3 meter 3 meter

Dakkapel 3 meter

Onze dakkapellen van 3 meter kennen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je maakt van een donkere of stoffige zolder een plek vol licht, extra ruimte en mogelijkheden, en dat allemaal in één dag!

Dakkapel 3 meter breed

Wij maken dakkapellen in diverse breedtes, waaronder de standaard breedte van 3 meter. Werk jij veel thuis? Dan is een goede thuiswerkplek een absolute must. Verwacht jij binnenkort gezinsuitbreiding? Jouw zolder leent zich ook uitstekend als slaapkamer of speelkamer voor de kinderen. Maak jouw zolder echt onderdeel van jouw woning met een dakkapel van 3 meter. Onze vakspecialisten plaatsen en leveren jouw dakkapel binnen één dag, zodat jij er zo snel mogelijk van kunt genieten.

 

Een prefab dakkapel van 3 meter, voorzien van alle gemakken

Kies jij voor Perfect Dakkapellen, dan kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Ook ben jij bij ons vrij om jouw prefab polyester dakkapel van 3 meter naar wens samen te stellen. Hierbij heb jij keuzes uit diverse kleuren, uitstralingen en opties. Het voordeel van polyester is dat dit materiaal zeer sterk is, nagenoeg onderhoudsvrij en weersbestendig. Met een schoonmaakbeurt op zijn tijd houd jij jouw dakkapel in topconditie. Ook zijn schilderbeurten niet meer nodig. Als jouw dakkapel van 3 meter eenmaal voorzien is van een zelfgekozen RAL-kleur, zal deze niet meer slijten. Daarnaast heb jij dus de mogelijkheid om jouw dakkapel te voorzien van diverse opties. Deze kunnen we tijdens de montage of kort hierna voor jou aanbrengen. Voorbeelden van onze extra opties zijn:

  • Ingebouwde airconditioning
  • Lichtspots
  • Rolluiken
  • Ventilatieroosters
  • Blindpanelen

Er is ruimte om de dakkapel uit te breiden met nog meer opties, ook als die niet hierboven staan vermeld. Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.

 

Wat kost een dakkapel van 3 meter?

Op deze vraag is niet een eenduidig antwoord te geven. De kosten van een dakkapel van 3 meter zijn afhankelijk van de materiaalkeuze, constructie, de afwerking en eventuele extra opties. Jij kunt jouw dakkapel dus zelf zo luxe maken als jij zelf wenst. Vaak worden indirecte kosten vergeten mee te nemen in de totale berekening. Denk aan eventuele kosten voor een vergunning. Bij het totale kostenplaatje komt dus meer kijken dan de kosten voor productie, plaatsing en montage. Ben jij benieuwd naar de verwachte kosten voor een dakkapel van 3 meter breed op basis van jouw wensen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website.
Vraag een offerte aan

 

Efficiënte werkwijze dankzij prefab montage

Wij maken al onze dakkapellen van 3 meter op maat als prefab model. Dit betekent dat alle losse onderdelen al in onze fabriek in elkaar worden gezet. Dit bespaart jou, maar ook onze vakmensen veel tijd bij het plaatsen en monteren van de dakkapel. Met een hijskraan tillen we jouw dakkapel snel en veilig op jouw dak. Daarna kunnen onze specialisten direct verder met de afwerking. Hierdoor zit jij niet langer dan nodig met een open dak en zijn wij jou minder lang tot last.

 

Advies nodig? Maak een afspraak

Wist jij dat je met een prefab polyester dakkapel van 3 meter kunt besparen op energiekosten? Jij profiteert van betere isolatie. Er gaat minder warmte verloren, waardoor jij indirect jouw stookkosten en dus energielasten verlaagt. Heb jij interesse in een dakkapel van 3 meter op maat en heb jij behoefte aan professioneel advies? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in! Wij horen graag wat jouw wensen zijn en op welke manier wij jou kunnen helpen.

3 meter

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.