Dakkapel Deurne

Op zoek naar een nieuwe dakkapel in Deurne of omgeving? Bij Perfect Dakkapellen bent u op de goede plek. Wij leveren dakkapellen van hoogwaardig polyester die snel én goedkoop geplaatst worden. Wij hebben prefab dakkapellen in verschillende afmetingen en variaties. Bent u dus van plan om een dakkapel in Deurne of omgeving te kopen? Neem dan gerust een kijkje op onze website of in onze showroom en neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!


Dakkapel Deurne kopen

Een nieuwe dakkapel voor uw woning in Deurne koopt u natuurlijk niet zomaar. Een goede voorbereiding, inschatting en voorkennis is belangrijk. Daarom helpen wij u graag een handje bij het kiezen van de juiste dakkapel voor uw woning. Hoe groot moet de dakkapel worden? Wat worden de toevoegingen? Welk doel heeft de dakkapel? Samen met u bekijken we de verschillende mogelijkheden uit ons assortiment. Zo wordt het plaatsen van uw dakkapel in Deurne een stuk eenvoudiger. Door voor onze modellen te kiezen bent u verzekerd van een snelle levering én plaatsing. Ontdek het zelf.

Maak kennis met de opties

Een dakkapel is niet zomaar een dakkapel. Of u uw dakkapel in Deurne nu wilt gebruiken als extra kantoorruimte of zolder of om meer licht binnen te laten; een dakkapel kan meerdere functies hebben. En voor iedere functie is het mogelijk om bepaalde opties aan uw dakkapel toe te voegen. Dit kunnen bijvoorbeeld extra kozijnranden zijn, maar ook ingebouwde spots of ledverlichting boven het raam en zelfs airco. Ook is het mogelijk om uw dakkapel Deurne in iedere RAL-kleur op te leveren, zodat hij netjes aansluit bij de kleuren van uw deuren, kozijnen of gevelbetimmering.

Bijzondere voordelen

Onze prefab dakkapellen van hoogwaardig polyester zijn direct te plaatsen. De dakkapellen beschikken bovendien over hoogwaardige isolatie, zowel in het materiaal als in de ramen. Hierdoor gaat er in de wintermaanden geen warmte verloren. En dat merkt u natuurlijk in de stookkosten. Het stevige polyester kan bovendien prima tegen verschillende weersomstandigheden en slijt nauwelijks. Dat betekent ook dat u niet eens in de zoveel jaar het dak op hoeft om uw dakkapel in Deurne op te schilderen of dit uit te besteden aan een schilder.

Interesse? Plan een adviesgesprek in

Het kiezen van de juiste dakkapel voor uw woning doet u natuurlijk niet zomaar. Het is een weloverwogen keuze. En wij helpen u daar graag mee. Het is en blijft natuurlijk een kwestie van verschillende modellen bekijken, overwegen en vergelijken. Wilt u daarom onze modellen live zien? Kom dan langs in onze showroom in Kaatsheuvel. Liever direct contact? Plan dan een adviesgesprek met ons in en neem contact op.

Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor uw dakkapel en kunnen we al vrij snel een kostenplaatje voor u maken. Ook kunnen wij in overleg de vergunning voor uw dakkapel regelen.


  • In één dag geplaatst!

  • 15 jaar garantie

  • Langere levensduur

  • Korte levertijd

  • Minder kans op lekkages

  • Isolatie volgens bouwbesluit

  • Indien gewenst regelen vergunning

  • Indien gewenst afvoer bouwafval

  • In alle RAL kleuren mogelijk