Landelijke dakkapel Landelijke dakkapel

Dakkapel landelijk

Ben je op zoek naar een landelijke dakkapel met hoogwaardige kwaliteit en met een snelle levertijd? Lees hier verder over de mogelijkheden bij Perfect Dakkapellen.

Een moderne dakkapel met een landelijke uitstraling

Onze dakkapellen worden gemaakt van hoogwaardig polyester en hebben een naadloos ontwerp. Hiernaast zijn ze volledig geïsoleerd en worden ze altijd in één dag geplaatst! Ben je op zoek naar een dakkapel met een landelijke of traditionele uitstraling? Geen probleem! Wij bieden verschillende modellen in alle RAL-kleuren, kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden of plan een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.
 
Afspraak in onze showroom maken

Landelijke dakkapel

Dakkapel landelijk met houtlook

De dakkapellen die tegenwoordig geplaatst worden, voldoen aan veel strengere normen dan in het verleden. Deze regels hebben niet alleen betrekking op de kwaliteit van een dakkapel maar ook op de isolatiewaarde, die flink verbeterd is. Naast de kwaliteitseisen, is er ook veel veranderd in de mogelijkheden qua uitstraling bij polyester dakkapellen. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een polyester prefab dakkapel, omdat die de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft én de keuze ruim is wat betreft de uitstraling. Een landelijke dakkapel van dit hoogwaardige materiaal kan worden uitgevoerd met een mooie houtlook als deze bij je woning past. Liever een moderne dakkapel? Dat is ook mogelijk. Jij bepaalt welk model van onze modellen het beste bij jouw woning past.

Landelijke dakkapel

Voordelen van een polyester dakkapel

Het belangrijkste voordeel van een landelijke polyester dakkapel is dat dit een zeer duurzaam materiaal is en uitstekend bestand is tegen alle weersomstandigheden. Polyester heeft nauwelijks onderhoudsbehoefte en het materiaal is voordeliger in aanschaf dan hout. Daarnaast is het polyester in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar. Deze voordelen maken een overweging voor deze landelijke dakkapel van polyester zeer de moeite waard.

Een dakkapel landelijk van Perfect Dakkapellen

Perfect Dakkapellen is al een geruime tijd gespecialiseerd op het gebied van landelijke dakkapellen. Met behulp van onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis hebben we zelf een dakkapel ontwikkeld die voldoet aan alle moderne eisen. Onze landelijke dakkapel wordt volledig in onze eigen werkplaats vervaardigd. De ombouw van de dakkapel wordt uit één stuk, naadloos polyester vervaardigd. Doordat we het volledige productieproces in eigen beheer hebben, kunnen we altijd onze hoogstaande kwaliteit garanderen. Daarnaast kunnen we op een snelle en efficiënte manier werken. Dit komt uiteraard ook tot uiting in onze levertijden van zes tot twaalf weken én de montage op jouw dak die in één dag gebeurt. Een modern dakkapel van Perfect Dakkapellen is daarnaast erg scherp geprijsd.

Landelijke dakkapel

Dakkapel landelijk op maat laten maken

Uiteraard kun je door ons een landelijke dakkapel op maat laten maken. Als je interesse hebt in ons aanbod maken we hiervoor graag een afspraak om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze landelijke dakkapellen zijn in iedere gewenste maat en kleurstelling verkrijgbaar. Daarnaast kun je ervoor kiezen om extra opties toe te voegen aan jouw dakkapel, zoals ventilatieroosters, een airconditioning en rolluiken als zonwering. Doordat we alle werkzaamheden zelf uitvoeren is de levertijd van een dakkapel slechts zes tot twaalf weken en kunnen we de dakkapel binnen één dag plaatsen.

Persoonlijk advies

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies over het laten plaatsen van een landelijke dakkapel. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen

Nee! Wij bieden dakkapellen met verschillende uitstralingen. Zo hebben we ook een moderne look met een klassieke uitstraling en kan het boeideel ook een barok of traditionele uitstraling hebben.

Nee. Al onze dakkapellen worden prefab gemaakt van polyester. Dit doen we omdat dit simpelweg het beste materiaal is, zowel op prijs- als op kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn de prefab dakkapellen in verschillende stijlen en in alle kleuren te maken zijn. Wil je meer weten over de verschillen tussen uiteenlopende soorten dakkapellen? Bekijk dan onze pagina waarop we verschillende dakkapellen vergelijken.

Daar kunnen onze adviseurs je bij helpen. Met onze unieke 3D-beleving kunnen we je bovendien precies laten zien wat een dakkapel voor jouw woning zou betekenen.

Landelijke dakkapel

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.