Modellen Modellen

Dakkapel modellen

Bij Perfect Dakkapellen bieden we verschillende dakkapel modellen aan waar jij uit kunt kiezen. Het mooie is dat de prijzen van de verschillende modellen gelijk zijn, aangezien alle modellen van hetzelfde hoogwaardige materiaal wordt gemaakt. Grofweg kunnen we onze dakkapel modellen opdelen in twee soorten, namelijk landelijk en modern.

De opbouw van onze dakkapel modellen

In de basis kies jij voor het model wat het best bij jouw woning past en bij jouw wensen aansluit. Naast het model van de dakkapel bepaal jij ook in welke kleur hij gemaakt wordt. Omdat wij met hoogwaardig polyester werken, kun jij kiezen uit alle RAL-kleuren. Daarnaast bepaal je ook de uitstraling van het boeideel, wat barok, modern of landelijk kan worden gemaakt. Ten slotte bepaal je ook nog welke extra opties jij in jouw dakkapel wil zien.

 

Moderne dakkapellen     Landelijke dakkapellen

Modellen

Extra opties op jouw dakkapel

Als je het uiterlijk hebt gekozen dat bij jouw woning past, kun je vervolgens ook nog kiezen voor extra opties die je graag terugziet in jouw dakkapel. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld ventilatieroosters, ingebouwde airconditioning en/of rolluiken voor de zonwering en verduistering van de ruimte. Deze toevoegingen zijn geheel optioneel en het hangt erg af van de woning en de plaats van de dakkapel of die opties een goede functie vervullen. Zo is een dakkapel op het noorden minder gebaat bij een zonwering dan een dakkapel op het zuiden, aangezien die laatste een stuk meer zonlicht binnenkrijgt. Wat voor jouw situatie het beste is, daarover geven onze adviseurs je graag advies.

Verschillende dakkapel modellen, één materiaalsoort

Welk dakkapel model en welke opties jij ook kiest, de basis van de dakkapel bestaat altijd uit één materiaalsoort, namelijk hoogwaardig gehard polyester. Dit is een zeer sterke soort kunststof met een lange levensduur. Dit polyester is zeer slijtvast en is daarnaast vrijwel volledig onderhoudsvrij. De voordelen van polyester zijn dat het uit één naadloos stuk bestaat, waardoor de kans op lekkage naar een minimum gebracht wordt. Wij geven daarom een standaard garantie van 15 jaar op al onze dakkapellen.

Modellen

De voordelen van een dakkapel van Perfect Dakkapellen

Onze prefab polyester dakkapellen in combinatie met onze kennis van het vak en hoogwaardige service, bieden de volgende voordelen:

  • Snelle levertijd van 6 tot 12 weken.
  • Binnen één dag gemonteerd.
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld.
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur.
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen.
  • Onderhoudsvrij – je hoeft niet het dak op om de dakkapel te schilderen.
  • Standaard 15 jaar garantie.

Met deze zekerheden zorgen we er iedere keer weer voor dat klanten een leven lang tevreden zijn met onze dakkapellen.

Persoonlijk advies

Omdat ieder dak en iedere wens verschillend is, geven wij graag persoonlijk advies. Ben jij op zoek naar de beste oplossing in de vorm van een dakkapel? Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij helpen je graag.

 

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Het bepalen van de juiste look die past bij je woning is natuurlijk deels gebaseerd op smaak, maar wij hebben natuurlijk de nodige ervaring en kunnen hier advies over geven. Daarnaast kunnen wij jou met onze 3D-beleving precies laten zien hoe een dakkapel er bij jou thuis uit komt te zien.

Van hoogwaardig, ‘gehard’ polyester. Een specifieke soort kunststof met een extreem lange levensduur, waardoor we 15 jaar garantie geven op je dakkapel.

Nee. Al onze dakkapellen worden prefab gemaakt van polyester. Dit doen we omdat dit simpelweg het beste materiaal is, zowel op prijs- als op kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn de prefab dakkapellen in verschillende stijlen en in alle kleuren te maken zijn. Wil je meer weten over de verschillen tussen uiteenlopende soorten dakkapellen? Bekijk dan onze pagina waarop we verschillende dakkapellen vergelijken.

Modellen

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.