Dakkapel Inspiratie Dakkapel Inspiratie

Dakkapel Inspiratie

Denk je na over de aanschaf van een dakkapel? Dan wil je vast weten wat een dakkapel voor jou kan betekenen. Doe inspiratie op onze website, scroll door de inspiratiebeelden en bekijk welke dakkapel bij jouw huis past!

In een levensgrote dakkapel staan om het echte gevoel te ervaren? Kom dan eens langs in onze showroom, daar kunnen we je ook laten zien wat een dakkapel aan ruimte en licht in jouw huis zou kunnen toevoegen.

Dakkapel inspiratie – hoe komt hij eruit te zien?

Als je op zoek bent naar dakkapel inspiratie, heb je vast al bedacht dat een dakkapel zorgt voor veel extra ruimte en lichtinval. Maar dan blijven nog wel de vragen over hoe de dakkapel er aan de buitenkant uit mag komen te zien. Welke kleur, welke grootte en welke uitstraling krijgt de dakkapel? Onze dakkapellen kunnen in iedere RAL-kleur en in verschillende uitvoeringen geleverd worden.

Dakkapel Inspiratie Dakkapel Inspiratie
Dakkapel Inspiratie Dakkapel Inspiratie

Een uniek aspect aan onze dakkapellen is dat je de keuze hebt uit verschillende extra opties en toevoegingen aan jouw unieke dakkapel. Het is mogelijk een airco in de dakkapel te laten inbouwen, evenals speciale ventilatieroosters. Verder zijn de dakkapellen in verschillende uitstralingen te verkrijgen en in alle RAL-kleuren te maken. Kortom: jij maakt jouw dakkapel zo luxe of praktisch en geeft het de uitstraling die jij zelf wil.

Extra opties

Een uniek aspect aan onze dakkapellen is dat je de keuze hebt uit verschillende extra opties en toevoegingen aan jouw unieke dakkapel. Zo is het mogelijk een airco in de dakkapel te laten inbouwen, speciale ventilatieroosters toe te voegen of rolluiken aan te brengen. Kortom: jij maakt jouw dakkapel zo luxe als jij wilt.

Dakkapel Inspiratie
Kun jij wel wat extra advies én inspiratie gebruiken? Kom bij ons langs en ervaar de Perfect Dakkapellen in onze showroom of op maat in 3D op jouw dak! Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek over alle mogelijkheden.

Prefab dakkapellen – hoge kwaliteit, onderhoudsvrij en snel gemonteerd

Onze Perfect Dakkapellen zijn uit één geheel van hoogwaardig polyester gemaakt, waardoor ze van een zeer hoge kwaliteit zijn, onderhoudsvrij zijn en binnen één dag op jouw dak gemonteerd worden. Formaten variëren van 1,5 tot 8 meter breed. Daarnaast hebben onze dakkapellen over een goede warmte-isolatie, onder andere door het hoogwaardige, isolerend glas. Mede door de hoge kwaliteit geven wij dan ook een garantie van 15 jaar. Dakkapel inspiratie opdoen bij Perfect Dakkapellen betekent dus dat je inspiratie opdoet op het gebied van kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsvrije dakkapellen. De showroom en werkplaats van Perfect Dakkapellen is gevestigd in Drunen, maar je kunt onze diensten door de gehele provincie Brabant, Limburg, regio Utrecht en Rotterdam inschakelen.

Veelgestelde vragen

Ja! Om ervoor te zorgen dat we iedereen voldoende aandacht en uitleg kunnen geven die de showroom bezoekt, adviseren wij u een afspraak te maken. Zo bent u er zeker van dat u persoonlijk advies krijgt van een van onze adviseurs. Toevallig in de buurt? U bent altijd welkom om een kijkje in de showroom te nemen. Of er op dat moment een adviseur beschikbaar is, kunnen wij niet garanderen. Een afspraak maken is gelukkig erg eenvoudig: plan een afspraak.

De openingstijden van de showroom zijn: Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. Op aanvraag zijn andere tijden eventueel ook mogelijk. De showroom bevindt zich op Lipsstraat 52, 5151 RP in Drunen.

Nee! Het opdoen van inspiratie in onze showroom is geheel vrijblijvend. Kom gerust eens langs.

Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook, dat doe je hier: offerte aanvragen.