Dakkapel in Bergen op Zoom Dakkapel in Bergen op Zoom

Dakkapel in Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd Bergen op Zoom? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Ben je toe aan meer ruimte in je woning in de regio van Bergen op Zoom? Laat een dakkapel plaatsen! Perfect Dakkapellen maakt graag je dromen waar. Wij staan voor vakkundige, efficiënte plaatsing. Alles wordt daarbij gemonteerd en geplaatst in één dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan eenvoudig via onze website.

Waarom een dakkapel in Bergen op Zoom laten plaatsen?

Door te kiezen voor een dakkapel in Bergen op Zoom creëer je in een handomdraai tot 30 procent meer ruimte in je huidige woning. Ideaal als je een fijne thuiswerkplek wilt creëren, als de kinderen meer ruimte nodig hebben of als je altijd al gedroomd hebt van je eigen doe-het-zelfruimte. Bij Perfect Dakkapellen werken we enkel en alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals kunststof en polyester. Dit bevordert de levensduur van uw dakkapel. Onze dakkapellen zijn bestemd tegen verschillende weersomstandigheden en daarbij erg prettig in het onderhoud. Een schoonmaakbeurt eens in de zoveel tijd is meer dan voldoende. Daarnaast garanderen wij een uitstekende isolatie. Hierdoor blijft de warmte in je woning goed behouden, wat natuurlijk, zeker met oog op de huidige energieprijzen, erg fijn voor je portemonnee is.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Bergen op Zoom
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Om ervoor te zorgen dat je het beste model dakkapel uitkiest, raden we het altijd aan om een adviesgesprek met ons in te plannen. Samen met jou kijken we dan naar alle aspecten die bij het plaatsen of vervangen van een dakkapel horen. Welke kleur of model moet de dakkapel hebben? Wat is de juiste omvang en wanneer heeft u de tijd om de dakkapel te laten plaatsen? Ook heb je in onze showroom in Drunen direct een beeld van de verschillende mogelijkheden. Neem dus vandaag contact op en kom langs in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Kan een dakkapel in Bergen op zoom in één dag geplaatst worden?

Onze dakkapellen zijn in eigen beheer gemaakt en worden kant en klaar opgeleverd. De modellen worden al in de fabriek samengesteld en in elkaar gezet. Wanneer we bij jou langskomen, hoeven we alleen de dakkapel op je dak te plaatsen. Bij ons heb je de mogelijkheid om je kunststof dakkapel in Bergen op Zoom naar wens samen te stellen. Hierbij heb je volop keuze uit stijlen, kleuren, afwerkingen en opties voor extra comfort. Wij bieden standaardafmetingen aan, beginnend bij 2 meter breed tot maximaal 12 meter breed. Wat in jouw situatie de beste oplossing is, wordt tijdens een bezoek op locatie ingeschat. Je dakkapel in Bergen op Zoom is tevens verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De kleur en stijl zijn bepalend voor de uitstraling van je dakkapel. We adviseren om je keuze te baseren op de stijl van jouw huis. Of je nu een traditioneel huis hebt of juist een nieuwbouwwoning.

Bezoek onze showroom

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een dakkapel in ergen op Zoom? Of wil je graag meer weten over onze werkwijze of de verschillende mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij zijn altijd bereid om met je mee te denken. Daarnaast komen we graag langs op locatie. Dit helpt om een betere inschatting te maken van het complete project. Plan hiervoor een afspraak met ons in! We zijn telefonisch bereikbaar op 0416 – 23 50 50.