Prijzen Prijzen

Wat kost een dakkapel

Ben je op zoek naar een dakkapel voor je woning, dan is het logisch dat je benieuwd bent naar wat die dakkapel gaat kosten. Bij Perfect Dakkapellen werken we met standaardopties en bijbehorende prijzen waar je uit kunt kiezen. Ben je benieuwd naar die prijzen, vraag hieronder dan direct een offerte aan.

Prijsindicaties prefab polyester dakkapellen

Om toch een goede indicatie te geven over de prijzen van onze dakkapellen hebben wij een kleine lijst opgesteld met indicaties voor onze standaard dakkapellen. Let op, dit zijn standaard en kale dakkapellen. In deze prijs is de afwerking buitenom meegenomen, het transport naar jouw woning, het plaatsen van de dakkapel op het dak (inclusief kraan) en het afvoeren van afval ontstaan uit de werkzaamheden.

Ben je benieuwd naar de kosten voor een dakkapel op uw dak? Of ben je op zoek naar een grotere dakkapel? Wij kunnen alleen een offerte op maat maken naar aanleiding van een vrijblijvend adviesgesprek, neem gerust contact met ons op om een afspraak te plannen!

Maar je kunt bij onze dakkapellen kiezen voor verschillende extra opties, zoals rolluiken, ventilatie en airco. Heb jij hier interesse in, dan is een prijs voor de dakkapel op maat ook mogelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor de verschillende dakkapel prijzen die wij aanbieden. Waar je ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat het perfect geregeld is.

 

Offerte aanvragen            Afspraak maken met onze adviseur

Prijzen

Prijzen dakkapel: laat je goed informeren

Behalve de standaard prijzen van onze ‘kale’ dakkapellen, is het noemen van een exacte dakkapel prijs moeilijk. Dat komt omdat je je dakkapel zo uitgebreid kunt maken als je zelf wil. Hoeveel ramen wil je de dakkapel geven? Kies je voor enkele of dubbele raamkozijnen? Hoe breed moet de dakkapel zijn? Daarnaast heb je bij Perfect Dakkapellen ook de keuze uit verschillende accessoires en toevoegingen aan de dakkapel. Denk aan ingebouwde rolluiken, ventilatieroosters of zelfs een ingebouwde airco. Kortom, de luxe, en dus de prijs, heb je voor een groot deel zelf in de hand. Of je de verschillende opties nodig hebt is een tweede. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Altijd een dakkapel die perfect bij je woning past

Dankzij de verschillende opties in het maatwerk dat we leveren, past de dakkapel altijd perfect bij jouw woning. De dakkapellen worden bovendien snel geproduceerd – binnen 6 tot 12 weken – en altijd binnen één dag geplaatst. Jouw dak hoeft dus niet langer dan noodzakelijk open te liggen. Alle accessoires en toevoegingen worden al in onze werkplaats gemonteerd. Zo kun je meteen gebruik kunt maken van je dakkapel en extra ruimte en licht op jouw (zolder)kamer.

Prijzen

De perfecte kwaliteit dakkapellen

Onze dakkapellen zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze gaan gemakkelijk jaren mee. We geven dan ook standaard 15 jaar garantie op onze dakkapellen. Bovendien heb je de keuze uit alle mogelijke RAL-kleuren. De dakkapel wordt in deze kleur geleverd, dus je hoeft ze ook nooit te schilderen. De polyester basis van onze dakkapellen zorgt ervoor dat ze prima tegen weer en wind kunnen. Kies je voor Perfect Dakkapellen dan ben je verzekerd van een leven lang kwaliteit. Maak een afspraak in onze showroom en kom gerust eens langs om de verschillende kant-en-klare modellen te bekijken. Onze medewerkers geven je graag advies en praktische tips.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Het kiezen van een dakkapel is een persoonlijke keuze. Maar wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en geven je deskundig advies. Kom langs in onze showroom en kom erachter wat een dakkapel op jouw huis kan betekenen met onze gepersonaliseerde 3D-beleving!

 

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Dat is de meest gestelde vraag, maar moeten we helaas onbeantwoord laten. Er zijn zoveel verschillende factoren die hier invloed op hebben, dat het noemen van prijzen voor een dakkapel moeilijk te doen is. Je kunt wel snel en eenvoudig een prijs opvragen voor een dakkapel die jij voor ogen hebt.

De gemiddelde prijs van een polyester dakkapel ligt net wat hoger dan van een reguliere kunststof dakkapel. Deze investering verdien je echter snel weer terug, omdat je dak beter geïsoleerd is, waardoor je minder energiekosten hebt. Daarnaast heeft polyester een langere levensduur dan bijvoorbeeld trespa of keralit.

Nee. Bij Perfect Dakkapellen zijn we dusdanig overtuigd van de prijs-kwaliteitverhouding van polyester, dat we bewust gekozen hebben om alleen dit materiaal aan te bieden.

Jazeker. Ondanks dat we één materiaal gebruiken, kun je zelf kiezen voor de stijl en de kleur van de dakkapel. Meer weten over alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.