Ventilatieroosters Ventilatieroosters

Ventilatierooster dakkapel

Een ventilatierooster in je dakkapel is belangrijk voor de beheersing van luchtstromen in je huis. De dakkapellen van Perfect Dakkapellen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit polyester.

Vuil of vocht kan moeilijk hechten op de gladde ondergrond waardoor je dakkapel altijd voorzien is van goede isolatie. Maar ieder huis heeft ventilatie nodig, zo ook op zolder en bij een dakkapel. Juist sterk geïsoleerde dakkapellen vragen om goede ventilatie. Om dit te bereiken kun je ervoor kiezen om een ventilatierooster in je dakkapel te plaatsen. Deze kunnen wij tijdens of kort na de montage bij je dakkapel aanbrengen. De toevoeging van een ventilatierooster in je dakkapel brengt vele voordelen met zich mee.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters in de dakkapel: een praktische oplossing

Ventilatieroosters zorgen voor toevoer van frisse lucht in je woning. Het is beter voor je gezondheid om regelmatig te ventileren. Bovendien vermindert een ventilatierooster de kans op schimmel- en vochtproblemen. In iedere woning is vocht in de lucht aanwezig. Deze ontstaat vaak door activiteiten zoals koken en douchen. Warme lucht stijgt op en zal zich dus altijd op het hoogste plekje in het huis verzamelen. Dit is vaak de zolder. Over het algemeen is de temperatuur bovenin in het huis het laagst, waardoor de warme lucht zal condenseren en intrekken op koude plekken zoals de ramen, dak of wand. Een overschot aan condens resulteert in schimmelvorming of vochtplekken. Goede ventilatie voorkomt deze problemen. Het grote voordeel van een ventilatierooster in je dakkapel is dat er een doorlopende aanlevering van frisse lucht plaatsvindt. Hiermee is het dagelijks openzetten van de ramen niet meer nodig. De ideale praktische oplossing voor een veelvoorkomend probleem. Je bespaart met een ventilatierooster bovendien op je stookkosten.

Beter voor je gezondheid

Dankzij ventilatieroosters verbetert de luchtcirculatie in huis. Niet alleen verhelpt het schimmel- en vochtproblemen, het zorgt ook voor een schonere omgeving. Ventilatie vervangt vuile lucht en voert schone lucht aan, wat beter is voor de gezondheid van jou en je gezin. Schimmels kunnen ademhalingsproblemen en allergieën tot gevolg hebben. Jouw gezondheid en het welzijn van je gezin staan altijd voorop. Om deze reden raden wij het toevoegen van deze optie aan.

Ventilatieroosters

Stel uw dakkapel met ventilatierooster naar wens samen

Perfect Dakkapellen levert prefab dakkapellen op maat. Wij hanteren zes standaardafmetingen die variëren van 2 tot 12 meter breed. Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en voorkeur kun je jouw persoonlijke dakkapel samenstellen. Zo kun je tijdens dit proces besluiten om een dakkapel te plaatsen inclusief ventilatierooster. Tevens is het mogelijk om zelf de kleur en uitstraling van je dakkapel te bepalen. Alle dakkapellen zijn leverbaar in alle RAL-kleuren en kunnen worden voorzien van een unieke afwerking, zodat je dakkapel past bij uw huis of kantoorpand. Wij zorgen altijd voor de standaardopties zoals goede isolatie. Daarnaast kun je kiezen voor meerdere extra opties in jouw dakkapel, zoals:

Meer weten?

Heb je interesse in een dakkapel met ventilatierooster? Of wil je meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op en profiteer van onze snelle levering. We plaatsen dakkapellen zelfs binnen één dag! Neem contact op.

Veelgestelde vragen

Nee, zeker niet. Ventilatieroosters zijn geheel optioneel.

In principe zijn dit alle opties die wij uit ons assortiment aanbieden, maar uiteindelijk kan alles op persoonlijke aanvraag besproken worden. Stel jouw vraag aan onze servicemedewerkers en wij zullen je vraag beantwoorden.

Zeker. Alle opties kunnen in principe met elkaar gecombineerd worden. Wel is het verstandig om te bekijken of de opties naast elkaar evenveel nut hebben, maar hier helpen onze adviseurs je graag bij.

Als je een airco van Perfect Dakkapellen neemt, dan zijn deze vaak ook geschikt om te zorgen voor goede ventilatie. Het is verstandig om dit altijd even te checken bij onze adviseurs, aangezien het per ruimte kan verschillen.

Ventilatieroosters

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.