5 meter 5 meter

Dakkapel 5 meter

Met een dakkapel van 5 meter breed kunt u in 1 keer uw complete zolderkamer omtoveren tot een grote ruimte. Bent u van plan uw zolderkamer te veranderen van opslagruimte tot een grote slaapkamer of hobbyruimte? Een dakkapel kan hier uitkomst bieden.

Dakkapel 5 meter breed

Bij Perfect Dakkapellen bieden wij ook dakkapellen in de breedte van 5 meter aan. Heeft u behoefte aan extra ruimte en lichtinval op uw zolder, of wilt u graag meerdere kamers creëren? Met een dakkapel van 5 meter breed is dat mogelijk. Onze vakspecialisten werken snel en efficiënt, zo kunnen wij uw dakkapel dus leveren en plaatsen op één en dezelfde dag! 

 

Snel geïnstalleerd op uw dak dankzij prefab montage

Bij Perfect Dakkapellen maken wij al onze dakkapellen op maat als prefab model. Dit betekent dat alle losse onderdelen al in onze fabriek in elkaar worden gezet. Hierdoor bespaart u, maar ook onze vakmensen, tijd bij het plaatsen en monteren van de dakkapel. Met behulp van een hijskraan tillen wij uw dakkapel snel en veilig op uw dak. Daarna kunnen onze specialisten direct verder met de afwerking. Zo zit u niet langer dan nodig met een open dak en zijn wij u minder lang tot last. Op deze manier kunt u direct genieten van het woongenot wat onze dakkapellen geven.

 

Veel opties bij een dakkapel op maat

Al onze dakkapellen worden prefab gemaakt in onze werkplaats. In het productieproces worden alleen hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt, zo zijn alle dakkapellen van sterk en onderhoudsvrij polyester. Dit is weerbestendig en behoudt zijn kleur, zodat u het niet regelmatig hoeft te verven. Bij het samenstellen van onze dakkapellen heeft u erg veel opties om uit te kiezen om uw dakkapel nog meer op uw situatie aan te kunnen passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van dubbel glas en extra isolatie om zo uw huis nog energiezuiniger te maken, of het aanbrengen van airconditioning om zo de temperatuur in uw huis beter te kunnen controleren. Heeft u zelf ideeën over deze opties of zou u graag meer informatie willen? U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen om deze mogelijkheden te bespreken, of maak een afspraak in onze showroom!

 

Een investering in uw huis, en dus de toekomst

Een dakkapel verhoogt natuurlijk niet alleen het wooncomfort van uw huis, maar verhoogt ook de waarde van uw huis! Niet alleen vergroot u direct het woonoppervlakte van een kamer, hiernaast draagt het bij aan de uitstraling van uw huis. Mocht u in de toekomst besluiten om te verhuizen, dan zal de waarde van uw woning aanzienlijk hoger zijn. Een dakkapel is een duurzame oplossing die op de lange termijn zijn waarde behoudt. Het is dan ook een slimme investering in de toekomst van uw huis. Laat u daarom adviseren door onze specialisten over de mogelijkheden voor een dakkapel op uw woning.

 

Wat kost een dakkapel van 5 meter?

De kosten van een dakkapel van 5 meter zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het materiaal waaruit de dakkapel wordt gemaakt, extra opties en de afwerking. Bij Perfect Dakkapellen bieden wij u graag een vrijblijvende offerte aan op basis van uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Zo helpen wij u ook graag bij het aanvragen van de juiste vergunningen indien nodig!

Offerte aanvragen

 

Advies nodig? Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de voordelen van een prefab polyester dakkapel en heeft u behoefte aan professioneel advies? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in. Onze specialisten staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken over de mogelijkheden. Zo kunt u binnen no-time genieten van een prachtige en comfortabele dakkapel op uw dak!