5 meter 5 meter

Dakkapel 5 meter

Met een dakkapel van 5 meter breed kun je in 1 keer jouw complete zolderkamer omtoveren tot een grote ruimte. Ben je van plan uw zolderkamer te veranderen van opslagruimte tot een grote slaapkamer of hobbyruimte? Een dakkapel kan hier uitkomst bieden.

Dakkapel 5 meter breed

Bij Perfect Dakkapellen bieden we ook dakkapellen van 5 meter breed aan. Heb je behoefte aan extra ruimte en licht op jouw zolder, of wil je graag meerdere kamers creëren? Met een dakkapel van 5 meter breed is dat mogelijk. Onze vakspecialisten werken snel en efficiënt, zodat we jouw dakkapel kunnen leveren en plaatsen op één en dezelfde dag!

 

Snel geïnstalleerd op jouw dak dankzij prefab montage

Bij Perfect Dakkapellen maken wij al onze dakkapellen op maat als prefab model. Dit betekent dat alle losse onderdelen al in onze fabriek in elkaar worden gezet. Hierdoor bespaar je, maar ook onze vakmensen, tijd bij het plaatsen en monteren van de dakkapel. Met behulp van een hijskraan tillen wij jouw dakkapel snel en veilig op jouw dak. Daarna kunnen onze specialisten direct verder met de afwerking. Zo zit je niet langer dan nodig met een open dak en zijn wij jou minder lang tot last. Op deze manier kun jij direct genieten van het woongenot wat onze dakkapellen geven.

 

Veel opties bij een dakkapel op maat

Al onze dakkapellen worden prefab gemaakt in onze werkplaats. In het productieproces worden alleen hoogwaardige en duurzame materialen gebruikt, zo zijn alle dakkapellen van sterk en onderhoudsvrij polyester. Dit is weerbestendig en behoudt zijn kleur, zodat je het niet regelmatig hoeft te verven. Bij het samenstellen van onze dakkapellen heb je erg veel opties om uit te kiezen om jouw dakkapel nog meer op jouw situatie aan te kunnen passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van dubbel glas en extra isolatie om zo jouw huis nog energiezuiniger te maken, of het aanbrengen van airconditioning om zo de temperatuur in jouw huis beter te kunnen controleren. Heb je zelf ideeën over deze opties of zou je graag meer informatie willen? Je kunt ten alle tijden contact met ons opnemen om deze mogelijkheden te bespreken, of maak een afspraak in onze showroom!

 

Een investering in jouw huis, en dus de toekomst

Een dakkapel verhoogt natuurlijk niet alleen het wooncomfort van jouw huis, maar verhoogt ook de waarde van jouw huis! Niet alleen vergroot je direct het woonoppervlakte van een kamer, hiernaast draagt het bij aan de uitstraling van jouw huis. Mocht je in de toekomst besluiten om te verhuizen, dan zal de waarde van jouw woning aanzienlijk hoger zijn. Een dakkapel is een duurzame oplossing die op de lange termijn zijn waarde behoudt. Het is dan ook een slimme investering in de toekomst van jouw huis. Laat je daarom adviseren door onze specialisten over de mogelijkheden voor een dakkapel op jouw woning.

 

Wat kost een dakkapel van 5 meter?

De kosten van een dakkapel van 5 meter zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan het materiaal waaruit de dakkapel wordt gemaakt, extra opties en de afwerking. Vraag een vrijblijvende offerte aan op basis van jouw wensen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en helpen we je met vergunningsaanvragen indien nodig!
Offerte aanvragen

 

Advies nodig? Maak een afspraak

Wil je meer weten over de voordelen van een prefab polyester dakkapel en heb je behoefte aan professioneel advies? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in. Onze specialisten staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en met jou mee te denken over de mogelijkheden. Geniet snel van jouw nieuwe dakkapel!