Dakkapel in Dordrecht Dakkapel in Dordrecht

Dakkapel in Dordrecht

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit dakkapel met korte levertijd in Dordrecht? Wij produceren onze eigen dakkapel op maat van hoogwaardig polyester, na bestelling hebben wij een levertijd van 6 tot 8 weken.

Meer licht, ruimte en woongenot met een Perfect® Dakkapel

In Dordrecht een dakkapel laten plaatsen? De dakkapellen van Perfect Dakkapellen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, duurzaamheid, isolatiewaarde en extra uitbreidingen. Al onze modellen worden in onze eigen fabriek samengesteld en door onze specialisten vakkundig geplaatst. Dit doen we altijd binnen één dag. Je hoeft ook niet lang te wachten voordat we bij je aan de slag gaan, de levertijd van onze dakkapellen is ongeveer 6-8 weken. Interesse in een dakkapel in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan en vraag ons naar de mogelijkheden.

Duurzame dakkapel in Dordrecht laten plaatsen in één dag

Wij verkopen kunststof dakkapellen. Kunststof, oftewel polyester, is een duurzaam en sterk materiaal wat bovendien ook onderhoudsvrij is. Hiermee is de 5-jaarlijkse schilderbeurt verleden tijd. Kunststof is namelijk een kleurvast materiaal dat onwijs lang meegaat. Doordat je dakkapel in Dordrecht vervaardigd is uit dit hoogwaardige materiaal, is deze ook bestand tegen flinke hagelbuien en andere strenge weersomstandigheden. Wij zorgen er tevens voor dat je dakkapel voorzien is van goede isolatie en perfect aansluit op jouw dak. Warmteverlies en tochten worden hiermee voorkomen. Zo zit je er in de winter behaaglijk warm bij en in de zomer geniet je van een verkoelde ruimte.

Klanten aan het woord

Naar klanten vertellen

Voordelen van Perfect Dakkapellen

  • Snelle levertijd van zes tot twaalf weken
  • Binnen één dag geplaatst in Dordrecht
  • Alles in eigen beheer, alles perfect geregeld
  • Zeer hoogwaardig materiaal met lange levensduur
  • Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en verschillende stijlen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij woongenot
  • Standaard 15 jaar garantie

Advies & inspiratie in onze showroom

Wie het belangrijk vind hoe onze dakkapellen er in het echt uitzien, en geen verrassing achteraf wil, kan in onze werkplaats naar verschillende soorten dakkapellen komen kijken. Maak hiervoor wel even een afspraak, zodat we je persoonlijk in alle rust en ruimte kunnen adviseren. Voor wie behoefte heeft aan advies kan tevens een adviesgesprek aan huis inplannen. We nemen dan alle mogelijkheden met je door en verwerken dit alles in een vrijblijvende offerte op maat. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Bezoek onze showroom

Stijlvolle modellen

Welk model dakkapel past het beste bij jouw huis? Een moderne dakkapel? Klassiek of landelijk? En wil je met of zonder houtlook?

Bekijk alle modellen

Opties extra comfort

Onze dakkapellen zijn altijd onderhoudsvrij en goed geïsoleerd. Daarbij kun je kiezen voor extra comfort door een rolluik, airco, etc.

Bekijk alle opties

Kosten dakkapel

Wat de kosten van een dakkapel zijn hangt van meerdere factoren af. Het is altijd maatwerk, gebaseerd op het formaat en op jouw wensen.

Kosten dakkapel plaatsen

Vergunningsvrij?

Vaak mag je een dakkapel zonder vergunning plaatsen. Soms moet een omgevingsvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Wanneer is een vergunning nodig

Dakkapel in Dordrecht laten plaatsen

Om je dakkapel in Dordrecht vakkundig en zorgvuldig te plaatsen hebben we de ervaring, vakmensen en middelen in huis. We beschikken over een eigen hijskraan die na het openen van het dak je dakkapel zal plaatsen. Vaak is dit een klus van enkele uren. Vervolgens gaan we aan de slag om je dakkapel te monteren en af te werken. Hierbij ontsnapt er geen enkel detail. Extra aandacht gaat naar de correcte afsluiting, zodat er geen vocht kan binnendringen of warmte kan ontsnappen. Ook bij regenachtig weer hoeft je je geen zorgen te maken. Onze dakkapellen op maat zijn prefab, dus kant-en-klaar gemaakt en snel geplaatst.

Bezoek onze showroom

Kies zelf de afwerking

Een voordeel van onze mogelijkheden is dat je jouw dakkapel in Dordrecht helemaal naar wens kunt afwerken. Kies de kleur, de stijl, de afmetingen en bepaal of je extra opties wenst. Onze dakkapellen zijn te vervaardigen in iedere RAL-kleur. Maar ook de stijl bepaal je zelf. Voor moderne woningen zoals een nieuwbouwwoning bieden we strakke modellen aan, maar ook voor traditionele huizen bieden we een uitkomst. Zo is je kunststof dakkapel in een houtlook te verkrijgen, zodat deze perfect aansluit op de uitstraling van je dak en huis. Daarnaast bieden we ook diverse extra opties aan om je dakkapel mee uit te breiden. Denk aan ventilatieroosters, airconditioning, blindpanelen, inbouwspots of elektrische rolluiken. Uiteraard zijn deze uitbreidingen optioneel. Hoewel we standaardafmetingen aanbieden, variërend van 2 tot 12 meter breed, is het ook zeker mogelijk om je dakkapel in Dordrecht op de millimeter nauwkeurig te maken. Tijdens een gesprek aan huis kunnen we de ideale breedte gelijk inmeten.

Dakkapel in Dordrecht

Contact

Geen titel(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.