Dakkapel in Brabant Dakkapel in Brabant

Dakkapel in Brabant

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Ben je woonachtig in de provincie Brabant en heb je behoefte aan meer woonruimte in uw huis? Wil je de zolder veranderen tot een prachtige thuiswerkplek of kunnen je kinderen wel wat extra plek gebruiken? Perfect Dakkapellen maakt graag je dromen waar. Wij staan voor vakkundige, efficiënte plaatsing. Alles wordt daarbij gemonteerd en geplaatst in één dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer dan eenvoudig hier via onze website.

Waarom een dakkapel plaatsen in Brabant?

Kies je voor een dakkapel in Brabant? Dan profiteer je daarbij van meer levensruimte. Uiteraard wordt alles op een veilige, vertrouwde manier geplaatst. Bij Perfect Dakkapellen werken we enkel en alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen zoals kunststof en polyester. Dit bevordert de levensduur van uw dakkapel. Onze dakkapellen zijn bestemd tegen verschillende weersomstandigheden en daarbij erg prettig in het onderhoud. Een schoonmaakbeurt eens in de zoveel tijd is meer dan voldoende. Daarnaast garanderen wij een uitstekende isolatie. Hierdoor blijft de warmte in je woning goed behouden. Dit is weer interessant voor je portemonnee.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Brabant
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Heb je interesse in een dakkapel in de Brabantse provincie? Of wil je graag meer weten over onze werkwijze of de verschillende mogelijkheden? Neem dan eenvoudig contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij zijn altijd bereid om met je mee te denken. Daarnaast komen we graag langs op locatie. Dit helpt om een betere inschatting te maken van het complete project. Plan hiervoor een afspraak met ons in! We zijn telefonisch bereikbaar op 0416 – 23 50 50.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Geniet van extra ruimte met een dakkapel in Brabant

Eén van de voornaamste voordelen van een dakkapel in Brabant laten plaatsen is ongetwijfeld de extra ruimte die er in huis wordt gecreëerd. Dat begrijpen wij bij Perfect Dakkapellen maar al te goed. Daarbij geniet je ook van een natuurlijke lichtinval door de extra ramen in de dakkapel. Het is dus ook niet meer nodig om je woning te verbouwen om de extra leefruimte te realiseren. Een ander bijkomend voordeel is het feit dat een dakkapel je woning in waarde doet vermeerderen. Heb je een specifieke kleur in gedachte voor uw dakkapel in Brabant? Wij hebben verschillende RAL-kleuren in ons assortiment. Er is altijd een kleur beschikbaar die perfect aansluit bij de rest van je woning. Heb je bijvoorbeeld een woning met een houtlook of juist een strakke witte uitstraling? Er is altijd een model beschikbaar.

Bezoek onze showroom

Een dakkapel met extra comfort

Perfect Dakkapellen is dé specialist op het gebied van dakkapellen. Wij staan voor een professionele afwerking en vlotte montage. Het is daarnaast mogelijk om je prefab dakkapel volledig naar eigen wens samen te stellen. Wij werken namelijk ook aan dakkapellen op maat in Brabant. In onze eigen fabriek wordt alles volledig samengesteld. Daardoor kunnen wij blijven garanderen dat je nieuwe dakkapel binnen één dag wordt gemonteerd en geplaatst. Het is altijd maatwerk, omdat ieder project uniek is. Pak uit met diverse mooie extra opties voor meer gemak en luxe. Opties als airconditioning, ventilatieroosters, blindpanelen of rolluiken behoren tot onze mogelijkheden. Heb je een extra optie in gedachte die niet tussen bovengenoemde staat? Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.