Dakkapel in Arnhem Dakkapel in Arnhem

Dakkapel in Arnhem

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Arnhem? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Ben je op zoek naar een dakkapel in Arnhem of omgeving? Dan ben je bij Perfect Dakkapellen aan het juiste adres. Wij maken kant-en-klare dakkapellen in onze eigen fabriek en plaatsen deze in één dag op je woning in Arnhem. Wij hebben een groot aanbod dakkapellen die in diverse kleuren en afwerkingen verkrijgbaar zijn. Bovendien is er een korte levertijd van ongeveer zes tot twaalf weken. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs of kom op afspraak langs in onze showroom in Drunen.

Waarom een dakkapel laten plaatsen in Arnhem?

Ben je er nog niet helemaal uit of je daadwerkelijk wel een dakkapel op je huis wilt laten plaatsen? Neem van ons aan dat het alleen maar voordelen biedt. Door te kiezen voor een dakkapel in Arnhem geniet je van meer licht, woongenot en levensruimte. Ruimte om te groeien, maar wel in jouw veilige en vertrouwde omgeving. Daarnaast kies je ook nog eens voor topkwaliteit.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Arnhem
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Bezoek onze showroom

Wij begrijpen dat je niet zomaar een dakkapel bestelt. Het is een kwestie van nadenken, overwegen en vergelijken. Wil je liever onze modellen eerst even bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Drunen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een uitgebreid advies te geven. Mogen we voor je aan de gang gaan? Dan komen wij op bezoek en maken we een inschatting van het project. Dit kan gecombineerd worden met een adviesgesprek. Benieuwd naar wat Perfect Dakkapellen voor jou kan betekenen? Neem dan altijd even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Dakkapel Arnhem van topkwaliteit

Bij Perfect Dakkapellen werken wij namelijk uitsluitend met hoogwaardige materialen als kunststof en polyester. Dit heeft als voordeel dat je dakkapel jarenlang meegaat, goed beschermd is tegen allerlei weersomstandigheden, nagenoeg onderhoudsvrij is en dat er ook vrijwel geen warmteverlies optreedt dankzij de uitstekende isolatie. Je bespaart hiermee indirect op stookkosten en dat voel je in de portemonnee. Zeker in de huidige dure en onzekere tijd is dat geen overbodige luxe, toch?!

Bezoek onze showroom

Wanneer kies je een dakkapel en wanneer een dakopbouw?

Misschien vraag je je af welke optie voor jouw huis geschikt is, een dakkapel of een dakopbouw. Onze medewerkers komen graag bij je langs om de situatie ter plaatse te bekijken en te bespreken wat voor jou de beste optie is. Samen bespreken we de wensen en ideeën om zo jouw droomdakkapel samen te stellen. Heb je al een idee of inspiratie? Neem direct contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.