Dakkapel laten plaatsen

Ben je op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit dakkapel? Wij produceren prefab polyester dakkapellen in onze eigen werkplaats in Drunen en plaatsen altijd in één dag! Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en offerte op maat.

De voordelen van een prefab polyester dakkapel

Een dakkapel biedt natuurlijk veel voordelen waaronder; meer natuurlijk lichtinval, meer woonruimte en een verhoging van je woningwaarde. Een prefab polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen biedt hiernaast nog meer voordelen!

 • Leverbaar in alle RAL-kleuren
 • Volledig gepersonaliseerd aan al jouw wensen
 • Naadloos ontwerp
 • Een snelle levertijd van 6 tot 8 weken
 • Vele opties

In onze showroom hebben we al onze opties en veel verschillende kleuren tentoongesteld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs, onze showroom is open op afspraak. Is onze showroom te ver rijden? Geen probleem, we komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Dakkapel

Naadloze en onderhoudsvrije dakkapellen

Een van de unieke voordelen van een Perfect Dakkapel is het naadloos ontwerp. Dit hebben wij gerealiseerd door alle polyester delen in één mal te produceren. Het naadloze ontwerp zorgt ervoor dat de kans op lekkage in onze dakkapellen ontzettend klein is! Door het hoge kwaliteit polyester wat wij gebruiken, en de laag coating welke wij op de dakkapel mee behandelen, zijn onze dakkapellen ook nog onderhoudsvrij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en onze adviseurs komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!

Vrijblijvende afspraak
Dakkapel Dakkapel

De perfecte isolatie

Wij geloven dat een dakkapel niet alleen een mooie uitstraling moet hebben maar ook een directe functie! Daarom hebben wij onze dakkapellen zo ontworpen dat deze 100% geïsoleerd zijn, zo krijgt je huis niet alleen een upgrade in uitstraling maar ook in isolatiewaarde. Dit betekent dat onze dakkapellen géén koudebruggen heeft (plekken in het dak waar de warmte ontsnapt) maar ook de zijwangen een hoge isolatiewaarde hebben door de sandwichpanelen die wij gebruiken. Al met al zijn onze dakkapellen de juiste keuze voor iedereen die de energiezuinigheid van zijn of haar woning serieus neemt. Wil je meer weten over de isolatie van onze dakkapellen? Of zou je een vrijblijvend adviesgesprek willen plannen? Neem dan contact op, we helpen je graag.

Alles in eigen beheer, van A tot Z!

Om het perfecte resultaat te leveren is het belangrijk alles in eigen beheer te hebben. Daarom bouwen wij onze eigen dakkapellen op in onze werkplaats in Drunen, vervoeren en plaatsen wij deze dakkapellen met onze eigen kranen en worden deze vakkundig gemonteerd door ons eigen personeel. Zo garanderen wij altijd een mooi, duurzaam en waterdicht resultaat! Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs, we komen graag bij je langs of plannen een afspraak in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een unieke, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van vijf tot acht weken én kunnen we de montage doen in één dag. Maar daar stoppen we niet: we zijn zo zeker van ons product, dat we garantie op de dakkapel bieden van 15 jaar. Wij bieden de perfecte service, vanaf het eerste advies bij ons in de showroom en het aanvragen van een vergunning, tot aan het intekenen, monteren én de nazorg nadat de dakkapel bij jou op dak gemonteerd is.

Bij Perfect Dakkapellen hebben we door de jaren heen geleerd dat er van alle soorten materiaal maar één materiaalsoort is dat aan al onze hoge eisen voldoet, namelijk: gehard polyester. Dit materiaal is een kunststof, extreem slijtvast, volledig onderhoudsvrij, kan in iedere kleur en in iedere uitstraling worden gemaakt, is dus op maat en heeft de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Dat is de basis voor al onze dakkapellen. Jij bepaalt met de extra opties – denk aan rolluiken, ventilatieroosters of een airco – hoe luxe hij uiteindelijk wordt. Zie jij die mooie ruimte met een prachtige dakkapel al voor je?

Door onze ervaring en de constante optimalisatie van ons productie- en montageproces en door het gebruik van hoogwaardig polyester, drukken wij de kosten en kun je een dakkapel laten plaatsen tegen aantrekkelijke prijzen. Aangezien iedere woning en iedere wens uniek is, hebben we geen standaard prijzen voor onze dakkapellen. Wel kunnen we je snel een offerte op maat aanbieden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een dakkapel geeft je woning meer ruimte en zorgt voor meer licht: alles om jouw woongenot te vergroten. Wij worden er erg blij van als wij onze klanten blij maken. Op onze pagina Klanten vertellen vind je wat de klanten die je voorgingen van ons vinden. Neem eens een kijkje als je nieuwsgierig bent naar hun ervaring. Ben je benieuwd naar ons als bedrijf, neem dan eens een kijkje op de pagina over ons. We communiceren graag transparant, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

Bij Perfect Dakkapellen krijg je altijd een snelle, professionele plaatsing van jouw dakkapel. Een dakkapel laten plaatsen kan binnen een dag gebeuren dankzij onze hoogwaardige prefab polyester dakkapellen. Wij maken de dakkapel uit één geheel prefab in onze fabriek, waardoor we hem alleen nog maar op jouw dak hoeven te hijsen. Onze monteurs werken hem hoogwaardig af en je bent verzekerd van een stevige, weerbestendige en onderhoudsvrije dakkapel en tegen vriendelijke prijs. Hieronder vind je onze werkwijze in zeven stappen.

 1. We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek waarbij we jouw wensen bespreken en de technische mogelijkheden van jouw woning bekijken.
 2. We bekijken of er een vergunning nodig is en vragen die, indien nodig, aan.
 3. Vervolgens maken we een offerte en bespreek je deze met een van onze adviseurs, waarna jullie samen de puntjes op de i zetten.
 4. Na jouw akkoord gaan wij direct voor je aan de slag, de productie duurt vijf tot acht weken.
 5. Wij houden je op de hoogte van de voortgang en als de productie bijna afgerond is maken we een afspraak om de dakkapel te komen monteren.
 6. Onze monteurs plaatsen de dakkapel binnen één dag op je dak. Geen zorgen, aan het einde van de dag ruimen zij hun rommel op.
 7. Jij kunt aan de slag met het afwerken en inrichten van jouw extra woonruimte! Je hebt 15 jaar garantie op de dakkapel die je hebt laten plaatsen.

Laat jouw droom werkelijkheid worden. Creëer meer ruimte, meer lichtinval en simpelweg een fijne nieuwe plek in huis door een hoogwaardige dakkapel van Perfect Dakkapellen te laten plaatsen. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent, wij helpen je er graag bij.

Dakkapel

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.