Rolluik Rolluik

Rolluik dakkapel

Dakkapellen zorgen voor meer licht in jouw woning en hoewel dat vaak erg gewenst is, kan het ‘s nachts en op warme dagen ook overdag fijn zijn om dit licht en warmte te blokkeren. Om hiervoor te zorgen kun je besluiten om jouw dakkapel uit te breiden met een rolluik.

Een rolluik in je dakkapel zorgt voor extra verduistering in de kamer en heeft daarnaast ook een isolerende werking. Kou en warmte kunnen moeilijk doordringen, waardoor de kamer op de gewenste temperatuur blijft – koel in de zomer, warm in de winter.

Rolluik

Waarom bieden wij dakkapellen met rolluik aan

De belangrijkste reden is dat wij onze klanten graag compleet willen ontzorgen. Een rolluik in de dakkapel kan in veel gevallen een erg gewenste combinatie zijn, dus bieden wij graag het complete plaatje aan. Wij gebruiken rolluiken van Somfy met een IO of RTS motor. Deze rolluiken zijn erg eenvoudig met één druk op de knop te bedienen. Profiteer van onze snelle levering, plaatsing van jouw dakkapel binnen één dag en wel 15 jaar garantie. De rolluiken kunnen wij tijdens de productie aan uw dakkapel toevoegen, waardoor je niet voor de rolluiken weer bij een ander bedrijf hoeft aan te kloppen, maar de volledige service onder één dak heeft.

Rolluik

Rolluik dakkapel – verduisterend voordeel

De reden waarom mensen ervoor kiezen een rolluik bij een dakkapel te plaatsen zijn verschillend. De voornaamste reden heeft te maken met de uitstekende verduistering. Slapen in een kamer die verduisterd wordt door rolluiken is erg prettig. In het bijzonder voor kinderen, die op jonge leeftijd vroeg naar bed gaan, is een dakkapel met rolluik een uitstekende uitkomst. Rolluiken verduisteren de kamer, zodat ze ’s avonds toch in het donker kunnen gaan slapen en in de zomer wat langer kunnen uitslapen. Ook veel volwassenen slapen beter in een donkere kamer.

Zonwering, isolatie en geluiddemping

Een ander belangrijk voordeel is dat rolluiken zonwerend zijn. Dit betekent dat het in de zomer koel blijft in de kamer. Speciaal voor zolders, waar de meerderheid van de dakkapellen zich bevinden, is een rolluik in de dakkapel nagenoeg noodzakelijk. In de zomer kan het hier erg warm worden en in de winter is de temperatuur aanzienlijk lager in vergelijking tot de rest van het huis. Rolluiken in de dakkapel zorgen ervoor dat de temperatuurverschillen worden verminderd. Een ander bijkomend voordeel van rolluiken is de geluiddempende werking van het rolluik.

Rolluik

Overige dakkapel opties

Naast rolluiken, bieden we bij Perfect Dakkapellen nog meer extra opties aan voor jouw dakkapel. Sommige van die opties zitten altijd inbegrepen bij een dakkapel, anderen kun je er extra bij kiezen. Het gaat om de volgende opties:

  • Isoleren – onze dakkapellen zijn standaard goed geïsoleerd.
  • Ventilatieroosters – deze kun je extra toevoegen, voor meer frisse luchtstromen.
  • Airco – soms te warm onder het dak in de zomer? Voeg een airco toe.
  • Zonwering – hier kun je ook voor kiezen om de zon tegen te houden.

Rolluik dakkapel door Perfect Dakkapellen

Samen met jou doorlopen wij uw wensen en wordt er gekeken naar de stijl van jouw huis. Voor onze prefab dakkapellen hanteren wij standaard lengtes die variëren van 2 tot 12 meter breed. Je hebt daarnaast de keuze uit alle RAL-kleuren en afwerkingen, zodat de dakkapel en bijbehorende rolluiken perfect aansluiten op het uiterlijk van jouw huis. Zo creëer je een mooie eenheid met je bestaande woning.

Rolluik

Kom langs voor inspiratie

Heb je interesse in een dakkapel, al dan niet voorzien van rolluiken, dan ben je bij Perfect Dakkapellen aan het juiste adres. We kijken naar wat mogelijk is en wat voor soort dakkapel met rolluik geschikt is voor op jouw dak. Plan snel een bezoek aan onze showroom en neem direct contact met ons op.

Veelgestelde vragen

In de praktijk is er bij Perfect Dakkapellen geen verschil tussen deze twee opties. Uit onze ervaring is gebleken dat rolluiken veruit de beste manier is van zonwering, dus kiezen we ervoor om deze extra optie aan te bieden in onze rolluiken.

Dat is voor iedere dakkapel verschillend. Vraag snel een offerte op maat aan om inzicht te krijgen in jouw kosten.

Het rolluik zit aan de buitenkant in het boeideel verwerkt. Hierdoor zie je geen onsierlijke kappen aan de buitenkant van je dakkapel én houd je het zonlicht echt buiten.

We hanteren twee verschillende stijlen, klassieke houtlook en modern. Daarnaast zijn de dakkapellen in alle RAL-kleuren te bestellen.

Rolluik

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.