek, waarbij we aan alle details denken. Door gebruik te maken van moderne machines, geavanceerde software en de kennis en kunde van onze vakmensen zorgen we voor een perfecte dakkapel, die in een keer geplaatst kan worden op locatie. Deze combinatie van factoren zorgt ervoor dat wij nagenoeg foutloos werk leveren, vrijwel geen materiaal verspillen en volgens een strak schema kunnen werken. En dat ziet u aan de prijzen van een prefab dakkapel terug. Nadat we uw prefab dakkapel geplaatst hebben krijgt u overigens standaard 15 jaar garantie.

Volledig naar wens samen te stellen

De prefab dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn verkrijgbaar in zes standaardmaten, van 3 tot 8 meter breed met incrementele stappen van 1 meter. Vervolgens bepaalt u zelf hoe uw prefab dakkapel eruit komt te zien. Zo kunt u alle RAL-kleuren combineren voor een kleurstelling die perfect matcht met uw huis of kantoor. Kies voor een modern of traditioneel boeideel – dit is de dakrand die uw dakkapel beschermd tegen neerslag – en kies eventueel voor een afwerking met houtlook. Tijdens ons adviesgesprek op ons kantoor kunnen we u precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien.

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op!

Interesse in onze prefab dakkapellen? Of wilt u graag meer weten over de voordelen, het productieproces of de prijs van een dakkapel? Via onze website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Stuur een mailtje via het contactformulier of bel naar 0416 – 23 50 50. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een inschatting te maken van het project en de afmetingen van uw dakkapel. Aarzel niet en neem contact op met Perfect Dakkapellen om te profiteren van onze snelle levering, eenvoudige plaatsing en 15 jaar garantie!

Goed om te weten: Perfect Dakkapellen voert geen renovaties uit. Wij plaatsen dus enkel dakkapellen met een plat dak! Ook maken wij geen nokverhogingen of dakopbouw. Heeft u hier vragen over? Neem dan altijd even contact met ons op!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk