Klanten vertellen Klanten vertellen

Klanten vertellen hun ervaringen

Bij Perfect Dakkapellen zijn we enorm blij met onze klanten, en gelukkig zijn zij ook erg blij met ons. 94% van onze klanten beveelt ons aan en we krijgen gemiddeld een 9,2 als rapportcijfer.

Perfect Dakkapellen reviews

Of het plaatsen van een dakkapel en het contact met een klant nou heel goed is verlopen of juist minder goed, wij vragen onze klanten altijd om een Perfect Dakkapellen review te plaatsen. Naast het feit dat we graag pronken met onze goede service, willen wij ook altijd blijven verbeteren op de plekken waar er nog verbeteringen mogelijk zijn.

Hieronder hebben we een aantal van de Perfect Dakkapellen reviews uitgelicht, maar je kunt hier ook alle ervaringen met ons lezen op de onafhankelijke website Klantenvertellen.nl.

Kijk, dat noemen wij vakwerk!

"Het begon al met het maken van een vrijblijvende offerte. Vriendelijke man, die professioneel te werk gaat en goed met ons mee heeft gedacht. Wat vriendelijk personeel en verstaan hun vak als geen ander. Dit verdiend echt een compliment! En uiteindelijk met een heel mooi resultaat als gevolg."

Duidelijk, goed en snel

"Twee weken geleden heeft Perfect een dakkapel van bijna 5m geplaatst. Alles is volgens afspraak verlopen. Mannen hebben hard gewerkt en na 5 uurtjes was de klus geklaard. Nu de binnenafwerking (in eigen beheer) ook op het eind komt zien we eigenlijk pas het echte resultaat!"

Klanten vertellen

De naam zegt genoeg

"Het contact vooraf verliep snel en soepel, erg fijn dat ze de dakkapel snel konden leveren, super fijn in deze tijd. Overal moet je namelijk lang wachten en zijn onderdelen niet leverbaar, dat was bij Perfect Dakkapellen niet aan de orde."

Alsof hij er jaren zit

"Afgelopen vrijdag zijn de heren langs geweest voor het plaatsen van onze dakkapel. Ze zijn netjes te werk gegaan en binnen enkele uren stond de dakkapel op ons dak. Fijn dat je de kleur vooraf kan kiezen en dat deze onderhoudsvrij is."

Klanten vertellen
Klanten vertellen
Klanten vertellen

Perfect!!

"Wij hadden heele fijne communicatie met Patrick omdat wij zelf wat voorbereiding moesten doen. Alles ging heel vlot en netjes en de monteurs waren vriendelijk en vakgericht. Ze hebben een mooi eindproduct afgeleverd en wij hebben mogen mee genieten van de vrolijke werksfeer van Chris en Daisy. Perfect."

Klanten vertellen

Goed advies en een mooie dakkapel

"We hadden een paar bedrijven in het offertetraject gehad waarbij Perfect er bovenuit sprong op alle facetten. Communicatie is top en het dakkapel is met alle tevredenheid geplaatst door kundige en vriendelijke specialisten."

Snelle en perfecte plaatsing

"Binnen enkele uren een dakkapel verwijderen en een nieuwe plaatsen. Met uitbreiding in de breedte. Duidelijke uitleg en vakmanschap van de beide monteurs. Wij zijn zeer tevreden."

Klanten vertellen

Top en vak mensen

"Deze vriendelijke mensen weten precies hoe er moeten werken ieder heeft zijn taak en wordt goed uitgevoerd. Ze hebben heel netjes gewerkt alles opgeruimd en zijn de afspraken nagekomen. Ik kan deze vak mensen aanraden."

Super product fijne mensen die er werken

"Mijn dakkapel dat geleverd is een super product mooie afwerking professionele plaatsing en super communicatie met de mensen rondom heen komen na wat ze beloven."

Klanten vertellen

Klaar in nog geen halve dag!

"Van verkoop tot installatie een prettig en duidelijk proces. Top werk geleverd, het is duidelijk dat de medewerkers goed weten wat ze doen, waarom ze dingen doen en hoe ze het moeten doen. Aanrader voor iedereen die een dakkapel wil!"

Zeker een aanrader!

"Ze waren op tijd, komen afspraken na en hebben mooi werk afgeleverd. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en ze leveren prachtig onderhoudsvrije dakkapellen af."

Klanten vertellen

Schrijf jouw Perfect Dakkapellen review

Heb jij net een nieuwe dakkapel van Perfect Dakkapellen en wil je jouw ervaring met ons delen? Graag! Plaats jouw review over de ervaring met onze verkopers, monteurs, onze service en de kwaliteit van onze dakkapellen. Ga naar Klantenvertellen en laat je review over de dakkapel achter!

 

Review schrijven

 

Inspiratie opdoen?

Heb jij de dakkapel reviews gelezen en wil je nog wel wat inspiratie opdoen voordat je besluit om een dakkapel aan te schaffen? Kom dan vooral eens langs in onze dakkapel showroom in Drunen. Je kunt daar rondlopen in verschillende dakkapellen en daarnaast kunnen wij met behulp van onze 3D-beleving precies laten zien hoe een dakkapel er in jouw huis uit zou komen te zien. Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Klanten vertellen

Neem contact op

Heb jij vragen over onze dakkapellen of wil je graag in contact komen voor een adviesgesprek?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Klanten vertellen Klanten vertellen

Veelgestelde vragen

Ja! Iedere Perfect Dakkapellen review komt bij ons binnen via Klantenvertellen.nl. Dat is een onafhankelijk website waarop klanten op een geverifieerde manier hun ervaring kunnen delen over ons.

Ook na de plaatsing van een dakkapel blijven wij altijd beschikbaar voor vragen en meldingen. Is er iets misgegaan, dan komen we het zo spoedig mogelijk voor je oplossen. Je kunt jouw probleem snel melden via onze service-pagina.

Nee! Het opdoen van inspiratie in onze showroom is geheel vrijblijvend. Kom gerust eens langs.

Op deze website vind je alle informatie over Perfect Dakkapellen. Wil je weten hoe wij gekomen zijn waar we nu zijn? Neem dan eens een kijkje op de pagina Over ons.

Direct een offerte aanvragen kan natuurlijk ook, dat doe je hier: offerte aanvragen.