Kunststof dakkapel Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapel

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit kunststof dakkapel? Wij produceren prefab kunststof dakkapellen in onze eigen werkplaats in Drunen! Onze dakkapellen zijn beschikbaar in verschillende modellen, variërend van 2 tot 14 meter breed. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte op maat!

De voordelen van een kunststof dakkapel

Een dakkapel biedt natuurlijk veel voordelen, meer natuurlijk lichtinval, meer woonruimte en een verhoging van je woningwaarde. Een prefab kunststof dakkapel van Perfect Dakkapellen biedt hiernaast nog meer voordelen!

 • Leverbaar in alle RAL-kleuren
 • Volledig gepersonaliseerd aan al jouw wensen
 • Naadloos ontwerp
 • Een snelle levertijd van 6 tot 8 weken
 • Vele opties

In onze showroom hebben we al onze opties en veel verschillende kleuren tentoongesteld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs, onze showroom is open op afspraak. Is onze showroom te ver rijden? Geen probleem, we komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kunststof dakkapel

Verschillende modellen met 6 tot 8 weken levertijd

Met verschillende opties in de zijwangen, boeidelen, afwerking en alle RAL-kleuren zijn wij altijd in staat om jouw droomdakkapel samen te stellen! En met een korte levertijd van 6 tot 8 weken is meer woonruimte, meer lichtinval en een verhoging van je huidige woningswaarde zo te realiseren. Benieuwd naar de opties en verschillende modellen? Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Is onze showroom te ver rijden? Geen probleem, we komen graag bij je thuis voor een vrijblijvende kennismaking.

Afspraak maken
Kunststof dakkapel Kunststof dakkapel

Hoogwaardige prefab kunststof dakkapellen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor prefab kunststof dakkapellen, vanwege de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal, de snelle levering van 6 tot 8 weken en de montage in één dag. Wij gebruiken een hoogwaardig polyester voor de productie en bij Perfect Dakkapellen profiteer je uiteraard ook optimaal van deze voordelen van een kunststof dakkapel. Maar onze service gaat verder dan het leveren van topkwaliteit dakkapellen. Als specialisten op het gebied van dakkapelproductie, -levering en -plaatsing zorgen wij voor een soepel proces. Dit begint met een adviesgesprek bij jou thuis of in onze showroom, waarbij we je informeren over de mogelijkheden, onze werkwijze en adviseren we over de beste oplossing voor jouw situatie. Na dit gesprek onderhouden we regelmatig contact, zijn we eerlijk en duidelijk over zaken als levertijden, kosten en eventuele vertragingen en werken we ondertussen keihard aan de realisatie van jouw kunststof dakkapel.

Kunststof dakkapel

Onze klanten vertellen

Een dakkapel geeft je woning meer ruimte en zorgt voor meer licht: alles om jouw woongenot te vergroten. Wij worden er erg blij van als wij onze klanten blij maken. Op onze pagina Klanten vertellen vind je wat de klanten die je voorgingen van ons en onze polyester (kunststof) dakkapellen vinden. Neem eens een kijkje als je nieuwsgierig bent naar hun ervaring. Ben je benieuwd naar ons als bedrijf, neem dan eens een kijkje op de pagina over ons. We communiceren graag transparant, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

Doordat we de complete fabricage in ons eigen beheer hebben en omdat we een unieke, gestroomlijnde werkwijze hebben ontwikkeld, bieden we een snelle levertijd van vijf tot acht weken én kunnen we de montage doen in één dag. Maar daar stoppen we niet: we zijn zo zeker van ons product, dat we garantie op de dakkapel bieden van 15 jaar. Wij bieden de perfecte service, vanaf het eerste advies bij ons in de showroom en het aanvragen van een vergunning, tot aan het intekenen, monteren én de nazorg nadat de dakkapel bij jou op dak gemonteerd is.

Bij Perfect Dakkapellen hebben we door de jaren heen geleerd dat er van alle soorten materiaal maar één materiaalsoort is dat aan al onze hoge eisen voldoet, namelijk: gehard polyester. Dit materiaal is een kunststof, extreem slijtvast, volledig onderhoudsvrij, kan in iedere kleur en in iedere uitstraling worden gemaakt, is dus op maat en heeft de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Dat is de basis voor al onze dakkapellen. Jij bepaalt met de extra opties – denk aan rolluiken, ventilatieroosters of een airco – hoe luxe hij uiteindelijk wordt. Zie jij die mooie ruimte met een prachtige dakkapel al voor je?

Door onze ervaring en de constante optimalisatie van ons productie- en montageproces en door het gebruik van hoogwaardig polyester, drukken wij de kosten en kun je een dakkapel laten plaatsen tegen aantrekkelijke prijzen. Aangezien iedere woning en iedere wens uniek is, hebben we geen standaard prijzen voor onze dakkapellen. Wel kunnen we je snel een offerte op maat aanbieden. Neem daarvoor gerust vrijblijvend contact met ons op.

Een dakkapel geeft je woning meer ruimte en zorgt voor meer licht: alles om jouw woongenot te vergroten. Wij worden er erg blij van als wij onze klanten blij maken. Op onze pagina Klanten vertellen vind je wat de klanten die je voorgingen van ons vinden. Neem eens een kijkje als je nieuwsgierig bent naar hun ervaring. Ben je benieuwd naar ons als bedrijf, neem dan eens een kijkje op de pagina over ons. We communiceren graag transparant, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent.

Bij Perfect Dakkapellen krijg je altijd een snelle, professionele plaatsing van jouw dakkapel. Een dakkapel laten plaatsen kan binnen een dag gebeuren dankzij onze hoogwaardige prefab polyester dakkapellen. Wij maken de dakkapel uit één geheel prefab in onze fabriek, waardoor we hem alleen nog maar op jouw dak hoeven te hijsen. Onze monteurs werken hem hoogwaardig af en je bent verzekerd van een stevige, weerbestendige en onderhoudsvrije dakkapel en tegen vriendelijke prijs. Hieronder vind je onze werkwijze in zeven stappen.

 1. We beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek waarbij we jouw wensen bespreken en de technische mogelijkheden van jouw woning bekijken.
 2. We bekijken of er een vergunning nodig is en vragen die, indien nodig, aan.
 3. Vervolgens maken we een offerte en bespreek je deze met een van onze adviseurs, waarna jullie samen de puntjes op de i zetten.
 4. Na jouw akkoord gaan wij direct voor je aan de slag, de productie duurt vijf tot acht weken.
 5. Wij houden je op de hoogte van de voortgang en als de productie bijna afgerond is maken we een afspraak om de dakkapel te komen monteren.
 6. Onze monteurs plaatsen de dakkapel binnen één dag op je dak. Geen zorgen, aan het einde van de dag ruimen zij hun rommel op.
 7. Jij kunt aan de slag met het afwerken en inrichten van jouw extra woonruimte! Je hebt 15 jaar garantie op de dakkapel die je hebt laten plaatsen.

Laat jouw droom werkelijkheid worden. Creëer meer ruimte, meer lichtinval en simpelweg een fijne nieuwe plek in huis door een hoogwaardige dakkapel van Perfect Dakkapellen te laten plaatsen. Laat ons weten waar jij naar op zoek bent, wij helpen je er graag bij.

Kunststof dakkapel

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.