2 meter 2 meter

Dakkapel 2 meter

Onze duurzame dakkapellen van 2 meter breed maken van elke zolderkamer een ruime kamer! Of u nu uw zolderkamer wilt omtoveren tot kinderkamer of hobbykamer, onze dakkapellen bieden altijd uitkomst.

Dakkapel 2 meter breed

Bij Perfect Dakkapellen bieden wij ook dakkapellen in de breedte van 2 meter aan. Heeft u behoefte aan extra lichtinval en ruimte op uw zolder, of wilt u graag een extra slaapkamer creëren? Met een dakkapel van 2 meter breed is dat mogelijk. Onze vakspecialisten plaatsen en leveren uw dakkapel binnen één dag zodat u er zo snel mogelijk van kan genieten.

 

Een duurzame investering in uw huis

Het plaatsen van een dakkapel is altijd een investering in uw huis. Door de extra ruimte zal de waarde van uw huis toenemen. Bovendien kiezen wij bij Perfect Dakkapellen alleen maar voor duurzame materialen. Onze prefab dakkapellen van 2 meter breed worden gemaakt van sterk en onderhoudsvrij polyester. Dit materiaal is weerbestendig en behoudt zijn kleur, waardoor u niet meer hoeft te schilderen. Dit zorgt er ook voor dat de dakkapel jarenlang mee gaat en vrijwel onderhoudsvrij is! Onze dakkapellen zijn prefab maar u kunt natuurlijk kiezen uit een groot aantal opties die uw dakkapel nog comfortabeler kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolluiken, extra isolatie, blindpanelen of zelfs airconditioning. Wilt u meer informatie over deze opties of heeft u zelf ideeën? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wat kost een dakkapel van 2 meter?

De kosten van een dakkapel van 2 meter zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze, de constructie en de afwerking. Hiernaast komen natuurlijk . Bij Perfect Dakkapellen bieden wij u graag een vrijblijvende offerte aan op basis van uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Benieuwd naar de kosten van uw idee? Vraag een gratis offerte aan!

 

Efficiënte werkwijze dankzij prefab montage

Bij Perfect Dakkapellen maken wij al onze dakkapellen van 2 meter op maat als prefab model. Dit betekent dat alle losse onderdelen al in onze fabriek in elkaar worden gezet. Hierdoor bespaart u, maar ook onze vakmensen, tijd bij het plaatsen en monteren van de dakkapel. Met behulp van een hijskraan tillen wij uw dakkapel snel en veilig op uw dak. Daarna kunnen onze specialisten direct verder met de afwerking. Zo zit u niet langer dan nodig met een open dak en zijn wij u minder lang tot last.

 

Maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over de voordelen van een prefab dakkapel en heeft u behoefte aan professioneel advies? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken over de mogelijkheden. Zo kunt u straks genieten van een prachtige en comfortabele dakkapel die uw woongenot direct verhoogt!