Onze dakkapellen

Polyester dakkapellen
Een polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen is uniek, door ons ontwikkeld en ontworpen en daardoor exclusief bij ons verkrijgbaar. Een polyester dakkapel is een waardevolle investering voor uw huis. Deze kunststof dakkapel is namelijk ideaal wanneer u weinig onderhoud wilt. Omdat polyester een sterke kunststof is, is het ook enorm weerbestendig.

Dakkapellen van polyester worden gegoten in een mal. Daarom bestaan deze uit één stuk en is er minder kans op lekkage. Daarnaast is polyester een duurzaam materiaal dat gebruikt wordt in diverse toepassingen, bijvoorbeeld in onderdelen van vliegtuigen, boten, windmolens en bruggen. Onze dakkapellen worden duurzaam gemaakt met het beste materiaal, uitmuntend opgebouwd en ziet er ook nog eens prachtig uit. Een echte eyecatcher voor uw woning dus. Deze dakkapel komt in twee varianten:

 1. Modern
  Deze variant is voorzien van gladde zijkanten. Dit geeft uw dakkapel een strakke, moderne look. Alle RAL-kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.
 2. Houtlook
  Deze dakkapel is voorzien van een zijkant die afgewerkt is met sfeervolle schroten en niet te onderscheiden van echt hout. Alle RAL-kleuren en kleurcombinaties zijn mogelijk.

Maatwerk
Een polyester dakkapel van Perfect Dakkapellen kan helemaal naar uw wensen geproduceerd worden, waarbij u zelf de afmeting, indeling, kleur en stijl bepaalt. Onze dakkapellen worden prefab gemaakt en altijd binnen één dag geplaatst.

Kwaliteit
Onze polyester dakkapellen worden in eigen fabriek gemaakt. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Bij Perfect Dakkapellen geloven we in maatwerk. Daarom investeren wij standaard in een vrijblijvend adviesgesprek en voeren we een deskundige meting uit, zodat we op basis daarvan een passende offerte op kunnen stellen.

Benieuwd naar wat de kosten voor u zullen zijn?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Boeidelen
Bij zowel de moderne, als de houtlook dakkapel heeft u keuze uit twee boeidelen, ook wel dakranden of dakgoot genoemd. Aan de voor- en zijkant van de dakkapel, vormt een boeideel de visuele overgang naar de bovenkant van de dakkapel. Beide boeidelen zien er totaal anders uit, waardoor u zelf beslist hoe de uitstraling van uw dakkapel wordt: klassiek of traditioneel. Het klassieke boeideel heeft een sierlijke uitstraling. Het traditionele boeideel heeft een moderne en tijdloze uitstraling. Een boeideel doet niet alleen veel voor de uitstraling van uw dakkapel, het is ook zeer functioneel! Dankzij het overstek wordt de invloed van neerslag beperkt, waardoor glas en buitenafwerking minder snel vuil worden.

Wij maken uitsluitend dakkapellen met platdak. Helaas voeren wij geen renovaties uit. Ook maken wij geen nokverhoging, dakopbouw, hoek dakkapellen, dakkapellen die aan een bestaande dakkapel gekoppeld moeten worden of dakkapellen van hout of zink.

 • In één dag geplaatst!

 • 15 jaar garantie

 • Langere levensduur

 • Korte levertijd

 • Minder kans op lekkages

 • Isolatie volgens bouwbesluit

 • Indien gewenst regelen vergunning

 • Indien gewenst afvoer bouwafval

 • In alle RAL kleuren mogelijk