Dakkapel in Breda Dakkapel in Breda

Dakkapel in Breda

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Breda? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken. Een dakkapel wordt altijd in één dag geplaatst!

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Ben je van plan om een dakkapel op je woning in Breda te laten plaatsen? Bij Perfect Dakkapellen ben je op de juiste plek. Wij leveren prefab dakkapellen van hoogwaardige kwaliteit door heel Noord-Brabant. Deze dakkapellen worden allemaal gemaakt van hoge kwaliteit polyester en zijn altijd op maat gemaakt. Binnen een dag is jouw nieuwe dakkapel al door ons geplaatst. Lees hier meer en neem direct contact op voor een afspraak. Wij helpen je graag met vrijblijvend advies.

Dakkapel in Breda: in één dag geplaatst

Een dakkapel in Breda of omgeving koop je niet zomaar. Natuurlijk heb je al een bepaalde gedachte of beeld bij je dakkapel. Wij denken hierin graag met je mee. Aangezien we met kant-en-klare modellen werken, is je dakkapel een stuk goedkoper én direct leverbaar. Wel heb je de keuze uit verschillende afwerkingsopties, de plek van de ramen en of kozijnen. Doordat wij altijd in de regio werkzaam zijn, hoeft je dak nooit langer open te liggen dan nodig. Zo kunnen we snel werken en is vaak binnen één dag je dakkapel in Breda gereed.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Breda
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Wij denken graag met je mee op het gebied van dakkapellen. Bent ujebenieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan alvast hier onze website voor de verschillende opties. Indien je al een goed beeld hebt van je nieuwe dakkapel in Breda en wensen, is het mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek met ons in te plannen. Neem hiervoor contact met ons op. Samen met jou bekijken we de dan de mogelijkheden en kunnen we vaak al een kostenberaming maken. Ook ben je altijd van harte welkom in onze showroom in Drunen om onze modellen dakkapellen te bekijken.

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Een dakkapel in Breda naar wens

Dat wij met standaardmodellen werken, betekent niet dat je geen persoonlijke twist aan je nieuwe dakkapel Breda kunt geven. De afmetingen mogen dan wel vaststaan, maar je hebt de ruime keuze om uit allerlei andere toevoegingen te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan airco, luxe ledverlichting in het raam of ventilatieroosters. Ook kunnen onze dakkapellen in iedere gewenste RAL-kleur opgeleverd worden. Zo geef je toch een unieke touch aan je dakkapel. Uiteraard op basis van de verleende vergunning voor je dakkapel en de eisen van de omgevingswet.

Bezoek onze showroom

Goed geïsoleerd en je hoeft nooit te schilderen

Onze dakkapellen ontwikkelen wij ook met een oog op de toekomst. Zo worden ze bij de montage niet alleen waterdicht afgewerkt, maar zijn de dakkapellen ook goed geïsoleerd. Hierdoor treedt er zo min mogelijk warmteverlies op, wat uiteindelijk weer gunstig is voor je budget en stookkosten. Omdat het polyester al in een bepaalde kleur wordt opgeleverd, hoef je je bovendien geen zorgen over schilderwerk te maken. Dit onderhoudsklusje bespaar je namelijk uit en je hoeft geen schilder in te huren of zelf het dak op te gaan om je dakkapel in Breda bij te schilderen.

Dakkapel in Breda

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.