2 meter 2 meter

Dakkapel 2 meter

Onze duurzame dakkapellen van 2 meter breed maken van elke zolderkamer een ruime kamer! Of je nu jouw zolderkamer wilt omtoveren tot kinderkamer of hobbykamer, onze dakkapellen bieden altijd uitkomst.

Dakkapel 2 meter breed

Bij Perfect Dakkapellen bieden we ook dakkapellen in de breedte van 2 meter aan. Heb jij behoefte aan extra lichtinval en ruimte op jouw zolder, of wil je graag een extra slaapkamer creëren? Met een dakkapel van 2 meter breed is dat mogelijk. Onze vakspecialisten plaatsen en leveren jouw dakkapel binnen één dag zodat jij er zo snel mogelijk van kunt genieten.

 

Een duurzame investering in jouw huis

Het plaatsen van een dakkapel is altijd een investering in jouw huis. Door de extra ruimte zal de waarde van jouw huis toenemen. Bovendien kiezen wij bij Perfect Dakkapellen alleen maar voor duurzame materialen. Onze prefab dakkapellen van 2 meter breed worden gemaakt van sterk en onderhoudsvrij polyester. Dit materiaal is weerbestendig en behoudt zijn kleur, waardoor jij niet meer hoeft te schilderen. Dit zorgt er ook voor dat de dakkapel jarenlang meegaat en vrijwel onderhoudsvrij is! Onze dakkapellen zijn prefab maar jij kunt natuurlijk kiezen uit een groot aantal opties die jouw dakkapel nog comfortabeler kunnen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rolluiken, extra isolatie, blindpanelen of zelfs airconditioning. Wil je meer informatie over deze opties of heb je zelf ideeën? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wat kost een dakkapel van 2 meter?

De kosten van een dakkapel van 2 meter zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze, de constructie en de afwerking. Hiernaast komen natuurlijk . Bij Perfect Dakkapellen bieden wij jou graag een vrijblijvende offerte aan op basis van jouw wensen. Zo weet jij precies waar jij aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
Benieuwd naar de kosten van jouw idee? Vraag een gratis offerte aan!

 

Efficiënte werkwijze dankzij prefab montage

Bij Perfect Dakkapellen maken wij al onze dakkapellen van 2 meter op maat als prefab model. Dit betekent dat alle losse onderdelen al in onze fabriek in elkaar worden gezet. Hierdoor bespaar jij, maar ook onze vakmensen, tijd bij het plaatsen en monteren van de dakkapel. Met behulp van een hijskraan tillen wij jouw dakkapel snel en veilig op jouw dak. Daarna kunnen onze specialisten direct verder met de afwerking. Zo zit jij niet langer dan nodig met een open dak en zijn wij jou minder lang tot last.

 

Maak nu een afspraak voor vrijblijvend advies

Wil je meer weten over de voordelen van een prefab dakkapel en heb je behoefte aan professioneel advies? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in. Onze specialisten staan voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden en met jou mee te denken over de mogelijkheden. Zo kun jij straks genieten van een prachtige en comfortabele dakkapel die jouw woongenot direct verhoogt!