Rolluik dakkapel

Breid uw dakkapel uit met een rolluik. Een rolluik zorgt voor extra verduistering in de kamer en kent tevens een isolerende werking. Kou en warmte kunnen moeilijk doordringen zodat het aangenaam warm of koel in de kamer blijft. We zien steeds meer mensen die kiezen voor een rolluik bij de dakkapel. Perfect Dakkapellen biedt de optie aan om naast een kant-en-klare dakkapel een rolluik toe te voegen. U heeft keuze uit diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit elektrische rolluiken die u eenvoudig kunt bedienen. Profiteer van onze snelle levering, plaatsing van uw dakkapel binnen één dag en wel 15 jaar garantie. De rolluiken kunnen wij tijdens of kort na de montage vakkundig aan uw dakkapel toevoegen.

Waarom kiezen voor een rolluik bij uw dakkapel

De reden waarom mensen ervoor kiezen een rolluik te plaatsen zijn verschillend. De voornaamste reden heeft te maken met de uitstekende verduistering. Zowel voor kleine kinderen als volwassenen zijn rolluiken een ideale uitkomst. Kinderen gaan op jonge leeftijd vroeg naar bed. Rolluiken verduisteren de kamer, zodat ze ’s avonds toch in het donker kunnen gaan slapen en in de zomer wat langer kunnen uitslapen. Ook veel volwassenen slapen beter in een aardedonkere kamer. Bovendien zijn rolluiken zonwerend. Dit betekent dat het in de zomer koel blijft in uw kamer. Speciaal voor zolders, waar de meerderheid van de dakkapellen zich bevinden, is een rolluik nagenoeg noodzakelijk. In de zomer kan het hier erg warm worden en in de winter is de temperatuur aanzienlijk lager in vergelijking tot de rest van het huis. Rolluiken dienen de temperatuurverschillen te verminderen. Een ander bijkomend voordeel van rolluiken is de geluiddempende werking.

De rolluiken van Perfect Dakkapellen

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeur kunnen wij een rolluik voor uw dakkapel leveren. Wij bieden deze geheel optionele mogelijkheid aan omdat we merken dat er steeds meer vraag is naar rolluiken bij een dakkapel. Samen met u doorlopen wij uw wensen en wordt er gekeken naar de stijl van uw huis. Voor onze prefab dakkapellen hanteren wij standaardlengtes die variëren van 3 tot 8 meter breed. U heeft keuze uit diverse RAL-kleuren en afwerkingen, zodat de dakkapel en bijbehorende rolluiken perfect aansluiten op het uiterlijk van uw huis. Zo creëert u meer eenheid. Rolluiken zijn een waardevolle toevoeging aan uw dakkapel. De rolluiken zijn, indien gewenst, elektrisch te bedienen. Het voegt een vleugje extra gemak en luxe toe.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Heeft u interesse in een dakkapel met rolluiken? Bij Perfect Dakkapellen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we graag al onze mogelijkheden met u. We kijken naar wat mogelijk is en wat voor soort dakkapel met rolluik geschikt is voor op uw dak. Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0416 – 23 50 50 of vul het contactformulier in. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk