Moderne dakkapel Moderne dakkapel

Dakkapel modern

Ben je op zoek naar een moderne dakkapel tegen een scherpe prijs en met een snelle levertijd? Dan is het zeker de moeite waard om naar het aanbod van Perfect Dakkapellen te kijken.

Wij hebben een dakkapel ontwikkeld die voldoet aan de strengste eisen, volledig geïsoleerd is én in één dag gemonteerd wordt op jouw dak. Je kunt bij ons zelfs terecht om een moderne dakkapel met een klassieke uitstraling te laten plaatsen. Jij bepaalt! Benieuwd naar alle mogelijkheden?

 

Maak een afspraak met onze adviseur

Moderne dakkapel

Dakkapel modern met een klassieke uitstraling

Er zijn op het gebied van dakkapellen de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest. De dakkapellen die tegenwoordig geplaatst worden, voldoen aan veel strengere normen dan in het verleden. Deze regels hebben niet alleen betrekking op de kwaliteit van een dakkapel maar ook op de isolatiewaarde, die flink verbeterd is. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een polyester prefab dakkapel, omdat die de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Een moderne dakkapel van dit hoogwaardige materiaal kan worden uitgevoerd in een mooie moderne uitstraling. Liever een landelijke dakkapel? Dat is ook mogelijk. Jij bepaalt welk model van onze modellen het beste bij jouw woning past.

Moderne dakkapel

Voordelen van een polyester dakkapel

Het grote voordeel van een moderne prefab polyester dakkapel is dat deze materialen zeer duurzame materialen zijn en uitstekend bestand tegen alle weersomstandigheden. Polyester heeft nauwelijks onderhoudsbehoefte en is voordeliger in aanschaf dan hout. Daarnaast zijn deze materialen in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar. De voordelen van een polyester dakkapel maken een overweging voor deze moderne dakkapel zeer de moeite waard.

 

Dakkapel modern van Perfect Dakkapellen

Perfect Dakkapellen is al een geruime tijd gespecialiseerd op het gebied van dakkapellen. Met behulp van onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis hebben we zelf een dakkapel ontwikkeld die voldoet aan alle moderne eisen. Onze moderne dakkapel wordt volledig in onze eigen werkplaats vervaardigd. Hiervoor beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur. De polyester dakkapel wordt uit één stuk, naadloos vervaardigd. Doordat we het volledige productieproces in eigen beheer hebben, kunnen we altijd onze hoogstaande kwaliteit garanderen. Daarnaast kunnen we op een snelle en efficiënte manier werken. Dit komt uiteraard ook tot uiting in onze levertijden van zes tot twaalf weken én in onze prijsstelling. Een modern dakkapel van Perfect Dakkapellen is scherp geprijsd.

Moderne dakkapel

Een dakkapel modern op maat laten maken

Uiteraard kun je door ons een moderne dakkapel op maat laten maken. Als je interesse hebt in ons aanbod maken we hiervoor graag een afspraak om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Onze moderne dakkapellen zijn in iedere gewenste maat en kleurstelling verkrijgbaar. Daarnaast hebben we uiteraard ook mogelijkheden om bijvoorbeeld ventilatieroosters, een airconditioning en rolluiken te monteren. Doordat we alle werkzaamheden zelf uitvoeren is de levertijd van een dakkapel slechts zes tot twaalf weken en kunnen we de dakkapel binnen één dag plaatsen.

 

Persoonlijk advies

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies over het laten plaatsen van een moderne dakkapel. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag verder!

 

Contact

Veelgestelde vragen

Nee! Wij bieden dakkapellen in verschillende uitstralingen. Zo hebben we een houtlook en kan het boeideel ook een barok of klassieke uitstraling hebben.

Onze moderne dakkapellen worden van hoogwaardig, ‘gehard’ polyester. Een specifieke soort kunststof met een extreem lange levensduur, waardoor we 15 jaar garantie geven op je dakkapel.

Nee. Al onze dakkapellen worden prefab gemaakt van polyester. Dit doen we omdat dit simpelweg het beste materiaal is, zowel op prijs- als op kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn de prefab dakkapellen in verschillende stijlen en in alle kleuren te maken zijn. Wil je meer weten over de verschillen tussen uiteenlopende soorten dakkapellen? Bekijk dan onze pagina waarop we verschillende dakkapellen vergelijken.

Moderne dakkapel

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.