Dakkapel Dordrecht Dakkapel Dordrecht

In Dordrecht een dakkapel laten plaatsen? De dakkapellen van Perfect Dakkapellen onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, duurzaamheid, afwerking en extra uitbreidingen. Al onze modellen worden in onze eigen fabriek samengesteld en door onze specialisten vakkundig geplaatst. Dit doen we doorgaans binnen één dag. U hoeft ook niet lang te wachten voordat we bij u aan de slag gaan, de levertijd van onze dakkapellen is ongeveer 5 weken. Interesse in een dakkapel in Dordrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan en vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Duurzame dakkapel in Dordrecht kopen

Wij verkopen kunststof dakkapellen. Kunststof, oftewel polyester, is een duurzaam en sterk materiaal wat bovendien ook onderhoudsvrij is. Hiermee is de 5-jaarlijkse schilderbeurt verleden tijd. Kunststof is namelijk een kleurvast materiaal dat onwijs lang meegaat. Doordat uw dakkapel in Dordrecht vervaardigd is uit dit hoogwaardige materiaal, is deze ook bestand tegen flinke hagelbuien en andere strenge weersomstandigheden. Wij zorgen er tevens voor dat uw dakkapel voorzien is van goede isolatie en perfect aansluit op uw dak. Warmteverlies en tochten worden hiermee voorkomen. Zo zit u er in de winter behaaglijk warm bij en in de zomer geniet u van een verkoelde ruimte.

 

Dakkapel in Dordrecht laten plaatsen

Om uw dakkapel in Dordrecht vakkundig en zorgvuldig te plaatsen hebben we de ervaring, vakmensen en middelen in huis. We beschikken over een eigen hijskraan die na het openen van het dak uw dakkapel zal plaatsen. Vaak is dit een klus van enkele uren. Vervolgens gaan we aan de slag om uw dakkapel te monteren en af te werken. Hierbij ontsnapt er geen enkel detail. Extra aandacht gaat naar de correcte afsluiting, zodat er geen vocht kan binnendringen of warmte kan ontsnappen. Ook bij regenachtig weer hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze dakkapellen op maat zijn prefab en dus kant-en-klaar gemaakt.

 

Kies zelf de afwerking

Een voordeel van onze mogelijkheden is dat u uw dakkapel in Dordrecht helemaal naar wens kunt afwerken. Kies de kleur, de stijl, de afmetingen en bepaal of u extra opties wenst. Onze dakkapellen zijn te vervaardigen in iedere RAL-kleur. Maar ook de stijl bepaalt u zelf. Voor moderne woningen zoals een nieuwbouwwoning bieden we strakke modellen aan, maar ook voor traditionele huizen bieden we een uitkomst. Zo is uw dakkapel in een houtlook te verkrijgen, zodat deze perfect aansluit op de uitstraling van uw dak en huis. Daarnaast bieden we ook diverse extra opties aan om uw dakkapel mee uit te breiden. Denk aan ventilatieroosters, airconditioning, blindpanelen, inbouwspots of elektrische rolluiken. Uiteraard zijn deze uitbreidingen optioneel.

Hoewel we standaardafmetingen aanbieden, variërend van 3 tot 8 meter breed, is het ook zeker mogelijk om uw dakkapel in Dordrecht op de millimeter nauwkeurig te maken. Tijdens een gesprek aan huis kunnen we de ideale breedte gelijk inmeten.

 

Advies nodig? Kom langs bij onze showroom

Wie het belangrijk vind hoe onze dakkapellen er in het echt uitzien, en geen verrassing achteraf wil, kan in onze werkplaats naar verschillende soorten dakkapellen komen kijken. Maak hiervoor wel even een afspraak, zodat we u persoonlijk in alle rust en ruimte kunnen adviseren. Voor wie behoefte heeft aan advies kan tevens een adviesgesprek aan huis inplannen. We nemen dan alle mogelijkheden met u door en verwerken dit alles in een vrijblijvende offerte op maat. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Offerte, afspraak of advies?