3 meter 3 meter

Dakkapel 3 meter

Onze dakkapellen van 3 meter kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U maakt van een donkere of stoffige zolder een plek vol licht, extra ruimte en mogelijkheden.

Dakkapel 3 meter breed

We maken dakkapellen in diverse breedtes, een van de standaard breedtes is 3 meter. Werkt u veel thuis? Dan is een goede thuiswerkplek een absolute must. Vindt er binnenkort een gezinsuitbreiding plaats? Uw zolder leent zich ook prima als slaapkamer of speelkamer voor kinderen. Maak uw zolder écht onderdeel van uw woning dankzij een dakkapel van 3 meter. Binnen één dag geplaatst en geleverd door de vakspecialisten van Perfect Dakkapellen.

 

Een prefab dakkapel van 3 meter voorzien van alle gemakken

Kiest u voor Perfect Dakkapellen, dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Ook bent u bij ons vrij om uw prefab polyester dakkapel van 3 meter naar wens samen te stellen. Hierbij heeft u keuzes uit diverse kleuren, uitstralingen en opties. Het voordeel van polyester is dat dit materiaal zeer sterk is, nagenoeg onderhoudsvrij en weersbestendig. Met een schoonmaakbeurt op zijn tijd houdt u uw dakkapel al in topconditie. Ook zijn schilderbeurten niet meer nodig. Als uw dakkapel van 3 meter eenmaal voorzien is van een zelfgekozen RAL-kleur, zal deze niet meer slijten. Daarnaast heeft u dus de mogelijkheid om uw dakkapel te voorzien van diverse opties. Deze kunnen we tijdens de montage of kort hierna voor u aanbrengen. Voorbeelden van onze extra opties zijn:

  • Ingebouwde airconditioning
  • Lichtspots
  • Rolluiken
  • Ventilatieroosters
  • Blindpanelen

Er is ruimte om de dakkapel uit te breiden met nog meer opties, ook als die niet hierboven staan vermeld. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

 

Wat kost een dakkapel van 3 meter?

Op deze vraag is niet een antwoord te geven. De kosten van een dakkapel van 3 meter zijn afhankelijk van de materiaalkeuze, constructie, de afwerking en eventueel extra opties. U kunt uw dakkapel dus zelf zo luxe maken als u zelf wenst. Vaak worden indirecte kosten vergeten mee te nemen in de totale berekening. Denk aan eventuele kosten voor een vergunning. Bij het totale kostenplaatje komt dus meer kijken dan de kosten voor productie, plaatsing en montage. Bent u benieuwd naar de verwachte kosten voor een dakkapel van 3 meter breed op basis van uw wensen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.

Offerte aanvragen

 

Efficiënte werkwijze dankzij prefab montage

Wij maken al onze dakkapellen van 3 meter op maat als prefab model. Dit betekent dat alle losse onderdelen al in onze fabriek in elkaar worden gezet. Dit scheelt u, maar ook onze vakmensen veel tijd bij het plaatsen en monteren van de dakkapel. Met een hijskraan tillen we uw dakkapel op uw dak, dit is binnen no time gebeurd. Vervolgens kunnen onze specialisten snel door met de verdere afwerking. Hierdoor komt u niet langer dan nodig met een open dak te zitten en zijn wij u minder lang tot last. Dankzij deze efficiënte werkwijze zijn wij in staat om binnen één dag uw dakkapel van 3 meter breed te plaatsen.

 

Advies nodig? Maak een afspraak

Wist u dat u met een prefab polyester dakkapel van 3 meter bespaart op energiekosten? U profiteert van betere isolatie. Er gaat minder warmte verloren, waardoor u indirect uw stookkosten en dus energielasten verlaagd. Heeft u interesse in een dakkapel van 3 meter op maat en heeft u behoefte aan professioneel advies? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in! We horen graag wat uw wensen zijn en op welke manier wij u kunnen helpen.

3 meter

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.