Onderhoud Onderhoud

Onderhoudsvrije dakkapel

Een dakkapel is de meest eenvoudige oplossing om een huis met schuin dak uit te breiden. Maar levert een dakkapel dan niet ook meer schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden op? Niet als je kiest voor een onderhoudsvrije dakkapel van Perfect Dakkapellen.

Onze dakkapellen worden namelijk met een mall gefabriceerd uit één enkel stuk naadloos polyester. Daarna worden ze behandeld met een coating. Hierdoor worden onze dakkapellen niet snel aangetast door vuil of vocht en zijn ze tevens eenvoudig te onderhouden. Bijkomend voordeel is dat het naadloze design de kans op lekkages significant vermindert, waardoor je op de lange termijn ook weer onderhoud en onnodige kosten bespaart. Bij Perfect Dakkapellen ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen én dat het perfect geregeld is. Benieuwd naar de prijzen?

 

Offerte aanvragen

Onderhoud

Onderhoudsvrije dakkapel van Perfect Dakkapellen

De onderhoudsvrije dakkapel van Perfect Dakkapellen wordt kant-en-klaar geleverd. We komen bij je langs om jouw wensen te bespreken, de mogelijkheden te bekijken en de afmetingen te berekenen. Indien gewenst nodigen we je uit voor een adviesgesprek in onze showroom. Hier kunnen we je voorbeelden tonen van de mogelijkheden en maken we de afspraken voor de plaatsing van jouw onderhoudsvrije dakkapel. Onze medewerkers in de fabriek gaan hierna aan de slag met het fabriceren van je dakkapel. Het transporteren en plaatsen doen we tot slot ook zelf, zodat we zeker weten dat alles perfect gestroomlijnd gebeurt. Dit hele proces neemt zes tot twaalf weken in beslag, maar het plaatsen van de onderhoudsvrije dakkapel doen we slechts in één dag!

Scherpe prijzen onderhoudsvrije dakkapel

De werkwijze van Perfect Dakkapellen levert je in verschillende opzichten een aantal mooie voordelen op. Zo kunnen we tijdens de fabricage in de fabriek toezien op een snel en foutloos proces, waardoor jij niet betaalt voor onnodige arbeidsuren of verspild materiaal. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en toch de hoogste kwaliteit leveren. Het materiaal dat wij gebruiken, hoogwaardig polyester met een speciale coating, is zeer goed bestand tegen vocht, temperatuurwisselingen en aanslag waardoor jouw dakkapel nagenoeg onderhoudsvrij is. Is er na verloop van tijd toch vuil zichtbaar op de buitenkant van je dakkapel? Dan is dit eenvoudig te verwijderen met water en een spons of doek. De onderhoudsvrije dakkapellen van Perfect dakkapellen worden standaard met 15 jaar garantie op waterdichtheid en de constructie geleverd.

Onderhoud

De voordelen van een dakkapel van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken.
  • Binnen één dag gemonteerd.
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld.
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur.
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen.
  • Onderhoudsvrij.
  • Standaard 15 jaar garantie.
Onderhoud

Stel jouw dakkapel naar wens samen

De onderhoudsvrije dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn leverbaar tussen de twee en twaalf meter breed. Jij bepaalt zelf hoe jouw prefab dakkapel eruit komt te zien. Zo kun je alle RAL-kleuren combineren voor een kleurstelling die perfect matcht met jouw huis of kantoor. Kies voor een modern, barok of traditioneel boeideel – dit is de dakrand die jouw dakkapel beschermd tegen neerslag – en kies eventueel voor een afwerking met houtlook. Tijdens ons adviesgesprek in onze showroom kunnen we je precies laten zien hoe verschillende varianten van onze dakkapellen eruit komen te zien.

Interesse of meer informatie? Neem contact met ons op!

Interesse in onze onderhoudsvrije dakkapellen? Of wil je graag meer weten over de voordelen, het productieproces of de prijs van een dakkapel? Neem snel, eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Dat kan bij jou thuis of bij ons in de showroom.

Veelgestelde vragen

Jazeker! Al onze dakkapellen worden op dezelfde manier geproduceerd en zijn onderhoudsvrij.

Ze worden naadloos gemaakt uit één stuk hoogwaardig gehard polyester. Dit materiaal is erg slijtvast en wij behandelen onze dakkapellen met een speciale coating. Daarnaast hecht vuil of stof heel slecht aan het materiaal.

De levertijd van een dakkapel bij ons bedraagt – afhankelijk van de drukte – zes tot twaalf weken. De feitelijke montage op jouw woning duurt één dag!

Ja! Onze dakkapellen zijn altijd geïsoleerd conform het laatste bouwbesluit. Alles over isolatie lees je hier: dakkapel isoleren.

Onderhoud

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.