Dakkapel in Bilthoven Dakkapel in Bilthoven

Dakkapel in Bilthoven

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Bilthoven? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Dakkapel plaatsen in Bilthoven? Perfect Dakkapellen maakt maatwerk dakkapellen in eigen huis en levert deze door heel Nederland. Wij kunnen dus ook jouw woning in Bilthoven voorzien van een Perfect Dakkapel! In ons ruime assortiment dakkapellen is er altijd een dakkapel die perfect bij jouw woonwens past. Sterker nog, bij Perfect Dakkapellen heb je de mogelijkheid om jouw dakkapel geheel naar wens samen te stellen. Droom jij al van een Perfect Dakkapel op jouw huis in Bilthoven? Neem dan snel contact met ons op!

Dakkapel plaatsen in Bilthoven

Met het plaatsen van een dakkapel voor jouw woning in Bilthoven creëer je meer licht, ruimte en woongenot. Ben jij jouw nieuwe lichte werkplek in je hoofd al aan het inrichten, of fantaseer jij over een heerlijk warm bad in jouw extra grote badkamer? Een Perfect Dakkapel biedt dé woonoplossing voor jouw huis in Bilthoven. 

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Bilthoven
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Inspiratie opdoen in de showroom

Een dakkapel koop je natuurlijk niet zomaar. Daarom geven we graag vrijblijvend en eerlijk advies dat past bij jouw woonwens. Maak een afspraak met een van onze specialisten in onze showroom in het Brabantse Drunen en kom inspiratie opdoen. Het maken van een afspraak in onze showroom is gratis en geheel vrijblijvend. Ben je enthousiast geworden? Dan kunnen we je direct voorzien van een offerte. Na akkoord op jouw offerte komen we zo snel mogelijk bij je langs voor een technische inmeting voor jouw dakkapel in Bilthoven.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Een landelijke of moderne dakkapel

Perfect Dakkapellen heeft altijd een dakkapel die bij jouw huis in Bilthoven past. Een moderne dakkapel plaatsen op jouw nieuwbouwhuis, of de klassieke stijl van jouw jaren dertig woning verrijken met een landelijke dakkapel? Bij Perfect dakkapellen kan het allemaal! Wij geven je de vrijheid om jouw dakkapel geheel naar eigen wens samen te stellen. Zo kunnen we onze dakkapellen in iedere gewenste RAL-kleur leveren, bepaal je zelf hoeveel ramen er in jouw dakkapel moeten komen en kun je jouw dakkapel uitbreiden met opties voor extra comfort. Maak jouw dakkapel helemaal af met verlichting, ingebouwde airconditioning of rolluiken. Kortom; jij maakt jouw dakkapel in Bilthoven zo luxe als je zelf wil!

Bezoek onze showroom

Meer weten over Perfect Dakkapellen?

Ben je benieuwd wat Perfect Dakkapellen kan betekenen voor jouw woning in Bilthoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook online kunnen we je advies geven op basis van jouw woonwens. Neem contact op via de website of bel ons op 0416 – 23 50 50. Wij staan je graag te woord!