Dakkapel in Den Bosch Dakkapel in Den Bosch

Dakkapel in Den Bosch

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Den Bosch? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

Ben je op zoek naar een nieuwe dakkapel in Den Bosch of omgeving? Perfect Dakkapellen levert maatwerk dakkapellen in alle RAL-kleuren. Zo heb je altijd een dakkapel die naadloos aansluit op je woning. Het plaatsen of vervangen van een dakkapel doe je natuurlijk niet zomaar, daarom helpen wij jou graag een handje. We nodigen je graag uit om langs te komen in onze showroom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maak je zich geen zorgen over de afstand: Perfect Dakkapellen is in Drunen gevestigd, wat natuurlijk maar een kwartiertje rijden is naar de showroom! Liever een gesprek aan huis? Geen probleem, onze adviseurs komen graag bij je langs!

Dakkapel in Den Bosch: in één dag geplaatst

Voor je dakkapel in Den Bosch kun je bij ons kiezen uit een breed assortiment soorten dakkapellen. Alle modellen die wij verkopen worden gemaakt van stevig polyester. Dit is een kunststof die duurzaam is en lang meegaat. Omdat de dakkapellen kant-en-klaar zijn hoef je niet te wachten op een lange levertijd. Sterker nog: je geeft aan ons de juiste maten en of afmetingen door en wij leveren je nieuwe dakkapel binnen 6-12 weken én plaatsen in Den Bosch binnen één dag.   

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Den Bosch
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Bezoek onze showroom voor advies & inspiratie

Het mooiste aan onze service is natuurlijk dat je jouw dakkapel helemaal zelf kunt uitkiezen. We nodigen je dan ook uit in onze showroom in Kaatsheuvel. Hier hebben we de diverse soorten dakkapellen uit onze collectie model staan. Je krijgt zo een goed beeld van alle mogelijkheden en wordt daarbij geholpen door een van onze adviseurs. Neem contact met ons op voor een afspraak zodat we alle stappen doorlopen en je kunt kiezen uit alle opties en extra’s. Wij horen graag hoe wij jouw kunnen helpen met een nieuwe, kwalitatief hoogwaardige dakkapel!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Volop mogelijkheden en opties voor extra comfort

Naast de standaardopties voor dakkapellen verkopen we onze modellen ook in alle mogelijke RAL-kleuren. Wil je bijvoorbeeld een witte dakkapel die netjes staat bij de rest van je raam- of deurkozijnen of je deuren? Dan regelen wij dat voor jou. Aan de hand van een adviesgesprek spreken we namelijk alle mogelijkheden met jou door. Je maakt je dakkapel in Den Bosch zo luxe als jezelf wilt. Zo is het mogelijk om ledverlichting of zelfs airco in je kant-en-klare dakkapel in Den Bosch in te bouwen! Tip: Neem tijdens dat gesprek foto’s mee van je dak. Dit helpt ons bij het kiezen en bekijken van de diverse opties. Ook kunnen we zo gerichter advies geven. 

Bezoek onze showroom

Duurzame dakkapel

Ook aan je stookkosten wordt gedacht. Zo zijn de prefab dakkapellen die wij leveren op alle vlakken goed geïsoleerd. Niet alleen alle aansluitingen en kieren worden extra gecontroleerd na de montage, maar de dakkapellen hebben van zichzelf al ruiten met een hoge isolatiewaarde. Hierdoor gaat er ook in de koude wintermaanden geen onnodige warmte verloren. En dat voel je, naast de scherpe prijs voor een dakkapel in Den Bosch, ongetwijfeld ook in de portemonnee.

Dakkapel in Den Bosch

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.