Dakkapel in Barendrecht Dakkapel in Barendrecht

Dakkapel in Barendrecht

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd Barendrecht? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Wil je een nieuwe dakkapel in Barendrecht of omgeving laten plaatsen? Kies dan voor de hoogwaardige dakkapellen of van Perfect Dakkapellen. Onze prefab dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Zo is er altijd een perfecte dakkapel die bij jouw woonwens past! Benieuwd naar onze mogelijkheden? Plan een kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs of kom op afspraak langs in onze showroom in Drunen.

Dakkapel in Barendrecht in één dag geplaatst

Wij leveren onze prefab dakkapellen in standaardafmetingen. Dus ook als je in Barendrecht woont en een dakkapel wil laten plaatsen, ben je verzekerd van een snelle levering en plaatsing binnen één dag. Je dak hoeft nooit langer dan een dag open te liggen, wat gezien het onvoorspelbare weer in Nederland natuurlijk heel fijn is. Voor je dakkapel in Barendrecht of omgeving maken wij gebruik van hoogwaardige polyester materialen. Hierdoor is je dakkapel beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden en gaat hij een stuk langer mee dan een traditionele houten variant. Of je nu wat extra ruimte wilt op zolder of een nieuwe werk- en studeerkamer nodig hebt: met onze dakkapellen heb je binnen aanzienlijke tijd meer ruimte in je woning.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Barendrecht
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Maak een afspraak

Heb je interesse in een dakkapel in Barendrecht? Of wil je meer weten over onze mogelijkheden en werkwijze? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan hier via onze website. We komen graag een kijkje nemen op locatie om een goede inschatting te maken van de omvang van het project en om de afmetingen van de dakkapel te bepalen. Plan hiervoor een afspraak met ons in!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Wat zijn de voordelen van het materiaal waar perfect dakkapellen mee werkt?

De dakkapellen die wij bieden zijn gemaakt van een speciaal soort kunststof, namelijk hoogwaardig gehard polyester. Dit is een soort gehard kunststof, wat een extreem lange levensduur heeft en geheel onderhoudsvrij is. Het belangrijkste verschil tussen andere kunststoffen en onze polyester dakkapellen is dat onze dakkapellen in eigen beheer, uit één mal en dus naadloos, prefab worden geleverd. Hierdoor heb je een veel betere isolatie en natuurlijk aanzienlijk minder kans op lekkages. Een polyester dakkapel kan niet rotten én hoef je nooit te schilderen. Bovendien maakt vuil weinig kans op deze dakkapel. Vanwege de lange levensduur van het polyester geven wij ook standaard 15 jaar garantie op al onze dakkapellen.

Bezoek onze showroom

Uit welke modellen kan kiezen als ik een dakkapel in Barendrecht laat plaatsen?

Perfect Dakkapellen biedt vier soorten dakkapellen aan voor schuine daken: 1. Dakkapel met plat dak, dus zonder dakpannen, dit komt het meeste voor. 2. Dakkapel met een schuin dak en dakpannen erop. 3. Dakkapel met verhoging aan één zijde van je huis: de nok van je zolder wordt naar één zijde van het dak verlegd. 4. Dakkapel met verhoging aan twee zijden van je huis: de nok van je zolder wordt verhoogd waardoor aan beide zijden van het dak veel meer ruimte ontstaat.