Levertijd Levertijd

Levertijd dakkapel

Alle levertijden gaan uiteraard in overleg. Als uitgangspunt kun je uitgaan van een levertijd van 6 tot 8 weken nadat wij de opdracht hebben mogen ontvangen, mits er geen vergunning nodig is of de vergunning al is gegeven.

De plaatsing van de dakkapel op jouw woning doen we zelfs in slechts één dag. Benieuwd naar onze exacte huidige levertijd voor jouw dakkapel? Vraag het aan onze medewerkers.

 

Stel jouw vraag

Levertijd

Gemiddelde levertijd dakkapel

Bij Perfect Dakkapellen bedraagt de gemiddelde levertijd zo’n zes tot acht weken nadat de opdracht is gegeven. In deze tijd gaan onze mensen in onze eigen fabriek voor jou aan de slag met het maken van de prefab polyester dakkapel. Het mooie: gedurende de hele levertijd van de dakkapel houden wij je op de hoogte van de voortgang. Als het op een gegeven moment bijna tijd is om de dakkapel te plaatsen nemen wij vanzelf contact met je op om een afspraak te maken.

Levertijd

Verschil tussen levertijd dakkapel en installatietijd

De levertijd van de dakkapel is de tijd dat wij erover doen om de dakkapel te fabriceren. Dit doen we in de fabriek met een mal, waardoor de prefab dakkapel uit één stuk bestaat, wat de kans op lekkages en overige problemen tot een minimum beperkt. De installatietijd is de tijd die we erover doen om de dakkapel op jouw dak te monteren. Dit gebeurt bij Perfect Dakkapellen altijd binnen één dag. Dat is fijn, want daardoor heb je niet langer dan één dag je dak open liggen én heb je niet wekenlang bouwvakkers over de vloer.

Waaruit is de levertijd dakkapel opgebouwd

De complete dakkapel wordt bij ons in de fabriek gefabriceerd. De levertijd van een dakkapel is opgebouwd uit verschillende stappen. Hieronder vind je vijf stappen die een dakkapel grofweg doorloopt voordat hij klaar is om op jouw dak te worden bevestigd.

  1. De opdracht gaat naar onze fabriek.
  2. De juiste materialen worden op maat gemaakt, accesoires worden besteld.
  3. De complete dakkapel wordt onder gecontroleerde, optimale omstandigheden geassembleerd tot prefab dakkapel.
  4. De dakkapel wordt uitvoerig gecheckt door onze medewerkers.
  5. De dakkapel is gereed voor verzending en plaatsing op het dak.
Levertijd

Heb jij een vraag? Stel hem gerust.

Heb jij nog vragen over de levertijd of over andere aspecten rondom jouw toekomstige dakkapel? Stel hem gerust, onze adviseurs helpen je graag!

Veelgestelde vragen

De levertijd van een dakkapel bedraagt bij ons zes tot acht weken.

Dat komt omdat wij het productieproces van onze prefab dakkapellen helemaal hebben geoptimaliseerd. Hiervoor werken wij met een aantal standaard uitvoeringen, waardoor we ons productieproces altijd gestroomlijnd kunnen uitvoeren én de uiteindelijke montage ook slechts één dag in beslag neemt.

Wij zijn gevestigd in Drunen en leveren onze dakkapellen in heel Brabant, Limburg en delen van Utrecht, Gelderland en Rotterdam.

De plaatsing is binnen één werkdag gedaan.

Mocht je een vergunning nodig hebben voor de dakkapel, dan is het verstandig om die eerst aan te vragen. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op; we helpen je er graag bij.

Levertijd

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.