Airco dakkapel

Een dakkapel zorgt voor extra wooncomfort en brengt vele voordelen met zich mee. Zo tovert u uw zolder om tot volwaardige kamer, met alle gemakken en mogelijkheden van dien. Van een nieuwe slaapkamer tot thuiswerkplek of grote opbergruimte, alles kan. U zult er nu meer tijd gaan doorbrengen en dat vraagt om een prettig klimaat. Tijdens de warme lente- en zomermaanden kan het in huis erg warm worden. Vooral op de hoogste plekken in huis, zoals de zolder of een dakkapel met plat dak, kunnen de temperaturen flink oplopen. Om uw hoofd koel te houden kunt u ervoor kiezen een dakkapel met airco bij Perfect Dakkapellen bestellen. Het is mogelijk de airco tijdens het monteren van de dakkapel te installeren of kort na het plaatsen.

De voordelen van een dakkapel met ingebouwde airco

Het is vanzelfsprekend dat het grootste voordeel van een ingebouwde airco in de dakkapel de nodige verkoeling geeft op warme dagen. Warmte stijgt op en vaak op de hoogste gedeeltes van een woning is het dus aanzienlijk warmer. Toch kunt u ook van andere voordelen van ingebouwde airco’s in de dakkapel profiteren. Zo bestaan er airco’s die tevens erg goed kunnen ventileren. Een kwalitatieve dakkapel is doorgaans uitstekend geïsoleerd. Hierbij is het belangrijk dat er ook regelmatig geventileerd wordt. Een dakkapel met dergelijke soort airco slaat eigenlijk twee vliegen in één klap. Het blijft lekker koel tijdens warme dagen én zorgt voor goede ventilatie. Tegenwoordig bestaan er ook bepaalde geluidsarme airconditioningsystemen. U ervaart hiermee geen geluidsoverlast.

Dakkapel met airco van Perfect Dakkapellen

Wanneer we uw dakkapel met airco komen monteren dan doen we dit uiterst zorgvuldig. U zult geen hinder ervaren, want we zijn in staat om al onze dakkapellen met airco binnen één dag te plaatsen. Indien gewenst kunnen wij zelfs de afvoer van het bouwmateriaal voor u regelen. Zo hoeft u echt nergens meer naar om te kijken. Hoewel het compleet optioneel is om een dakkapel met aircosysteem te bestellen, brengt het veel comfort met zich mee. U bent namelijk direct van alle nodige comfort en luxe voorzien. De dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn van de hoogste kwaliteit. U heeft jarenlang plezier van een dakkapel met airco.

Geheel naar eigen smaak te bouwen

Onze dakkappellen zijn geheel naar uw eigen smaak te bouwen. U heeft keuze uit 6 standaardafmetingen van de dakkapel die variëren van 3 meter tot aan 8 meter breed. Daarnaast kunt u uw dakkapel uitbreiden met onze opties, waaronder het plaatsen van airconditioning. De dakkapel is uitvoerbaar in alle RAL-kleuren en kan, indien gewenst, worden afgewerkt in de stijl van uw woning. Denk hier bijvoorbeeld aan een houten look of andere uitstraling.

Advies op maat? Plan een vrijblijvende afspraak in!

Op zoek naar een dakkapel inclusief airco? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Perfect Dakkapellen. Samen met u doorlopen we graag al uw wensen en voorkeuren en vinden we altijd een passende oplossing. We geven altijd advies op maat. Heeft u vragen over onze dakkapellen met airco? Of wilt u meer weten over onze opties? Neem dan direct contact met ons op of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk