Offerte Offerte

Offerte dakkapel

We nodigen je uit voor een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom om de kwaliteit en uitstraling van onze dakkapellen te ervaren. Woon je ver weg? Dan komen we graag bij je langs voor een gratis adviesgesprek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Offerte dakkapel aanvragen

Het aanvragen van een offerte bij Perfect Dakkapellen is eenvoudig. Je vult het contactformulier in of je belt naar ons kantoor, waarna wij zo snel mogelijk een afspraak inplannen. Op basis van een kennismakingsgesprek bekijken wij de mogelijkheden. Als het kan komen we ook graag bij je langs om een inschatting te maken van wat de mogelijkheden zijn en wat het project uiteindelijk zou gaan kosten. Een dakkapel is namelijk altijd maatwerk. Zo is er altijd wel een model dat perfect aansluit op jouw dak. Er zijn geen onverwachte kosten achteraf, dat is ook budgettair gezien een prettig vooruitzicht.

Ontvang korting in onze showroom!

We nodigen je ook graag uit om langs te komen in onze showroom, gelegen in het hartje van Brabant. Hier kun je onze verschillende dakkapelmodellen bekijken en persoonlijk kennismaken met onze adviseurs. Als je ervoor kiest om in onze showroom een offerte in ontvangst te nemen, ontvang je standaard 5% korting op jouw dakkapelproject. Een mooie bonus om jouw plannen werkelijkheid te laten worden. Vergeet niet te vragen naar onze 3D configurator, zo stellen we jouw ideale dakkapel samen!

Offerte

Dakkapellen in allerlei soorten en maten

Onze dakkapellen zijn er in verschillende soorten en maten. Ze worden gemaakt van hoogwaardig gehard polyester. Deze kunststof kan goed tegen verschillende weersinvloeden en vraagt relatief weinig onderhoud. Zeker vergeleken met een houten dakkapel die eens in de zoveel tijd een nieuwe verflaag dient te krijgen. Een polyester dakkapel hoeft simpelweg nooit geschilderd of behandeld te worden met lak of olie. Doordat onze standaard dakkapellen in iedere RAL-kleur geleverd kunnen worden, ben je daarnaast verzekerd van een dakkapel die naadloos aansluit bij de rest van jouw dak en woning. Van ontwerp tot plaatsing en de volledig isolatie; bij Perfect Dakkapellen ben je verzekerd van een perfecte dakkapel.

Alles perfect geregeld

Aan het plaatsen van een dakkapel op het dak van jouw woning zijn vaak gemeentelijke eisen en een vergunning verbonden. We begrijpen goed dat het nogal een klus kan zijn om dit uit te zoeken. Daarom helpen wij je ook hierin graag een handje. Het is mogelijk om de vergunningsaanvraag en het bijkomende uitzoekwerk voor de mogelijkheden en eisen aan de dakkapel aan ons uit te besteden. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite. We raden het aan om dit op tijd te doen als je een dakkapel wil plaatsen.

Offerte

Neem direct contact op

Heb je nog vragen over de mogelijkheden van onze dakkapellen of andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij horen graag hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte dakkapel voor jouw woning. Wij helpen je graag door middel van een vrijblijvend adviesgesprek.

Veelgestelde vragen

Dat is de meest gestelde vraag, maar moeten we helaas onbeantwoord laten, omdat er geen standaard prijs bestaat voor een dakkapel. Dat komt omdat er erg veel verschillende factoren invloed hebben op de prijs. Ieder huis en iedere wens is verschillend. Je zou een inschatting van de prijs op kunnen vragen, maar dan kan de uiteindelijke prijs nog ver uiteen lopen. Het is verstandiger om even kennis te maken om de wensen en mogelijkheden te bespreken, zodat onze adviseurs een gerichte prijs kunnen communiceren.

Daarvoor hebben we de bouwtekeningen (of de de afmetingen van de ruimte en hoek van het dak) én jouw wensen voor de dakkapel nodig – denk hierbij aan de grootte van de dakkapel, de uitstraling en de eventuele extra opties die je in je dakkapel wil toevoegen. Als we dat hebben, dan kunnen wij een offerte op maat maken.

Wellicht is alleen het materiaal hout goedkoper dan polyester, maar daar staat tegenover dat bij hout meer manuren nodig zijn om de dakkapel te timmeren én dat hout door de jaren heen veel meer onderhoud nodig heeft. Daardoor ben je met polyester (inclusief onze 15 jaar garantie) uiteindelijk een stuk voordeliger uit.

Nee. Bij Perfect Dakkapellen zijn we dusdanig overtuigd van de prijs-kwaliteitverhouding van polyester, dat we bewust gekozen hebben om alleen dit materiaal aan te bieden.

Offerte

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.