Kosten Kosten

Dakkapel plaatsen kosten

Een dakkapel is een perfecte toevoeging aan jouw dak die extra ruimte en meer lichtinval creëert. Wat de dakkapel kosten zijn en hoe die worden berekend hangt van meerdere factoren af.

Prijsindicaties prefab polyester dakkapellen

Om toch een goede indicatie te geven over de prijzen van onze dakkapellen hebben wij een kleine lijst opgesteld met indicaties voor onze standaard dakkapellen. Let op, dit zijn standaard en kale dakkapellen. In deze prijs is de afwerking buitenom meegenomen, het transport naar jouw woning, het plaatsen van de dakkapel op het dak (inclusief kraan) en het afvoeren van afval ontstaan uit de werkzaamheden.

Ben je benieuwd naar de kosten voor een dakkapel op uw dak? Of ben je op zoek naar een grotere dakkapel? Wij kunnen alleen een offerte op maat maken naar aanleiding van een vrijblijvend adviesgesprek, neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen!

Maar je kunt bij onze dakkapellen kiezen voor verschillende extra opties, zoals rolluiken, ventilatie en airco. Heb jij hier interesse in, dan is een prijs voor de dakkapel op maat ook mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor de verschillende dakkapel prijzen die wij aanbieden. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het perfect geregeld is.

Direct een globale offerte        Maak een afspraak met onze adviseurs

Kosten

Dakkapel plaatsen kosten: altijd een kwestie van maatwerk

Wat een dakkapel gaat kosten is altijd een kwestie van maatwerk. Uiteraard leveren wij standaard dakkapellen op maat, maar de kosten voor montage en afwerking worden voor ieder project specifiek berekend. Gemiddeld zijn de dakkapel kosten van een polyester variant hoger dan een andere soort kunststof dakkapel. De dakkapel kosten zitten hem met name in het gebruikte materiaal, de gekozen extra opties en de constructie van het dak waar de dakkapel op gemonteerd wordt. Omdat polyester een langere levensduur heeft dan bijvoorbeeld trespa, keralit of hout, hoef je minder snel aanpassingen te doen of de dakkapel te schilderen. Op de langere termijn scheelt dat zeker in de portemonnee.

Kosten

Jij bepaalt de kosten voor jouw dakkapel

Een voordeel van ons maatwerk is dat je zelf ook een grote invloed op de prijs hebt. Bestel je een dakkapel bij ons, dan kun je kiezen uit verschillende toevoegingen aan de dakkapel. Dit kunnen speciale ventilatieroosters zijn, maar ook rolluiken en zelfs ingebouwde airco’s. Heb je een beperkt budget, dan hoef je al deze opties natuurlijk niet per se te kiezen, waardoor je de prijs zelf lager houdt.

Profiteer van een betere isolatie!

Maar er is nog een voordeel aan een polyester prefab dakkapel. Met onze dakkapellen profiteer je namelijk van een betere isolatie. Er gaat minder warmte verloren door de isolatie en je verlaagt dankzij onze dakkapel dus indirect jouw stookkosten en uiteindelijke energiekosten. Hierdoor zijn onze modellen geschikt voor zowel nieuwe als oudere huizen. Wel is het belangrijk om te weten dat Perfect Dakkapellen geen renovaties uitvoert. Wij plaatsen enkel en alleen nieuwe dakkapellen uit ons eigen assortiment!

Kosten

Plan een afspraak met ons in

Om de kosten voor jouw toekomstige dakkapel precies te kunnen berekenen, komen we graag eens langs om jouw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Een dergelijk adviesgesprek is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak om te weten te komen wat een dakkapel voor jou kan betekenen. Naast het feit dat we bij jou thuis langs kunnen komen, kun je ook terecht in onze showroom, waar we met onze 3D-beleving precies kunnen laten zien wat een dakkapel voor jouw woning kan doen!

 

Plan een afspraak

Veelgestelde vragen

Dat is de meest gestelde vraag, maar moeten we helaas onbeantwoord laten. Er zijn zoveel verschillende factoren die hier invloed op hebben, dat het niet te zeggen is.

De gemiddelde kosten van een polyester dakkapel zijn net wat hoger dan van een reguliere kunststof dakkapel. Deze investering verdien je echter snel weer terug, omdat je dak beter geïsoleerd is, waardoor je minder energiekosten hebt. Daarnaast heeft polyester een langere levensduur dan bijvoorbeeld hout, trespa of keralit.

Nee. Bij Perfect Dakkapellen zijn we dusdanig overtuigd van de prijs-kwaliteitverhouding van polyester, dat we bewust gekozen hebben om alleen dit materiaal aan te bieden. Wel bepaal jij zelf de uitstraling én welke extra opties je toevoegt aan jouw dakkapel, dus daar bepaal jij hoe hoog de kosten oplopen.

Kosten

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.