Ventilatierooster dakkapel

Een dakkapel zorgt voor een uitbreiding van het dak. De dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit polyester. Vuil of vocht kan moeilijk hechten op de gladde ondergrond waardoor uw dakkapel altijd voorzien is van goede isolatie. Ieder huis heeft ventilatie nodig. Zo ook op zolder en bij een dakkapel. Juist sterk geïsoleerde dakkapellen vragen om goede ventilatie. Om dit te bereiken kunt ervoor kiezen om een ventilatierooster in uw dakkapel te plaatsen. Deze kunnen wij tijdens of kort na de montage bij uw dakkapel aanbrengen. De voordelen van een ventilatierooster zijn eindeloos.

Ventilatieroosters in de dakkapel: een praktische oplossing

Ventilatieroosters zorgen voor toevoer van frisse lucht in uw woning. Het is beter voor uw gezondheid om regelmatig te ventileren. Bovendien verminderd een ventilatierooster de kans op schimmel- en vochtproblemen. In iedere woning is vocht in de lucht aanwezig. Deze ontstaat vaak door activiteiten zoals koken en douchen. Warme lucht stijgt op en zal zich dus altijd op het hoogste plekje in het huis verzamelen. Dit is vaak de zolder. Over het algemeen is de temperatuur bovenin in het huis het laagst, waardoor de warme lucht zal condenseren en intrekken op koude plekken zoals de ramen, dak of wand. Een overschot aan condens resulteert in schimmelvorming of vochtplekken. Goede ventilatie voorkomt deze problemen. Het grote voordeel van een ventilatierooster in uw dakkapel is dat er een doorlopende aanlevering van frisse lucht plaatsvindt. Hiermee is het dagelijks openzetten van de ramen verleden tijd. De ideale praktische oplossing voor een veelvoorkomend probleem. U bespaart met een ventilatierooster bovendien op uw stookkosten.

Beter voor uw gezondheid

Dankzij ventilatieroosters verbetert de luchtcirculatie in huis. Niet alleen verhelpt het schimmel- en vochtproblemen, het zorgt ook voor een schonere omgeving. Ventilatie vervangt vuile lucht en voert schone lucht aan, wat beter is voor uw gezondheid. Schimmels en dergelijke kunnen ademhalingsproblemen en allergieën tot gevolg hebben. Uw gezondheid en welzijn staan altijd voorop. Om deze reden raden wij het toevoegen van deze optie aan.

Stel uw dakkapel met ventilatierooster naar wens samen

Perfect Dakkapellen levert prefab dakkapellen op maat. Wij hanteren zes standaardafmetingen die variëren van 3 tot 8 meter breed. Aan de hand van uw persoonlijke wensen en voorkeur kunt u uw dakkapel samenstellen. Zo kunt u tijdens dit proces besluiten om een dakkapel te plaatsen inclusief ventilatierooster. Tevens is het mogelijk om zelf de kleur en uitstraling van uw dakkapel te bepalen. Alle dakkapellen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en kunnen worden voorzien van een unieke afwerking, zodat uw dakkapel past bij uw huis of kantoorpand. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden tijdens een adviesgesprek op locatie.

Meer weten over onze opties?

Naast de optie om een ventilatierooster toe te voegen aan uw dakkapel bieden wij ook nog andere uitbreidingen aan. Zo kunt u ervoor kiezen om een rolluik, ingebouwde airco of blindpaneel aan te brengen aan uw dakkapel. We laten deze keuze geheel over aan u. Heeft u interesse in een dakkapel met ventilatierooster? Of wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Profiteer van onze snelle levering. We plaatsen dakkapellen zelfs binnen één dag!

  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk