Afwerking Afwerking

Dakkapel afwerken

De dakkapel afwerken doen we bij Perfect Dakkapellen op een hoogwaardige manier. Eigenlijk gebeurt een deel van de afwerking van de dakkapel dus al tijdens de productie, aangezien de ombouw van onze prefab dakkapellen uit slechts één naadloos deel bestaan.

Onze dakkapellen worden onder gecontroleerde omstandigheden in de fabriek geproduceerd, om vervolgens binnen één dag op jouw dak gemonteerd te worden. Onze specialistische monteurs installeren de dakkapel op jouw dak en zorgen voor de perfecte dakkapel afwerking, waardoor we 15 jaar garantie geven op de montage en afwerking.

Afwerking

Dakkapel aftimmeren

Het aftimmeren van de dakkapel is vakwerk en moet – vinden wij – perfect gebeuren. Bij Perfect dakkapellen werken dan ook uitsluitend goed opgeleide monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Het feit dat we de dakkapellen binnen één dag plaatsen, betekent niet dat we de dakkapel ‘vluchtig’ aftimmeren. Wij maken gebruik van prefab polyester dakkapellen, waardoor er minder aftimmer werkzaamheden zijn dan bij bijvoorbeeld houten of andere kunststof dakkapellen. Omdat een groot deel van de afwerking dus eigenlijk al in de productie gebeurt, is het makkelijker voor onze vakmensen om de dakkapel af te timmeren. Onze vakmensen zorgen altijd voor de perfecte afwerking.

Afwerking Afwerking
Afwerking Afwerking

Dakkapel afwerken – isolatie

Een van de belangrijkere aspecten van de afwerking van de dakkapel is de isolatie. Een goede afwerking zorgt voor een betere isolatie van de dakkapel. Onze dakkapellen zijn voorzien van zogeheten sandwichpanelen, die zorgt voor de meest hoogwaardige isolatie. De isolatiewaarde van jouw bovenste verdieping gaat met onze dakkapellen in veel gevallen zelfs omhoog, waardoor je uiteindelijk ook bespaart op je stookkosten.

Onderhoudsvrije afwerking dakkapel

Onze hoogwaardige dakkapel afwerking, gecombineerd met het feit dat de dakkapellen uit één naadloos stuk polyester bestaan, zorgt ervoor jij een compleet onderhoudsvrije dakkapel op jouw dak hebt staan. Het materiaal is weerbestendig en extreem slijtvast. Omdat de dakkapel wordt geproduceerd in de kleur die jij kiest, hoeft de dakkapel ook nooit geverfd te worden. Oftewel: jij hebt geen omkijken naar de dakkapel, nadat hij door onze monteurs bij jou is gemonteerd en afgewerkt.

Afwerking

Afwerking binnenkant dakkapel

De afwerking aan de binnenkant van de dakkapel kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je het met behulp van gipsplaten de dakkapel aan de binnenkant afwerken en kun je de dakkapel aan de binnenkant in de kleur schilderen die jij wil. Die keuze is aan jou en laten we ook aan jou. Perfect Dakkapellen doet geen afwerking aan de binnenkant van de dakkapel, aangezien we dit overlaten aan vakmensen die zich meer met interieur bezig houden. Er zijn wel extra opties in een dakkapel die wij wel kunnen verzorgen, zo zorgen we altijd dat de dakkapel isolatie voldoet aan het bouwbesluit en bieden we je de volgende extra opties die jij toe kunt voegen aan jouw dakkapel:

Rolluiken – verduisterend en volledig elektrisch.
Ventilatieroosters – voor optimale luchtstromen in je huis.
Airco – zodat je het hele jaar door fijn gebruik kunt maken van de ruimte.
Zonwering – Houdt de zon en warmte buiten.

Afwerking Afwerking
Afwerking Afwerking

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn, wat een complete dakkapel met afwerking kost of heb je gewoon een vraag? Neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag!

 

Contact

Veelgestelde vragen

Jazeker! Al onze dakkapellen worden op dezelfde manier geproduceerd en afgewerkt en zijn allemaal onderhoudsvrij.

Ze worden naadloos gemaakt uit één stuk hoogwaardig gehard polyester. Dit materiaal is erg slijtvast. Daarnaast wordt de dakkapel in de kleur geleverd zoals gewenst, dus deze hoeft niet periodiek geschilderd te worden. Daarnaast hecht vuil of stof niet snel aan het materiaal.

Ja! Onze dakkapellen zijn altijd geïsoleerd conform het laatste bouwbesluit. Alles over isolatie lees je hier: dakkapel isoleren.

Nee, de wensen van de klanten verschillen hierover te veel, waardoor we dit overlaten aan de mensen zelf of vakmensen die zich bezighouden met het interieur.

Afwerking

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.