Airco Airco

Airco dakkapel

Een dakkapel zorgt voor extra wooncomfort en brengt vele voordelen met zich mee. Zo tover je jouw zolder om tot volwaardige kamer, met alle gemakken en mogelijkheden van dien.

Van een nieuwe slaapkamer tot thuiswerkplek of grote opbergruimte, alles kan. Je zult er nu meer tijd gaan doorbrengen en dat vraagt om een prettig klimaat. Tijdens de warme lente- en zomermaanden kan het in huis erg warm worden en dat gebeurt dan vooral op de hoogste plekken in huis, zoals op zolder. Om je hoofd koel te houden kun je ervoor kiezen een dakkapel inclusief airco to nemen. Daarmee kun je het hele jaar door optimaal gebruik maken van de nieuwe ruimte.

Airco

De voordelen van een airco op dakkapel

Het is vanzelfsprekend dat het grootste voordeel van een ingebouwde airco in de dakkapel is dat het de nodige verkoeling geeft op warme dagen. Warmte stijgt op, waardoor het in de hoogste gedeeltes van een woning het vaak aanzienlijk warmer is. Toch kun je ook van andere voordelen van ingebouwde airco’s in de dakkapel profiteren. Een kwalitatieve dakkapel is doorgaans uitstekend geïsoleerd, waardoor goede ventilatie extra belangrijk is. Een dakkapel met een dergelijke soort airco slaat daarmee eigenlijk twee vliegen in één klap. Het blijft lekker koel tijdens warme dagen én zorgt voor goede ventilatie. Tegenwoordig bestaan er ook airconditioningsystemen waarmee je weinig tot geen geluidsoverlast ervaart.

Dakkapel met airco van Perfect Dakkapellen

Wanneer we jouw dakkapel met airco komen monteren dan doen we dit uiterst zorgvuldig. Je zult hier geen hinder van ervaren, want we zijn in staat om al onze dakkapellen met airco binnen één dag te plaatsen. Indien gewenst kunnen wij zelfs de afvoer van het bouwmateriaal voor je regelen. Zo hoef jij je echt nergens zorgen over te maken. Hoewel het compleet optioneel is om een dakkapel met aircosysteem te bestellen, brengt het veel comfort met zich mee. De dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn van de hoogste kwaliteit en we geven standaard 15 jaar garantie op onze dakkapellen. Je hebt dus jarenlang plezier van jouw dakkapel van Perfect Dakkapellen.

Airco

Geheel naar eigen smaak te bouwen

Onze dakkapellen zijn geheel naar jouw eigen smaak op te bouwen. Je kunt jouw dakkapel uitbreiden met onze opties, waaronder het plaatsen van airconditioning. Naast airco, bieden we je de volgende extra opties:

Verder is de dakkapel uitvoerbaar in alle RAL-kleuren en kan, indien gewenst, worden afgewerkt in de stijl van jouw woning. Denk hier bijvoorbeeld aan een houtlook of andere uitstraling.

Advies op maat? Plan een vrijblijvende afspraak in!

Op zoek naar een dakkapel inclusief airco? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden van Perfect Dakkapellen. Samen met jou lopen we graag al jouw wensen door en bespreken we de mogelijkheden. We geven altijd advies op maat, dus heb je vragen over onze dakkapellen met airco? Of wil je meer weten over onze opties? Neem dan direct contact met ons op of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Veelgestelde vragen

Jazeker. Als je bij ons een dakkapel met airco besteld, verzorgen wij ook de complete montage. Een airco kan bij ons echter niet los (dus zonder dakkapel) besteld worden.

Zeker. Alle opties kunnen in principe met elkaar gecombineerd worden. Wel is het verstandig om te bekijken of de opties naast elkaar evenveel nut hebben, maar hier helpen onze adviseurs je graag bij.

In principe zijn dit alle opties die wij uit ons assortiment aanbieden, maar uiteindelijk kan alles op persoonlijke aanvraag besproken worden. Stel jouw vraag aan onze servicemedewerkers en wij zullen je vraag beantwoorden.

Airco

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.