Dakkapel of dakopbouw in Bergen op Zoom Dakkapel of dakopbouw in Bergen op Zoom

Dakkapel of dakopbouw in Bergen op Zoom

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Woon je in Bergen op Zoom of omgeving en wil je een nieuwe dakkapel laten plaatsen? Bij Perfect Dakkapellen vindt je diverse dakkapellen, altijd voor een scherpe prijs! Als specialist in kant-en-klare dakkapellen hebben wij binnen één dag een nieuwe dakkapel op je woning geplaatst. Je hebt een ruime keuze uit diverse standaardmodellen voor je dakkapel in Bergen op Zoom. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina vertellen wij je alvast meer over de mogelijkheden en eventuele extra’s waarvan je profiteert als je bij ons een dakkapel voor je huis in Bergen op Zoom bestelt.

Dakkapel kopen: in 1 dag geplaatst in Bergen op Zoom

Onze dakkapellen in Bergen op Zoom worden gemaakt van polyester. Dit is een hard, duurzaam soort kunststof, waardoor de dakkapel voor je huis in Bergen op Zoom gemakkelijk tientallen jaren meegaat. Extra onderhoud zoals schilderen is bovendien niet nodig: het materiaal wordt voor u al in een bepaalde kleur geleverd. Wanneer je jouw dakkapel bij ons bestelt profiteer je van een snelle levering. De gemiddelde levertijd van onze dakkapellen is zo’n zes tot twaalf weken. Eenmaal gearriveerd wordt de dakkapel binnen één dag geplaatst en gemonteerd. Onze mensen zorgen voor een strak resultaat waarbij alle kieren en afvoeren extra gecontroleerd worden.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Bergen op Zoom
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Om ervoor te zorgen dat je het beste model dakkapel uitkiest, raden we het altijd aan om een adviesgesprek met ons in te plannen. Samen met jou kijken we dan naar alle aspecten die bij het plaatsen of vervangen van een dakkapel horen. Welke kleur of model moet de dakkapel hebben? Wat is de juiste omvang en wanneer heeft u de tijd om de dakkapel te laten plaatsen? Ook heb je in onze showroom in Drunen direct een beeld van de verschillende mogelijkheden. Neem dus vandaag contact op en kom langs in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Een complete dakkapel in Bergen op Zoom

In onze showroom heb je de keuze uit tal van afwerkingen. Of je nu een woning met een klassieke stijl of juist modern uiterlijk nastreeft: we hebben verschillende modellen die perfect bij een bepaalde stijl aansluiten. Niet alleen de dakkapel zelf, maar ook aansluitingen zoals het boeideel kunt u zelf uitkiezen. Zo stel je dus je volledige dakkapel in Bergen op Zoom samen.  Goed om te weten: Doordat de ruiten in onze dakkapellen goed geïsoleerd zijn treedt er geen warmteverlies op als u in de winter de verwarming aan heeft. Goed voor het milieu én je portemonnee. 

Bezoek onze showroom

Opties voor extra comfort

Naast alle voordelen die een kant-en-klare dakkapel in Bergen op Zoom oplevert, profiteer je met onze dakkapellen ook van bijkomende opties. Wij kunnen bijvoorbeeld ventilatieroosters, verlichting of zelfs airco in de dakkapel monteren. U bepaalt dit helemaal zelf en stelt zo stapje voor stapje je eigen dakkapel voor op je dak in Bergen op Zoom samen. Naast de opties voor de dakkapellen zelf, heb je ook de keuze om de vergunning voor een dakkapel via ons te laten lopen. Zoals je misschien al weet, dien je soms een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel bij je gemeente aan te vragen. Ook dit regelen wij graag voor je!